Quote:
Originally Posted by
MuraTBudaN
Lige de bir ağırlık vermek gerek , gelenlerde çok iyi özellikle Ljajic iyi bir katkı sağlayacaktır.
Lige ağırlık vermeye başladık. Ljajic güzel oynuyor. Rossi sakatken formayı kaptı, pek geri vereceke gibi durmuyor :)
Quote:
Originally Posted by
Juan Diaz
Gabbiadini adamım ya ama juve nasıl almamış yarı hakkı onundu enteresan diğeri ise adamım Pratto (:
İlginç olan Pratto'nun yarı hakkı Cagliari'de. Yarı haklarla uğraşmaya üşenmeseydim alırdım belki :smismileyiw2:
Quote:
Originally Posted by
wladcas
Transferler şahane.Son maçlarda toparlamışsın ama Udinese maçını yensek belki de lider olabilirdik.
Udinese maçındaki kaybı normal görüyorum. Uzun maratonda küçük kayıplar olabilir :smismileyiw2:
Quote:
Originally Posted by
Banega
Mario Gomez'in gitmesine üzüldüm ama sana hak veriyorum.Çok fazla maaş alıyor yedek bir oyuncuya göre.Transferlerin güzel.Umarım bir an önce uyum sağlarlar takıma :)
Sağladılar diyebilirim. Gomez gidince yönetim de taraftar da höööö, hüüü oldular da takım şu an iyi durumda pek bir eksikliğini hissetmiyoruz.
Quote:
Originally Posted by
davidalaba27
Sampdoria ile fark yok şampiyonluğu da alırız :)
Bir kaç hafta sonra üst üste Juventus ve Sampdoria ile maçımız var. Bu maçlardaki sonuçlar tüm ligin kaderini belirleyebilir.