1 ile 30 arası toplam 363 sonuç

Konu: Da Vinci | Floransa'yı Yaktı Şimdi Boşta (5. Sezon)

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Lige de bir ağırlık vermek gerek , gelenlerde çok iyi özellikle Ljajic iyi bir katkı sağlayacaktır.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by MuraTBudaN View Post
    Lige de bir ağırlık vermek gerek , gelenlerde çok iyi özellikle Ljajic iyi bir katkı sağlayacaktır.
    Lige ağırlık vermeye başladık. Ljajic güzel oynuyor. Rossi sakatken formayı kaptı, pek geri vereceke gibi durmuyor

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Gabbiadini adamım ya ama juve nasıl almamış yarı hakkı onundu enteresan diğeri ise adamım Pratto (:
    İlginç olan Pratto'nun yarı hakkı Cagliari'de. Yarı haklarla uğraşmaya üşenmeseydim alırdım belki

Quote Originally Posted by wladcas View Post
    Transferler şahane.Son maçlarda toparlamışsın ama Udinese maçını yensek belki de lider olabilirdik.
    Udinese maçındaki kaybı normal görüyorum. Uzun maratonda küçük kayıplar olabilir

Quote Originally Posted by Banega View Post
    Mario Gomez'in gitmesine üzüldüm ama sana hak veriyorum.Çok fazla maaş alıyor yedek bir oyuncuya göre.Transferlerin güzel.Umarım bir an önce uyum sağlarlar takıma
    Sağladılar diyebilirim. Gomez gidince yönetim de taraftar da höööö, hüüü oldular da takım şu an iyi durumda pek bir eksikliğini hissetmiyoruz.

Quote Originally Posted by davidalaba27 View Post
    Sampdoria ile fark yok şampiyonluğu da alırız
    Bir kaç hafta sonra üst üste Juventus ve Sampdoria ile maçımız var. Bu maçlardaki sonuçlar tüm ligin kaderini belirleyebilir.

Mesaj Yetkileri