Originally Posted by
MuraTBudaN
Lige de bir ağırlık vermek gerek , gelenlerde çok iyi özellikle Ljajic iyi bir katkı sağlayacaktır.
Lige ağırlık vermeye başladık. Ljajic güzel oynuyor. Rossi sakatken formayı kaptı, pek geri vereceke gibi durmuyor

Originally Posted by
Juan Diaz
Gabbiadini adamım ya ama juve nasıl almamış yarı hakkı onundu enteresan diğeri ise adamım Pratto (:
İlginç olan Pratto'nun yarı hakkı Cagliari'de. Yarı haklarla uğraşmaya üşenmeseydim alırdım belki

Originally Posted by
wladcas
Transferler şahane.Son maçlarda toparlamışsın ama Udinese maçını yensek belki de lider olabilirdik.
Udinese maçındaki kaybı normal görüyorum. Uzun maratonda küçük kayıplar olabilir

Originally Posted by
Banega
Mario Gomez'in gitmesine üzüldüm ama sana hak veriyorum.Çok fazla maaş alıyor yedek bir oyuncuya göre.Transferlerin güzel.Umarım bir an önce uyum sağlarlar takıma 
Sağladılar diyebilirim. Gomez gidince yönetim de taraftar da höööö, hüüü oldular da takım şu an iyi durumda pek bir eksikliğini hissetmiyoruz.

Originally Posted by
davidalaba27
Sampdoria ile fark yok şampiyonluğu da alırız 
Bir kaç hafta sonra üst üste Juventus ve Sampdoria ile maçımız var. Bu maçlardaki sonuçlar tüm ligin kaderini belirleyebilir.