Mansimov iyi bir kaynak aslında.Bir el atsa :mrgreen:
Printable View
Bounanotte nin boyuna bakıLacak birşey yok. Adam kısa oLmasına rağmen iyi çaLım atabiLiyor ve çok teknik. Hatta ben o vücuta rağmen nasıL o kadar sert şut attığına da şaşırıyorum.
Şöyle birşey var;
Zapo gidiyor,yerine Ferrari alındı...
Ve kadroda 8 yabancı bulunuyor...
Bir yabancı daha alabilmek için ya Bobo'nun satılması ya da Delgado'nun sözleşmesinin dondurulması gerekiyor.M.Denizli kanatlarda Tello,Holosko,Nihat,S.Özkan,Erkan,İsmail hatta geçen sene sol tarafta çok başarılı olan Yusuf gibi alternatiflerim var diyor...
Bobo giderse forvete,Delgado'nun sözleşmesi dondurulursa orta sahaya bir adam istiyor...
Buon'a birazda bu yönden karşı çıkıyor.Buon 4-3-3'te ne forvet oynar nede orta sahada oynar.Sadece sağ ve sol ofansta oynar.Mustafa Hoca'da kontenjan boşalırsa o bölgede bu kadar alternatif varken o bölge yerine başka yerde kullanmak istiyor yabancı hakkını...
Ben Delgado'nun sözleşmesinin dondurulmasını,Buon'un alınıp sol ofansta Tello'nun da göbekte kullanmasını istiyorum...
Bakalım gelişmeler neyi gösterecek...
Bana kaLırsa YıLdıray geLir. Hem kontenjan açısından sıkıntı yaratmaz hemde Orta sahanın ortasında, sağında gerekirse soLunda biLe oynar.
Bobo bu sezonda takımda kaLır. TeLLo da gitmeyeceğine göre yabancı transferi hayaL ötesi oLuyor.
Sanırım Bounanotte iLe de para yüzünden sıkıntı çıkaran TeLLo yerine düşündüLer ama para konusu çözüLünce herşey düzeLince bu isim ortada kaLdı.
Batuhan Beşiktaş beni bu senede kiralarsa hedefim Avrupa demişti.Avrupa'da bir takım olmazsa Türkiye'de sadece Eskişehir olur demişti.PSV çok yakından ilgileniyor.Büyük ihtimalle PSV'ye kiralanacak...
Umarım kiralık olarak gider.Satılmasın kesinlikle bu çocuk.
NTVspor yine Quaresma haberLeri yaptı. İnter in bonservisinde indirim yapacağını ve ciddi iLgiLinecek bir kuLübe koLayLık sağLayacağını açıkLadıktan sonra Demirörenin tekrar Quaresma için temasLara başLadığını söyLediLer.
Bence çok bastırıLırsa Quaresma Türkiye ye geLir. Zaten bu zamana kadar çok ciddi tekLif yapıLmadı kendisine, tekLif yapan kuLübLerde Avrupa nın kaLbur üstü takımLarı zaten İnter, CheLsea ve Barca deneyimLerinde ki performansından sonra Avrupanın en üst düzeyLeri daha da aLmaz Quaresma yı. Çok ciddi bastırmaLar iLe bu transfer oLur.
Bana göre de Quaresma transferinin gerçekleşme ihtimali var.
O formayla sahaya çıksın bizi ŞL'de taşısın yeter.
Bana göre de var.Delgado'nun sözleşmesi dondurulur.Tello ortaya gelir.Quaresma solda.Müthiş olur.
Zapo Kasımpaşa ile anlaştı mı? Öyleyse gerçekten çok sevineceğim sempatik oyuncu en azından Türkiye'de kalmalı
Parayı veren düdüğü çalar.Buda bir gerçek :)
Herşey parayla olmuyo işte. Fenerbahçe Poulsen - Hamit ikilisine yıllık 4,5 milyon € önerdi hani adamlar geldimi. Gelmek istemiyolar. Adam İtalya'da , Almanya'da az para alırım kafam rahat olur diyo.
http://www.sayinbaskanduysesimizi.com/
Site açmış adamlar. :D
Biliyordum bu siteyi.Bende 4-5 tane imza verdim.İstediğin kadar verebiliyorsun :D
Quaresma inatlarını anlayamadım. Kendi ülkesi hariç gittiği her takımda istikrarlı biçimde başarısız olmuş ve sorunlu bir isim. Buraya gelirse Ortega'dan beter olur, olan giden paralara olur.
Ben de imza attım o siteye :D
Basın bu kadar imkansız bir haber üzerinde neden ısrar ediyor merak ediyorum.Gerçeklik payı varmıdır diye de merak ediyorum açıkcası.
Ben bile imza verdim o derece.
Bir Ricardo Quaresma klibi;
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=fvOWTm1wNQc&feature=related[/YOUTUBE]
Quaresma geLsinde, Türkiye de sorun çıkarsın, maç kazandırmasın, depLasmanLara gitmesin ama oynayacağı maçLarda şu hareketLerini yapsın gözLerimizin pasını siLsin yeter. Türkiye Hagi den sonra topLa bu kadar hareket yapan oyuncu görmedi.
Ve dikkat ettiyseniz geneLde hep soL tarafta oynuyor. SoL kanatta da çok etkiLi.
Abi gelsin de kaleye geçsin :D
hele bir gelsin de.
gelsin ağlarım...yemin ediyorum hüngür hüngür ağlarım :D
Ağlamana gerek yok yahu Kasım Abi :D
kasimpasa zapodan caymiş :'(
Evet yine Beşiktaş yönetiminin beceriksizliğimi diyim başka bir şey mi diyim ama şu adamı yollayamadılar adam gibi bi yere bence Türkiye'de kalmalı..
Yollayamadılar falan değil.Zapo'nun talibi çok.Beşiktaş Zapo'yu iyi bir bedelle satmak istiyor.Türkiye'den gelen teklifler hep kiralık(Kasımpaşa,G.Antep,Eskişehir,Manisa).Almany a'dan ve Ç.Cumhuriyet'inden teklifler var.Beşiktaş'ta o takımlara en azından iyi bir paraya satmak istiyor.Tabi ki kimse bizim onu aldığımız parayı vermez.Ama en azından 1,5-2'ye satarsak fena olmaz...
Bende imza verdim Quaresma için:p