Sayfa 62 / 480 İlkİlk ... 1252606162636472112162 ... SonSon
1,831 ile 1,860 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Quaresma iLe iLgiLi haberLer devam ediyor. İnter Quaresma nın kiraLık oLmadığını istediği bonservisi veren bir kuLübe satacağını açıkLadı. BizimkiLer Kaynak arayışındaymış. Ne kadar doğru biLemicem. Bizim Haber1903 öyLe diyor. Ve geneLde dedikLeri de çıkıyor bu adamLarın.

Bounanotte, YıLdıray, Quaresma üçLüsünden birisi geLicek bence, kaçarı yok.
    Mansimov iyi bir kaynak aslında.Bir el atsa

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bounanotte nin boyuna bakıLacak birşey yok. Adam kısa oLmasına rağmen iyi çaLım atabiLiyor ve çok teknik. Hatta ben o vücuta rağmen nasıL o kadar sert şut attığına da şaşırıyorum.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Şöyle birşey var;

Zapo gidiyor,yerine Ferrari alındı...

Ve kadroda 8 yabancı bulunuyor...

Bir yabancı daha alabilmek için ya Bobo'nun satılması ya da Delgado'nun sözleşmesinin dondurulması gerekiyor.M.Denizli kanatlarda Tello,Holosko,Nihat,S.Özkan,Erkan,İsmail hatta geçen sene sol tarafta çok başarılı olan Yusuf gibi alternatiflerim var diyor...

Bobo giderse forvete,Delgado'nun sözleşmesi dondurulursa orta sahaya bir adam istiyor...

Buon'a birazda bu yönden karşı çıkıyor.Buon 4-3-3'te ne forvet oynar nede orta sahada oynar.Sadece sağ ve sol ofansta oynar.Mustafa Hoca'da kontenjan boşalırsa o bölgede bu kadar alternatif varken o bölge yerine başka yerde kullanmak istiyor yabancı hakkını...

Ben Delgado'nun sözleşmesinin dondurulmasını,Buon'un alınıp sol ofansta Tello'nun da göbekte kullanmasını istiyorum...

Bakalım gelişmeler neyi gösterecek...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bana kaLırsa YıLdıray geLir. Hem kontenjan açısından sıkıntı yaratmaz hemde Orta sahanın ortasında, sağında gerekirse soLunda biLe oynar.

Bobo bu sezonda takımda kaLır. TeLLo da gitmeyeceğine göre yabancı transferi hayaL ötesi oLuyor.

Sanırım Bounanotte iLe de para yüzünden sıkıntı çıkaran TeLLo yerine düşündüLer ama para konusu çözüLünce herşey düzeLince bu isim ortada kaLdı.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Batuhan Beşiktaş beni bu senede kiralarsa hedefim Avrupa demişti.Avrupa'da bir takım olmazsa Türkiye'de sadece Eskişehir olur demişti.PSV çok yakından ilgileniyor.Büyük ihtimalle PSV'ye kiralanacak...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Umarım kiralık olarak gider.Satılmasın kesinlikle bu çocuk.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

NTVspor yine Quaresma haberLeri yaptı. İnter in bonservisinde indirim yapacağını ve ciddi iLgiLinecek bir kuLübe koLayLık sağLayacağını açıkLadıktan sonra Demirörenin tekrar Quaresma için temasLara başLadığını söyLediLer.

Bence çok bastırıLırsa Quaresma Türkiye ye geLir. Zaten bu zamana kadar çok ciddi tekLif yapıLmadı kendisine, tekLif yapan kuLübLerde Avrupa nın kaLbur üstü takımLarı zaten İnter, CheLsea ve Barca deneyimLerinde ki performansından sonra Avrupanın en üst düzeyLeri daha da aLmaz Quaresma yı. Çok ciddi bastırmaLar iLe bu transfer oLur.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Bana göre de Quaresma transferinin gerçekleşme ihtimali var.

O formayla sahaya çıksın bizi ŞL'de taşısın yeter.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Bana göre de var.Delgado'nun sözleşmesi dondurulur.Tello ortaya gelir.Quaresma solda.Müthiş olur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Zapo Kasımpaşa ile anlaştı mı? Öyleyse gerçekten çok sevineceğim sempatik oyuncu en azından Türkiye'de kalmalı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by efenberg View Post
    Ya para toplayalım bence aramızda şu Quaresma'yı alalım
    Tek sorun para olsaydı, ne yıldızlar getirmiştik Türkiye'ye. ( Getirmişten kasıt, 3 büyüklerden bahsediyorum, Sadece Fenerbahçe anlaşılmasın. )

Keşke diyorum tek sorun para olsa.

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Parayı veren düdüğü çalar.Buda bir gerçek

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Herşey parayla olmuyo işte. Fenerbahçe Poulsen - Hamit ikilisine yıllık 4,5 milyon € önerdi hani adamlar geldimi. Gelmek istemiyolar. Adam İtalya'da , Almanya'da az para alırım kafam rahat olur diyo.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Biliyordum bu siteyi.Bende 4-5 tane imza verdim.İstediğin kadar verebiliyorsun

Del Piero_10 Misafir

Quaresma inatlarını anlayamadım. Kendi ülkesi hariç gittiği her takımda istikrarlı biçimde başarısız olmuş ve sorunlu bir isim. Buraya gelirse Ortega'dan beter olur, olan giden paralara olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Ben de imza attım o siteye

Basın bu kadar imkansız bir haber üzerinde neden ısrar ediyor merak ediyorum.Gerçeklik payı varmıdır diye de merak ediyorum açıkcası.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben bile imza verdim o derece.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Maksic View Post
    Zapo Kasımpaşa ile anlaştı mı? Öyleyse gerçekten çok sevineceğim sempatik oyuncu en azından Türkiye'de kalmalı
    Arada ufak pürüzler kalmıştı,ancak sorun çıktı heralde...

Manisa ve Eskişehir'de ciddi olarak ilgileniyor.Ama Türkiye'de İstanbul dışına çıkmak istemiyor...

Almanya'dan ve ülkesinden de teklifler var.1 haftaya kalmaz belli olur nereye gideceği...

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Bir Ricardo Quaresma klibi;

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=fvOWTm1wNQc&feature=related[/YOUTUBE]

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quaresma geLsinde, Türkiye de sorun çıkarsın, maç kazandırmasın, depLasmanLara gitmesin ama oynayacağı maçLarda şu hareketLerini yapsın gözLerimizin pasını siLsin yeter. Türkiye Hagi den sonra topLa bu kadar hareket yapan oyuncu görmedi.

Ve dikkat ettiyseniz geneLde hep soL tarafta oynuyor. SoL kanatta da çok etkiLi.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Abi gelsin de kaleye geçsin

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

hele bir gelsin de.

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

gelsin ağlarım...yemin ediyorum hüngür hüngür ağlarım
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Ağlamana gerek yok yahu Kasım Abi

kasimpasa zapodan caymiş :'(

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Evet yine Beşiktaş yönetiminin beceriksizliğimi diyim başka bir şey mi diyim ama şu adamı yollayamadılar adam gibi bi yere bence Türkiye'de kalmalı..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Yollayamadılar falan değil.Zapo'nun talibi çok.Beşiktaş Zapo'yu iyi bir bedelle satmak istiyor.Türkiye'den gelen teklifler hep kiralık(Kasımpaşa,G.Antep,Eskişehir,Manisa).Almany a'dan ve Ç.Cumhuriyet'inden teklifler var.Beşiktaş'ta o takımlara en azından iyi bir paraya satmak istiyor.Tabi ki kimse bizim onu aldığımız parayı vermez.Ama en azından 1,5-2'ye satarsak fena olmaz...

Sheriff Misafir

Bende imza verdim Quaresma için

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Yollayamadılar falan değil.Zapo'nun talibi çok.Beşiktaş Zapo'yu iyi bir bedelle satmak istiyor.Türkiye'den gelen teklifler hep kiralık(Kasımpaşa,G.Antep,Eskişehir,Manisa).Almany a'dan ve Ç.Cumhuriyet'inden teklifler var.Beşiktaş'ta o takımlara en azından iyi bir paraya satmak istiyor.Tabi ki kimse bizim onu aldığımız parayı vermez.Ama en azından 1,5-2'ye satarsak fena olmaz...
    Yok zaten teklifler var tabi de Zapo sanırım kulüpten parasını istediği için kalmakta direniyormuş diye biliyorum..

Mesaj Yetkileri