Teşekkürler valla kasamız tıka basa dolmuştur:)
Printable View
GAZİANTEPSPOR İHYA OLDU!
Beşiktaş Tabata'yı da alarak Gaziantepspor'a bir sezonda toplam 14 milyon Euro ödemiş oldu !.. Kırmızı siyahlı takımın genç beki İsmail Köybaşı için 6.5 milyon Euro bonservis bedeli ödeyen siyah beyazlılar, Tabata'ya da 8 milyon Euro bonservis ödeyince, Gaziantepspor'un kazandığı para 14.5 milyor Euro'ya çıkmış oldu !.. Bu rakamın TL karşılığı ise 30 Milyon!
merhaba arkadaslar uzun sure sonra tekrar foruma yazmaya basliyacam.
8mln euro Tabata icin cok fazla ama beklemek lazim belke paranin hakini verir. mesela sampiyonlar liginde tabata sayesinde gruptan cikabilirsek.
Antep bi stad yaptısın hemen :D
Bir Allah'ın kuluda futbol adına yorum yapsın yahu...
Beşiktaş'ın finansını bu denli düşündüğünüz için teşekkür ederim...:)
Tamam para çok diyebilirsiniz ama ne yapar ne eder onuda bir değerlendirin...
Elano 7'miş,Keita 8'miş.F.Bahçe'nin M.Topuz,Özeri'i aldığı paraya tekabül ediyor bu iki yıldızın ücreti.Tekrar söylüyorum böyle değerlendirirsek F.Bahçe'nin Guiza'yı aldığı paranın yarısının yarısından daha az miktara Baros'u aldı.Yanlış anlaşılmasın örnek veriyorum sadece.Olaya böyle bakarsak işin içinden çıkamayız...
Para var huzur var...:)
Tabata'nın başarılı olacağına yürekten inanıyorum...
Seneye FM'de G.Antep'i de denemek lazım. :D
O bir ironiydi,anlayana...
tabata iyi oyuncu murat ceylanıda isterdim ben olsam yanında yani tabi sadece maç özetlerinden takip edebiliyorum antepi ama ceylan daha gözüme batmıstı ikiside gelse iş yapardı bence bjkde.tabata da formsuz gibi görünüyo ama bjkde çok daha farklı oynayacaktır hayırlı olsun.seneye antepte yasama ihtimalim var bu paralarla ii oyuncular al antep kombine alcam söz :D
Yaptık zaten Tabata'nın 2-3 haftada hiç bi varlık koyamadığını geçen sezon ki gibi olamadığını ve 8 milyon euroya değecek bir oyuncu olmadığını belirtildi zaten..
30 yaşındaki Tabata 8 Milyon € ediyorsa kimse kusura bakması 19 yaşındaki Sercan onun iki katı eder. . .
Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın bu takımı, yöneticilerini, teknik direktörünü, başkanını...bundan başka şey söyleyemem mübarek ramazan ayında...
Beşiktaş'tan bile soğutacaklar beni çok az kaldı...
30 yaşında,Avrupa'da onun gibi dolu futbolcu olan bir adama 8 milyon €..Parası bol demek ki yönetimin.Bu sezon zengin ettiler Antep'i.:) Ne diyelim hayırlı olsun.Bakalım o parayı hakedecek futbol ortaya koyucak mı ? Pek sanmıyorum ama görücez hep beraber.
Finansı bizi alakadar etmez ama yine de tabata tarzı bir adam maksimum 3-4 milyon euro eder brezilyada.
Yahu sevinin işte Beşiktaş kazık yemiş...
Niye verilen para bu kadar dert oldu ki...:)
Bu arada o şu ediyorsa bu bu eder gibi kıyaslamalar daha öncede olmuştu ve bu konu hakkındaki yorumumun buydu;
Yineliyorum;
Quote:
Böyle bir kıyaslama olabilir mi Allah aşkına?Özer ile M.Topuz'a verdiğin para ile Avrupa'da alabileceğin tonlarca yıldız var o zaman.Lucho 17 milyon €'ya gitti.Sadece bonservis ile iş bitiyor mu?Neden alamıyosun Poulsen'i,bonservisi fazla olduğu için mi?Biz Riise'yi istedik,bonservisi çok fazla bir miktar değildi ancak kendisi çok yüksek yıllık maaş istedi.Bu işler sadece bonservis ile olmuyor öyle.F.Bahçe Avrupa'da bazıları hariç(Kaka,C.Roaldo,Messi vb) her futbolcunun bonservisini alabilecek bir finansa sahip.Ama Josico,Maldonado geliyor.Mellberg 2,5 milyon €'ya gitti,F.Bahçe Bilica'yı kaça aldı?Brezilya milli takımının yeni yıldızı Ramires 7,5 milyon €'ya gitti Benfica'ya.Marko Marin 8.2 milyon €'ya gitti.M.Topuz ve Özer kaça geldi F.Bahçe'ye?Josico ile Maldonado'ya F.Bahçe'nin verdiği paraya biz Ernst'i aldık.Gonzalo Higuain 12 milyon €'ya gitti R.Madrid'e,Rossi 10,5 milyon €'ya gitti Villarreal'e,Crouch 13.7 milyon €'ya gitti FC Portsmouth'a,Santa Cruz'u 5 milyon €'ya almıştı Blackburn,Baptista' 9 milyon €'ya gitti Roma'ya,Gilardino 14 milyon €'ya gitti Fiorentina'ya,Diego Milito 13 milyon €'ya gitti Genoa'ya,F.Bahçe kaç paraya aldı Guiza'yı?
Bu örnekler çoğaltılırda çoğaltılır...
Diyeceğim odur ki;böyle bir kıyaslama YAPILAMAZ...
Bence çok çok fazla.Hiç memnun değilim Tabata transferinden ama yine de hayırlı olsun.
Bu yönetime diyecek birşey bulamıyorum oldukça kötü bir transfer sezonuydu bizim için.İçimden Tabata da Holosko gibi olacak diyorum inşallah yanılmam.
zaman gosterecek beklemek lazim. Umarim iyi performans sergiler ve final paslari ve gol sorunumuzu cözer.
Gaziantepspor başkanını ben Antepli olsam sırtımda taşırdım, kulübe bu kadar para sokması sayesinde büyük takdiri hakediyor.
Tabata 8 milyon Euro edecek bir futbolcu değil. Beşiktaş yönetimi büyük hata yaptı diye düşünüyorum. Biz Andre Santos'u, Galatasaray Elano'yu daha ucuza aldı. Herhalde olayın en güzel özeti.
Here, just read this opportunity I trust trading platform
Bende Tabata'ya 8 milyon € verilmesi çok mantıklı bir iş demiyorum ki zaten...
Ben sadece sırf buraya ücretinin fazla olduğunu yazarak karalama amaçlı yorum yapanlara ithafen diyorum bunu...
Bu arada İMKB'ye açıklanacak resmi rakamı beklemekte de fayda var...
Kızıl İsmail transferinde de taraftardan gelen tepkilerden çekindiği için 6,5 + üç oyuncu takas diye açıklamıştı basına...
Daha sonra takas falan olmadığı sadece 5,5 olduğu anlaşıldı...
Tabata'ya da en fazla 5-6 verildiğini düşünüyorum.İMKB'ye gidecek yazıyı beklemek lazım...
Eğer 8 milyon eurosa güzel haber sevindim diyebilirim:) Ama Tabata 8 milyon euro edecek oyuncu değil arasan avrupada daha iyilerini bulursun ama olmuş bitmiş hayırlı olur umarım Bjk'ye...
Antep bu parayı 3 gün içinde değerlendirecekmi acaba..
Bjk açısından bakarsak henüz çok erken fiyat konusunda konuşmak için bu adam olurda ligde seni taşırsa ve cl'de gruptan çıkma konusunda önemli katkılar saglarsa paranın karşılıgını vermiş olacaktır bence..Paraya takılmak gereksiz..Holosko'ya 4M€ verilmişti sanırım o zamanda bu tarz konuşmalar olmuştu ama Holosko çogu kişiyi yanılttı performansıyla..
bizim getiremediğimiz Bounanotte'yi getiriyo mu şimdi o paraya G.Antep :D
Gaziantepspor un transfer politikası süper işliyor. Neyse fiyatı geçtik. Tabata 8 milyon euroya geldiyse bi zahmet CL'de iki maç aldırsın. Aynı şekilde Turkcell Süper ligdede. Bende başarılı olacağına inanıyorum. Çünkü öyle olmak zorunda. BJK size değerinizden fazlasını verip bir hedef için aldıysa sizde başarılı olmalısınız.
başarılı olacak bu tabata yaa güldürmeyin adamı yaaa tabata kim yaaa bzim ikinciligde bi dolu tabata var aha avrupada en kıytırık takımlarda bile tabata vardır ama bizim ayarımızda bi klübe bu yakışmıyor senin rakibin keita elanoyu alsın sen babayı al yaa beşiktaşın değerleri ayaklar altına alınmış sadece gaziantepe 14.5milyon avro verdik 30 milyondan bahsediyorum bununla avrupada alamayacağınız adam yok bide cl gelirini eklersin üstüne ohhh kebap avrupayı sallıyacak bir transfere imzanı atarsın ama bizim basiretsiz yönetim gidip tabatayı alır ben burda demirörenin cebine bu transferde ne kadar para girdi çok merak ediyorum