Son yama ile oyunu oynamayi engelleyici bir durum oldugunu dusunmuyorum.
Eskiden oyunda hata olmazdi yazilmis. Buna katilmiyorum. Her cikan FM'de bir suru hata var. Bazisi fark ediliyor, bazisi fark edilmiyor.
Bu oyunu diger oyunlardan ayiran da oyunun sinirlamalarinin cok az olmasi. Ornegin Call of Duty gibi bir oyunda belirli bir senaryoyu yasiyorsunuz. Bu senaryoyu yasarken verilebilecek az sayida secenekten birisini secip uyguluyorsunuz.
Grand Theft Auto gibi daha fazla serbestlik taniyan bir oyun bile o serbestligi bir yerde kisitliyor. Sonucu belli bir hikayeyi yasiyorsunuz.
Football manager boyle bir hikaye degil. Basi belli ama sonu belli olmayan bir hikaye. Bu hikayenin icinde cok az sayidaki kisitlama sayesinde (veya cok sayidaki secenek sayesinde diyelim), hur iradenizi kullanabiliyorsunuz.
Call of Duty, ile 3 ayri hikaye oynanabiliyorsa, Football Manager 3000 ayri hikaye oynanabiliyor. Bunlarin hepsinin bastan sona test edildikten sonra oyunu cikartmaya kalksalar uretim bitmez.
Zaten bu nedenle Football Manager'in rakibi yok. Rakip olsa boyle olmaz yaziyorsunuz ama bence tek yolu bu olmasaydi rakip cikabilirdi.