Bence orada esas hata o kadar parayi etmeyecek bir oyuncuya bu teklifin yapilmasina baskanin izin vermesi.
Tabii o oyunda Bursaspor'un finansal durumunu da bilmiyoruz.
Su anda sonucta gercekci olan bir transfer ortamini yaratmak icin bazi sacmaliklar yasaniyor. Transferin gerceklesmemesi dogru olsa da kullaniciya verilen nedenlerde hata var.
Bu nedenleri kullaniciya anlatacak sisteme gecilene kadar biraz hayal gucumuzu kullanarak genel gercekcilige bakmak daha dogru bence.
Tabii oyundan zevk almak istiyorsaniz.
Sonuc tamamen yanlistir, bu oyuncu X takimdan teklif geldiginde her turlu kosa kosa gider diyorsaniz durum farkli tabii. O zaman oyuncunun gelmek icin uygun ucret istemesi, takiminin da anlayisla karsilayip uygun bir transfer bedeli istemesi gerekir.
Ama burada tamamen isteksizlik var gibi gorunuyor. Bu adami ne olursa olsun vermek istemiyoruz diyor Bursa. Oyuncu da kesinlikle gelmek istemiyor, istedigi ucrete bakarak. Boyle bir durumda takim transfer teklifi bile yapmaz zaten.
Bu fiyatlari cok yuksek tutarak oyun bu transferin gerceklesmemesini sagliyor. Sadece Bursaspor satmak istemiyorum dese veya oyun teklif goturmenize bile izin vermese cok daha farkli tepki gelirdi saniyorum.