4. 5 haftalık periyotta ilk maçımız olan Oxford karşısında ezildik,büzüldük ama mucizevi 1 puan çıkardık,genelde hep bu şekilde puan kaybeden ben olurumama bu kariyerde şans biraz yanımda
Bir üst ligin temsilcisi olan rakibimize hiçbir varlık gösteremeden kupa da elendik,iyi de oldu.Bury karşısında denk oynadık ama çok kaçırdık,yenilmesek iyiydi
Ardından gelen 2 maçta denk oyunlarda bu sefer kazandık ve derin bir nefes aldık.Bu periyotta ki son maçımızda Wimbeldon ile karşılaştık,çok üstün bir oyunun ardından bir galibiyet daha aldık,gidişat iyi...
5. 5 haftalık periyoda etkisiz bir oyun ve mağlubiyet ile başladık,ligin favorisi P'mouth karşısında da denk bir oyun çıkardık,1 puan iyidir bu maçtan.Torquay çok üstündü biaze karşı,ardından yine 2 zaferle,üste doğru yaklaştık.
Bu da oyunda olduğum nokta.Peşpeşe bir serinin ardından son 2 maçta puanlar bıraktık ama beklentimin çok üzerine geçtik şu anda ama buralarda kalabileceğimizi zannetmiyorum pek.
ARA TRANSFER DÖNEMİ
Asıl mevkisi stoper olan oyuncumu,kadroda ki 2 genç stoperimi oynatmak için ön liberoya çekmiş ve bu pozisyonu da antrenmanda çalıştırmıştım.Çok iyi performans gösterdi ve alternatifi de yok kadromda ancak transfer döneminin son gününde gelen teklifler üzerine kulübün içinde bulunduğu maddi sıkıntısı sebebi ile satmak durumundaydım,300bin tl nakit,300bin tl'si de 12 ay taksitle olmak üzere 600bin tl. bedelle İskoçya'ya gönderdim tecrübeli oyuncumu.Kadroya ise herhangi bir takviye yapamadım.
KADRO GENEL GÖRÜNTÜSÜ
SEZON ÖNCESİ TAHMİNLER
Sezon içinde çok ilginç sonuçlar alındı.Zirve defalarca el değiştirdi,yakaladığımız galibiyet serisi ile yukarılara geldik ama ne kadar tutunabiliriz bilmiyorum,kadro sayısal görüldüğü gibi yetersiz zaten olası sakatlık ve cezalılar durumunda fazlaca zorluk çekeceğiz.Devam ediyoruz...