Sayfa 1 / 7 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 190 sonuç

Konu: Eskilerden Kim Kaldı? 1883

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Default Eskilerden Kim Kaldı? 1883

Uzun zamandır iş yoğunluğum vs. gibi sebeplerden sadece kendi halimde oynuyordum bu seriye de o şekilde başlamıştım ama artık işsiz bir adam olarak zamanım biraz bolca en azından yeni bir iş bulana kadar.

Bu seri de taktik tutturmak biraz kolay gibi geldi bana,takıma göre dizilişlere gittiğim de genelde max. verimlilik ile takımlarımdan faydalandım.Özellikle 14.2'de artık işi bitirmiştim ve müthiş keyifli bir 6 sezonluk Crewe kariyeri çıkarttım.Yeni versiyon yeni kariyer ile beraber hikayemi burada da anlatmaya karar verdim.Biraz daha acı adına alt liglere yöneldim yine ve sonuç ;

Geçmişimiz de başarılar yok,tesislerimiz kötü,alt yapı kötü e bu durumun ardından kadromuzda tabii ki oldukça yetersiz,hem sayı olarak,hem yetenek olarak.Maddi durumun da iyi olmadığını düşünürsek,gerçekten zorlu olacak gibi.Medya ligi 22. olarak bitireceğimizi öngörüyor,lig öncesi oyuncular ile tanışma toplantımız da da ligde kalmayı ümit ettiğimi belirttim,onlar da bu hedef için gerekli özveriyi göstereceklerini belirttiler.

Oyuna dün başladım ve biraz da ilerledim tabii ki,gelişmeleri bir sonra ki postta detaylı şekilde vereceğim,ancak şunu söylemiliyim bu seri de bir çok kariyer yaptım,bu kadar yeteneksiz bir takım görmedim

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Başarılar dilerim.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Başarılar

Uzun soluklu bir kariyerliğin olması dileğiyle başarılar dilerim hocam...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    Başarılar dilerim.
    Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Başarılar
    Quote Originally Posted by CwC0deR View Post
    Uzun soluklu bir kariyerliğin olması dileğiyle başarılar dilerim hocam...
    Teşekkür ederim.Kariyer bayağı geç onaylandı yalnız ben de umudu kesip oyuna devam ettim ve bayaca ilerlemiş oldum.Yayına başlayalım...

TRANSFER DÖNEMİ

Zaten bütçe yok bir de üzerine maaş bütçesinin de üzerindeydik ve bu doğrultuda ki hedeflerimiz belliydi.

Sol bek mevkisinde hem sayısal hem de yeterlilik olarak eksiktik tecrübeli Naylor 1 sezon da olsa işimizi görecektir.

Bu 2 oyuncuyu sezon öncesinde kadroya kattım,zaman zaman şans buldular bu seviye de görevlerini de yerlerine getirdiler.

Lig başladıktan 3 hafta sonra da genç kaleciyi kadroya kattım...

Alt liglerde kaleciler maçı kazanma ve kaybetme noktasında çok belirleyiciler iyi bir kaleciniz varsa puan ve puanlar için şansınız her zaman daha fazla ve 34'lük as kalecimden de memnun olmadım,Farmer geldikten sonra ki 4 maçta kalemizi korudu ve memnun kalmıştım ancak daha tecrübeli bir kaleci daha önerilince fırsatı kaçırmadım ve bir takviye daha yaptım...

TAKTİK

Bu dizilişi farkı roller,farklı görevler,talimatlar ile bu sene bolca kullandım,herkes te kullanıyor.Aslında bu kariyerim de farklı bir diziliş kullanmak istiyordum ama mevcut kadro yapımız bu dizilişe daha uygun,macera da aramadan,bu taktik ile yola çıktım.Takım yetenek olarak verdiğim görev ve rolleri karşılayabilecek düzeyde değil o yüzden acayip maçlar yaşayacağız

KADRODA BULUNAN İYİ OYUNCULARIM

Basso ve Naylor'ın profilleri zaten yukarıda ekli,Smith uzun taçları ile skora katkı da bulunuyor ve benim dönemim ile ilk kez Kanada milli takımına davet edildi ve oynadı.2 genç stoperim ise gayet verimli bir sezon geçiriyorlar arada duran toplardan skor katkıları ile beni memnun ettiler.Norborn ise en teknik ve yaratıcı oyuncumuz saha da hucüm anlamın da farkı yaratacak isim ve genç golcümüz Richards gerçekten ilgin çocuk,bazen müthiş yerlere vuruyor bazen taça,tribüne vuruyor

HAZIRLIK MAÇLARI

Tamam zaten çok bir beklentim yoktu ancak maçlar facia,sahada yokuz.İkili mücadeleler kayıp,5m mesafeye pas verememeler,nadir gördüğümüz rakip kaleyi tutturamamak,bu kadarını beklemiyordum açıkçası.Crewe'de Molyneux,Ryan Colclough,Brad Inman gibi isimler en azından vurunca atıyorlardı,burada öyle birşey maalesef söz konusu değil.Ryan ve Brad ise ilerde kadroma mutlak katmak istedğim isimler bakalım zaman neler gösterecek.

Ryan'ı herkese öneriyorum bu arada,üzerine düştüğünüzde milli takımın bankı adamı oluyor,keşke önceki oyunumda ss alsaydım.

Lig ile devam edeceğim...

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Başarılar, Bristol'e arması dolayısıyla ayrı bir sempatim var

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Banega View Post
    Başarılar, Bristol'e arması dolayısıyla ayrı bir sempatim var
    Tercih sebebim zaten arması,renkleri ve güzel bir şehir olması Sörf yaparken de ekşiden bir posta rastladım

Gelelim sezon başlangıcına

Ligde ki ilk 5 maçımız ve araya karısan facia niteliğinde ki kupa maçımız

Kupa ve York maçı haricinde rakiplerimiz ile denk oyunlar çıkardık ama sonuçlar parlak olmadı.Medya'da 33 yaşında ki Naylor'un transferini sorgulamaya başladı birçok derdin içinde o kaldı sanki sorgulanacak.Ben de ouncuma güvendiğimi ve alışma evresinin ardından parlayacağını söyleyerek medyanın biraz sesini kestim.

2. 5 maçlık periyodumuz.Bazı maçlarda ezildik ama biraz kıpırdanma olduğunu söyleyebilirim.Bu 5 maçın 4'ünde Plymouth maçı hariç genç kalecim Farmer oynadı.Plymouth ise bizi inanılmaz ezdi o skorla iyi atlattık

3. 5 haftalık periyotta ise tecrübeli kaleci Basso transferini bitirmiştim ve bu 5 maçta da Basso kalemizdeydi bundan sonra olacağı gibi ve farkını ortaya koydu.Düşme potasının 4 puan uzağına çıkmıştık.

İlk 15 haftamız bu şekilde geçti ve düşme potası ile alakamız olmaz hissiyatını oluşturdu bende takım...

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Başarılar , sanırım bir seride Gent kariyeriniz vardı umarım aynı güzellikte devam eder.

Nesil
    2014
    Yer
    kütahya

Zevkli bir kariyer olacak gibi başarılar

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Başarılar dilerim.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by MuraTBudaN View Post
    Başarılar , sanırım bir seride Gent kariyeriniz vardı umarım aynı güzellikte devam eder.
    Genk kariyerim vardı FM11'di,sen söyleyince baktım da çokta iyiydi o kariyerde ki çoğu olayları hala hatırlıyorum. Bütün açtığım kariyerlerde büyük keyifle oynadım,Las Palmas kariyerleri de güzeldi,yine baktım ama Las Palmas ile kolay bir kariyer olurdu,tekrar Genk'te kolay olacaktı,bakalım buradan neler çıkacak

Quote Originally Posted by yakar350 View Post
    Zevkli bir kariyer olacak gibi başarılar
    Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Başarılar dilerim.
    Teşekkür ederim arkadaşlar,bi aksilik olmadığı sürece min. 5/6 sezon çıkartırız bu takımla

İlerlemeye devam edeyim...

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by iLkeRisT View Post
    Genk kariyerim vardı FM11'di,sen söyleyince baktım da çokta iyiydi o kariyerde ki çoğu olayları hala hatırlıyorum. Bütün açtığım kariyerlerde büyük keyifle oynadım,Las Palmas kariyerleri de güzeldi,yine baktım ama Las Palmas ile kolay bir kariyer olurdu,tekrar Genk'te kolay olacaktı,bakalım buradan neler çıkacak
    Genk - Gent arasında kalmıştım. Genk yazıp sonrasında Gent yapmıştım.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by 5267 View Post
    Başarılar dilerim
    Teşekkür ederim.

Quote Originally Posted by MuraTBudaN View Post
    Genk - Gent arasında kalmıştım. Genk yazıp sonrasında Gent yapmıştım.
    Tereddüt hep hataya yol açar Konuyu bulup okudum tekrar kayıtlı oyunu da paylaşmıştım hatta Barca'dan fenaydı o kadro,çoğu gerçekte de iyi kluplere gittiler

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

4. 5 haftalık periyotta ilk maçımız olan Oxford karşısında ezildik,büzüldük ama mucizevi 1 puan çıkardık,genelde hep bu şekilde puan kaybeden ben olurumama bu kariyerde şans biraz yanımda Bir üst ligin temsilcisi olan rakibimize hiçbir varlık gösteremeden kupa da elendik,iyi de oldu.Bury karşısında denk oynadık ama çok kaçırdık,yenilmesek iyiydi Ardından gelen 2 maçta denk oyunlarda bu sefer kazandık ve derin bir nefes aldık.Bu periyotta ki son maçımızda Wimbeldon ile karşılaştık,çok üstün bir oyunun ardından bir galibiyet daha aldık,gidişat iyi...

5. 5 haftalık periyoda etkisiz bir oyun ve mağlubiyet ile başladık,ligin favorisi P'mouth karşısında da denk bir oyun çıkardık,1 puan iyidir bu maçtan.Torquay çok üstündü biaze karşı,ardından yine 2 zaferle,üste doğru yaklaştık.

Bu da oyunda olduğum nokta.Peşpeşe bir serinin ardından son 2 maçta puanlar bıraktık ama beklentimin çok üzerine geçtik şu anda ama buralarda kalabileceğimizi zannetmiyorum pek.

ARA TRANSFER DÖNEMİ

Asıl mevkisi stoper olan oyuncumu,kadroda ki 2 genç stoperimi oynatmak için ön liberoya çekmiş ve bu pozisyonu da antrenmanda çalıştırmıştım.Çok iyi performans gösterdi ve alternatifi de yok kadromda ancak transfer döneminin son gününde gelen teklifler üzerine kulübün içinde bulunduğu maddi sıkıntısı sebebi ile satmak durumundaydım,300bin tl nakit,300bin tl'si de 12 ay taksitle olmak üzere 600bin tl. bedelle İskoçya'ya gönderdim tecrübeli oyuncumu.Kadroya ise herhangi bir takviye yapamadım.

KADRO GENEL GÖRÜNTÜSÜ

Harrison ve Santos ekstra bir katkı yaptılar,beklentilerimin üzerindeydiler.

PUAN TABLOSU

SEZON ÖNCESİ TAHMİNLER

Sezon içinde çok ilginç sonuçlar alındı.Zirve defalarca el değiştirdi,yakaladığımız galibiyet serisi ile yukarılara geldik ama ne kadar tutunabiliriz bilmiyorum,kadro sayısal görüldüğü gibi yetersiz zaten olası sakatlık ve cezalılar durumunda fazlaca zorluk çekeceğiz.Devam ediyoruz...

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Başarılar dilerim

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

İyi bir galibiyet aldık,bu arada yukarıda belirtmeyi atladım.Galibiyete serisini yakaladığımız dönemde maç öncesi savunma çalıştırdım takımı sürekli,şu an da ise tekrar hücuma döndüm.

Oxford galibiyetinin ardından yönetim nakit desteği sağladı

Ama hemen akabinde kötü bir haber geldi,maşallah dediğimiz 3 günü çıkaramıyor misali Santos 2 ay yok,antrenmanda sakatlandı,Harrison'da sakat kanatlar iptal...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ligin ilk yarısında olduğu gibi yine yenildik Bury'e.İyi oynadık ama eksikler bitiriciliğimizi baltalamıştı atamadık.Bury şu anda 17.sırada...

Nesil
    2013
    Yer
    tekirdağ

başarılar dilerim maçların guzel transferlerin lig için yeterli umarım çıkarsın bu sezon üst lige

Basarilar

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Tsubasa_Oozara View Post
    başarılar dilerim maçların guzel transferlerin lig için yeterli umarım çıkarsın bu sezon üst lige
    Quote Originally Posted by Ronaldinho 10 View Post
    Basarilar
    Teşekkürler,üst lig konusunda pek iyimser değilim açıkçası,kaza bela çıkarsak dahi düşeriz geri gibime geliyor ama 2 transfer peşindeyim bu oyuncular gelirse herşey değişebilir,çok sakat vermeye başladık o da işin cabası

Bury maçının ardından gelen 5 maçlık periyotta pekte kötü olmayan bir dönem geçirdik,üsttekilerde kayıplar yaşayınca yukarıdan uzaklaşmadık üstüne bir de yendiğimiz Oxford liderliğe yükseldi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bu sefer ki 5 maçlık periyotta önemli eksiklerimiz vardı,bir de sağ bek Smith sakatlanınca 2 maçı da peşpeşe kaybettik.Torquay maçında öne geçmemize rağmen skoru koruyamamak çok kötü oldu ve artık ligin sonuna 4 maç kaldı.

Ancak zaten rotasyonumuz yok bir de bu saçma fikstür bizi baltalayacak !!! Tonlarca boşluk varken fikstürde anlamak zor...

Son 4 maçımız;

Puan Tablosu

Kırmızı çizgi attığım takımlar son 4 haftada ki rakiplerimiz.

Ilk 3'te yerimizi aliriz insallah, onun disinda sampiyonlukta gelebilir. Daha netlesen birsey yok

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ronaldinho 10 View Post
    Ilk 3'te yerimizi aliriz insallah, onun disinda sampiyonlukta gelebilir. Daha netlesen birsey yok
    İşi netleştirdik Son 4 maça umudumda olmadıgı için tamamen hücum odaklı oynadım,çünkü savunmamızı sakatlıklar ve formsuzluk tüketmişti artık,bunun sonucunda da terfi hakkını elde ettik ki lig tamamen süprizlerle sonuçlandı

Sezaon öncesi tahminler bu şekildeydi;

Bittiğinde ise;

3 süpriz takım terfi ettik,gerçekten acayip bir lig oldu,önümüzde ki yıl için önce eksik yerlere takviye düşüneceğim ama nereye el atsam elimde kalıyor 2 stoperim ve 1 orta saham üst ligi kaldırabilir gerisi ile ne yapacağız bilmiyorum.Wilhelmsson'u alacaktım devre arasında anlaşmıştık ama kötü durumda ki bütçeye iyice yük bindirmemek için transferini iptal etmiştim,pişman oldum sonradan alsaydım muhtemelen şampiyonluğa uçururdu bizi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

7 haftalık bir hazırlık dönemine karar verdim ve ilginç gelişmelerde olmuyor değil.Önce;

Geliştirsek dedim yönetime ama maddi durumlar maalesef el vermiyor.Ardından;

Sanırım bu gerçekleşirse geleceğimiz için daha yararlı olacak.

Bu arada 1.lige yükselen son ekipte Fleetwood oldu ve süprizlerle dolu bir 2.lig sezonunu tamamen arkamızda bırakarak yeni sezona odaklanma vakti...
    Last edited by iLkeRisT : 21.Mart.2014 at 02:23

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bunu da gördük

Harika Mevcutta 5.1M maaş bütçemiz,transfer içinde 70B tl paramız vardı,kim götürdü paraları?Yeni yönetimi sabırsızlıkla bekliyorum...

Derken;

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Tehlike çanları bizim için çalıyor,işimize yarayacak birkaç oyuncu yakaladım ancak hala yönetim belirsizliği devam ediyor,inş. oyuncuları başkalarına kaptırmam...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ne çektik be bu fakirlikten

Crewe günlerimi özledim vallahi,oyuncu vardı,borç yoktu,huzurdu beee

Ha gayret;

Fazla olduk

Last edited by iLkeRisT : 21.Mart.2014 at 04:05

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yani olaylar olaylar...

Yönetim değişikliği gerçekleşti ama yerimize başka bir isim geçiyor,adı geçen hoca ise Stevenage'i geçen sezon 1.ligden 2.lige düşürdü!Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu...

Çok kibar;

Ehh bu olaylar yaşanırken hedefimde olan oyunculardan birisini Rennes'e kaptırdım...

29. Default

Çok iyi bir sezon geçirmişiz bu seneki hedef nedir

ST23i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by cixlox View Post
    Çok iyi bir sezon geçirmişiz bu seneki hedef nedir

ST23i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Favorilerin kötü performansı sayesinde aradan sıyrılarak beklenmedik bir sezon geçirdik,başlarken 2 sene bu ligde oynayacağımızı düşünmüştüm,yeni sezonda hedefim kümede kalmak.Yönetim değişikliği sebebi gelen ambargo da 2 iyi oyuncuyu kaçırdım şu an kalktı ambargo,transferlere göre hedefi güncelleyebiliriz tabii ki

Yönetim kredi çekerek geldi ve hemen kafadan ödemeye de başlayacağız ben ne anladım bu işten,zengini bizi bulmaz fakiri peşimizi bırakmaz

Kadromuz kaldı bu kadar;

Yasak kalktı ama iş işten geçti gibi biraz...

Transfer dönemi uzun ve karmaşık geçecek para yok,kadromuzda oyunca yok,zor olacak...

Sayfa 1 / 7 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri