1 ile 30 arası toplam 190 sonuç

Konu: Eskilerden Kim Kaldı? 1883

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by MuraTBudaN View Post
    Başarılar , sanırım bir seride Gent kariyeriniz vardı umarım aynı güzellikte devam eder.
    Genk kariyerim vardı FM11'di,sen söyleyince baktım da çokta iyiydi o kariyerde ki çoğu olayları hala hatırlıyorum. Bütün açtığım kariyerlerde büyük keyifle oynadım,Las Palmas kariyerleri de güzeldi,yine baktım ama Las Palmas ile kolay bir kariyer olurdu,tekrar Genk'te kolay olacaktı,bakalım buradan neler çıkacak

Quote Originally Posted by yakar350 View Post
    Zevkli bir kariyer olacak gibi başarılar
    Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Başarılar dilerim.
    Teşekkür ederim arkadaşlar,bi aksilik olmadığı sürece min. 5/6 sezon çıkartırız bu takımla

İlerlemeye devam edeyim...

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by iLkeRisT View Post
    Genk kariyerim vardı FM11'di,sen söyleyince baktım da çokta iyiydi o kariyerde ki çoğu olayları hala hatırlıyorum. Bütün açtığım kariyerlerde büyük keyifle oynadım,Las Palmas kariyerleri de güzeldi,yine baktım ama Las Palmas ile kolay bir kariyer olurdu,tekrar Genk'te kolay olacaktı,bakalım buradan neler çıkacak
    Genk - Gent arasında kalmıştım. Genk yazıp sonrasında Gent yapmıştım.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by 5267 View Post
    Başarılar dilerim
    Teşekkür ederim.

Quote Originally Posted by MuraTBudaN View Post
    Genk - Gent arasında kalmıştım. Genk yazıp sonrasında Gent yapmıştım.
    Tereddüt hep hataya yol açar Konuyu bulup okudum tekrar kayıtlı oyunu da paylaşmıştım hatta Barca'dan fenaydı o kadro,çoğu gerçekte de iyi kluplere gittiler

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

4. 5 haftalık periyotta ilk maçımız olan Oxford karşısında ezildik,büzüldük ama mucizevi 1 puan çıkardık,genelde hep bu şekilde puan kaybeden ben olurumama bu kariyerde şans biraz yanımda Bir üst ligin temsilcisi olan rakibimize hiçbir varlık gösteremeden kupa da elendik,iyi de oldu.Bury karşısında denk oynadık ama çok kaçırdık,yenilmesek iyiydi Ardından gelen 2 maçta denk oyunlarda bu sefer kazandık ve derin bir nefes aldık.Bu periyotta ki son maçımızda Wimbeldon ile karşılaştık,çok üstün bir oyunun ardından bir galibiyet daha aldık,gidişat iyi...

5. 5 haftalık periyoda etkisiz bir oyun ve mağlubiyet ile başladık,ligin favorisi P'mouth karşısında da denk bir oyun çıkardık,1 puan iyidir bu maçtan.Torquay çok üstündü biaze karşı,ardından yine 2 zaferle,üste doğru yaklaştık.

Bu da oyunda olduğum nokta.Peşpeşe bir serinin ardından son 2 maçta puanlar bıraktık ama beklentimin çok üzerine geçtik şu anda ama buralarda kalabileceğimizi zannetmiyorum pek.

ARA TRANSFER DÖNEMİ

Asıl mevkisi stoper olan oyuncumu,kadroda ki 2 genç stoperimi oynatmak için ön liberoya çekmiş ve bu pozisyonu da antrenmanda çalıştırmıştım.Çok iyi performans gösterdi ve alternatifi de yok kadromda ancak transfer döneminin son gününde gelen teklifler üzerine kulübün içinde bulunduğu maddi sıkıntısı sebebi ile satmak durumundaydım,300bin tl nakit,300bin tl'si de 12 ay taksitle olmak üzere 600bin tl. bedelle İskoçya'ya gönderdim tecrübeli oyuncumu.Kadroya ise herhangi bir takviye yapamadım.

KADRO GENEL GÖRÜNTÜSÜ

Harrison ve Santos ekstra bir katkı yaptılar,beklentilerimin üzerindeydiler.

PUAN TABLOSU

SEZON ÖNCESİ TAHMİNLER

Sezon içinde çok ilginç sonuçlar alındı.Zirve defalarca el değiştirdi,yakaladığımız galibiyet serisi ile yukarılara geldik ama ne kadar tutunabiliriz bilmiyorum,kadro sayısal görüldüğü gibi yetersiz zaten olası sakatlık ve cezalılar durumunda fazlaca zorluk çekeceğiz.Devam ediyoruz...

Mesaj Yetkileri