Uzun soluklu bir kariyerliğin olması dileğiyle başarılar dilerim hocam...![]()
Uzun soluklu bir kariyerliğin olması dileğiyle başarılar dilerim hocam...![]()
Teşekkür ederim.Kariyer bayağı geç onaylandı yalnız ben de umudu kesip oyuna devam ettim ve bayaca ilerlemiş oldum.Yayına başlayalım...
TRANSFER DÖNEMİ
Zaten bütçe yok bir de üzerine maaş bütçesinin de üzerindeydik ve bu doğrultuda ki hedeflerimiz belliydi.
Sol bek mevkisinde hem sayısal hem de yeterlilik olarak eksiktik tecrübeli Naylor 1 sezon da olsa işimizi görecektir.
Bu 2 oyuncuyu sezon öncesinde kadroya kattım,zaman zaman şans buldular bu seviye de görevlerini de yerlerine getirdiler.
Lig başladıktan 3 hafta sonra da genç kaleciyi kadroya kattım...
Alt liglerde kaleciler maçı kazanma ve kaybetme noktasında çok belirleyiciler iyi bir kaleciniz varsa puan ve puanlar için şansınız her zaman daha fazla ve 34'lük as kalecimden de memnun olmadım,Farmer geldikten sonra ki 4 maçta kalemizi korudu ve memnun kalmıştım ancak daha tecrübeli bir kaleci daha önerilince fırsatı kaçırmadım ve bir takviye daha yaptım...
TAKTİK
Bu dizilişi farkı roller,farklı görevler,talimatlar ile bu sene bolca kullandım,herkes te kullanıyor.Aslında bu kariyerim de farklı bir diziliş kullanmak istiyordum ama mevcut kadro yapımız bu dizilişe daha uygun,macera da aramadan,bu taktik ile yola çıktım.Takım yetenek olarak verdiğim görev ve rolleri karşılayabilecek düzeyde değil o yüzden acayip maçlar yaşayacağız
KADRODA BULUNAN İYİ OYUNCULARIM
Basso ve Naylor'ın profilleri zaten yukarıda ekli,Smith uzun taçları ile skora katkı da bulunuyor ve benim dönemim ile ilk kez Kanada milli takımına davet edildi ve oynadı.2 genç stoperim ise gayet verimli bir sezon geçiriyorlar arada duran toplardan skor katkıları ile beni memnun ettiler.Norborn ise en teknik ve yaratıcı oyuncumuz saha da hucüm anlamın da farkı yaratacak isim ve genç golcümüz Richards gerçekten ilgin çocuk,bazen müthiş yerlere vuruyor bazen taça,tribüne vuruyor
HAZIRLIK MAÇLARI
Tamam zaten çok bir beklentim yoktu ancak maçlar facia,sahada yokuz.İkili mücadeleler kayıp,5m mesafeye pas verememeler,nadir gördüğümüz rakip kaleyi tutturamamak,bu kadarını beklemiyordum açıkçası.Crewe'de Molyneux,Ryan Colclough,Brad Inman gibi isimler en azından vurunca atıyorlardı,burada öyle birşey maalesef söz konusu değil.Ryan ve Brad ise ilerde kadroma mutlak katmak istedğim isimler bakalım zaman neler gösterecek.
Ryan'ı herkese öneriyorum bu arada,üzerine düştüğünüzde milli takımın bankı adamı oluyor,keşke önceki oyunumda ss alsaydım.
Lig ile devam edeceğim...