Sayfa 400 / 480 İlkİlk ... 300350390398399400401402410450 ... SonSon
11,971 ile 12,000 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by bjk_melo_151 View Post
    Yugoslavya gibi Sovyetik bir ülkeden çıkan her vatandaş gibi sol görüşlü olması veyahut o düşünceye ait bir figürü kullanması normal.
    Hocam anormal olduğunu falan düşündüğümden yazmadım zaten

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Hemen Fatih Terim - Bilic olayına çevirmeyin daha durun bakalım. Fatih Terim son 2 senenin şampiyonu, geçen yılın Şampiyonlar Liginin çeyrek finalisti abi. Biliç ile karşılaştırmayın hemen adamı. Ayaklarımız yere basmalı, stadımız yok, kadro olarak Terim bizden çok ileride, sonra adam medyaya hakim. Bilic'i basın yarın öbür gün yazıp çizmeye başlar Schuster gibi. Fazla bu basına gelmeyelim getirmeyelim, yavaş yavaş geçen yıl gibi gitsin Aybaba'nın yaptığı hataları yapmasın yeter. Bu yönetimden şampiyonluk beklemiyorum zaten, bu adama sabredelim bakalım. Sıfır beklenti, sonsuz mutluluk.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

dMuhammed Demirci Manuel Fernandes ve Oğuzhan Özyakup gibi değerlere sahip çıksın , şampiyon olmasakta olur ilk sezon.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by pele96 View Post
    dMuhammed Demirci Manuel Fernandes ve Oğuzhan Özyakup gibi değerlere sahip çıksın , şampiyon olmasakta olur ilk sezon.
    Daha ilk seneden şampiyonluk beklemek hayalcilik olur zaten.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bundan daha iyisi olamazdı bence, İyi veya kötü olmasından ziyade dinamik ve iştahlı bir hoca olması Beşiktaş için oldukça avantaj olacaktır. Önder Özen iyi bir şekilde kontak kurup, Bilic'in isteyeceği bir kaç adamı da getirebilirse geçen sezonun çok çok üstünde bir Beşiktaş görebiliriz.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

İlk seneyi kazasız atlatırsa bjkde iyi işler yapar

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

http://totemspor.com/yazarlar/ali-ec...dahi-mi-250613

Buyrun arkadaşlar çok güzel bi yazı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

3 senelik anlaşma imzalandı. Allah utandırmasın , hayırlı uğurlu olsun..

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.'den KAP'a gönderilen açıklamada Slaven Bilic'in Futbol Takımımız'ın teknik direktörlüğü görevine getirildiği bildirildi.
    Şirketten Kamuyu Aydınlatma Platformu'na gönderilen açıklama şöyledir:

Slaven Bilic ile Profesyonel Futbol Takımımızın Teknik Direktörlüğü konusunda anlaşmaya varılmıştır. Kendisine;

- 2013-2014 sezonu için 1.500.000 Avro

- 2014-2015 sezonu için 1.600.000 Avro

- 2015-2016 sezonu için 1.700.000 Avro

ödeme yapılacaktır.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Ücreti ve sözleşme süresi makul. Hayırlı olsun, Allah utandırmasın.

Medya da, başlamış şimdiden Hırvatları transfer haberlerimizde yazmaya. D.Zagreb'ten 22 yaşındaki orta saha futbolcusu Arijan Ademi gündeme gelmiş. Hakkında bilgisi olan var mı? İş yapar mı eğer gelirse?

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

yine yanlis bir sozlesme basarisiz olursa ne olcak ayni samet aybabanin durumu gibi olcak adam parasini çatir çatir alicak.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

sezonu 5. bitirirsek bile bilic'in gönderilmemesinden yanayım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by I3esiktas View Post
    sezonu 5. bitirirsek bile bilic'in gönderilmemesinden yanayım
    Kesinlikle.

Eğer Fikret Orman Bilic'i de hemen gönderirse ikinci sefer tükürdüğünü yalamış olacak. Ama ben devamlılığın geleceğini zannediyorum. Sık yapılan teknik direktör değişikliğinin bir faydası olmadığını artık anlamamız gerekiyor. Senin de söylediğin gibi, 5. bile bitirsek gitmemesinden yanayım.
    FM Gazetesi

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by byariff View Post
    yine yanlis bir sozlesme basarisiz olursa ne olcak ayni samet aybabanin durumu gibi olcak adam parasini çatir çatir alicak.
    1 yıllık sözleşmeyi herhalde hoca kabul etmezdi. 2+1 yıllık olabilirdi onun dışında 3 yıllık anlaşma gayet normal.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Direk 3 yıllık anlaşma olması demek, artık iyi sonuçta da kötü sonuçta da her şekilde Bilic ile devam edilecek demek. Ben bu sözleşmeden bunu anladım. 2+1 olsa belki bir şüphe olurdu kafamda. Yerinde bir sözleşme olmuş.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Beşiktaş, bir süredir transferi için uğraş verdiği Ömer Şişmaoğlu'nun transferini noktalandırdı.
    Siyah-beyazlılar, Medical Park Antalyaspor'un başarılı hücum oyuncusu ile 4 yıllık anlaşma sağladı.

http://www.ntvspor.net/haber/futbol/...glu-besiktasta

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Ömer Şişmanoğlu resmen Beşiktaş’ta

Antalyasporum.com ‘un daha önce belirttiği gibi Ömer Şişmanoğlu, 1.5-2 Milyon euro arası bonservis bedeli, sonraki satışından % pay ve 1 veya 2 futbolcu takası karşılığında Beşiktaş’a satıldı.

Edinilen bilgilere göre Ömer Şişmanoğlu, 1 milyon 650 bin euro bonservis bedeli karşılığında Beşiktaş’a verildi. Ayrıca futbolcunun sonraki satışından pay ile Beşiktaş’tan 1 veya 2 futbolcu Antalyaspor’a gelecek.

Beşiktaş’tan gelecek futbolcuların siyah beyazlı kulübün kampından sonra belli olacak. Ancak edinilen ilk bilgilere göre Mehmet Akyüz ismi ön plana çıkıyor.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Sonraki satıştan pay bozmuş işi.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Quote Originally Posted by pele96 View Post
    Sonraki satıştan pay bozmuş işi.
    Evet ama takas güzel (bu isim Mehmet Akyüz ise)

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Tancredi Palmeri ‏@tancredipalmeri 1 dk
    Besiktas have made an offer for Uruguay international and Napoli midfielder Walter Gargano, according to Sky Italy

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Tancredi Palmeri ‏@tancredipalmeri 1 dk
    Besiktas have made an offer for Uruguay international and Napoli midfielder Walter Gargano, according to Sky Italy
    Gargano Inter'de değil mi?

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Benim bildiğim Gargano co-owned.Yani bonservisi iki takım arasında paylaşılmış bulunmakta.İnter'de oynuyor herhalde bonservisi de Napoli'nin elinde.Beşiktaş o yüzden Napoli'yle anlaşmak zorunda.3 gün sonra İnter ile olan sözleşme sona eriyor ve 2016'ya kadar olan Napoli sözleşmesi devam ediyor.

http://www.transfermarkt.com.tr/tr/w...ler_52266.html
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by besiktas1903 View Post
    Evet ama takas güzel (bu isim Mehmet Akyüz ise)
    Alınıp yüzünü görmediğimiz oyuncular varken en azından böyle değerlendirilmeli . Burak Kaplan , Tanju Kayhan geçenlerde Ankaragücünden bi forvet almıştık , Mehmet Akgün .

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ömer de alternatif olması açısından güzel transfer. Önder Özen etkisi diyorum başka bir şey demiyorum.

Bilic de Hırvatistan'dan Mateo Kovacic ayarında bir iki genç kapıp getirse dadından yenmez

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Kovacic ayarında?

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Bu kadar bek sıkıntısı çekilen ülkede bence Tanju büyük takımlar için iyi bir alternatif olabilirdi ama hiç oynayamadı.İyi mi değildi hocadan mı kaynaklıydı bilmiyorum Beşiktaş'ı takip eden arkadaşlar daha iyi bilir.Aynı şekilde Burak Kaplan'da Leverkusen'de bazen ilk 11 çıkıyordu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Suicider View Post
    Bu kadar bek sıkıntısı çekilen ülkede bence Tanju büyük takımlar için iyi bir alternatif olabilirdi ama hiç oynayamadı.İyi mi değildi hocadan mı kaynaklıydı bilmiyorum Beşiktaş'ı takip eden arkadaşlar daha iyi bilir.Aynı şekilde Burak Kaplan'da Leverkusen'de bazen ilk 11 çıkıyordu.
    Tanju'yu bir kaç maçta izlemiştim, fazlasıyla acemi olduğunu gözlemledim. Ancak 1-2 sene kiraya verilerek tecrübe sağlayabilirdik aslında.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by mpaker66 View Post
    Kovacic ayarında?
    Potansiyelli.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tanju bu sene kadroda düşünülüyor , aldığım duyumlara göre

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

DHA'nın haberine göre, G.Antep teklifimizi kabul ederse Cenk Tosun ile 4 yıllık sözleşme imzalayacağız.

Sanırım, Ömer ismi Cenk'in fiyatını düşürmek için ortaya atılan bir yem ya da geçen sene yaşanan forvet sıkıntısı, bu sene de yaşanmak istenmiyor.

Daha Pektemek ve kalırsa Almeida, giderse yeni bir yabancı forvet de var. Arkadan gelecek olan gençlerin önü kesilmiş olur bence, hem Cenk hem de Ömer gelirse.

Benim isteğim, Ömer'in alınması ve Almeida'nın gönderilip 1 yabancı forvetin transfer edilmesi.

Mesaj Yetkileri