Sayfa 2 / 8 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 233 sonuç

Konu: FM 2015'ten Beklentileriniz

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Bu seride komutların daha iyi işlediğini birçok kez gördüm. Oynamak istediğim futbolu belli zamanlarda gördüm ama bu oyunda süreklilik diye birşey yok. Her yükselişin bir düşüşü var serisidir 2014. Bu gördüklerimden sonra herhangi bir beklentim yok. Galiba artık bırakma vakti...
    TariboWest

Nesil
    2013
    Yer
    Zonguldak

Yine hiçbir beklentimiz karşılanmayacağına göre düş kurmaya gerek yok

Arkadaslar yillardir bunu her turlu platformda dile getiriyorum.Yabanci forumlarda olsun, Sigames de vs hatta bi ara burada da bir kac kez dile getirdim. Bu oyunun gercekciligi acisindan sunlarda yapilabilir. Misal ben neden kariyerime Josep Guardiola ya da Jurgen Klopp, Unai Emery olarak baslamayayim. Hem boylece oyunun gercekciligi daha da artar. Istenirse boyle bir secenekte eklenebilir. Yillardir CM&FM oynuyorum, bir kere bile kendi adimla teknik direktorluk yapmadim oyunda. Zaten mantiksiz geliyordu. Isteyen boyle bir kariyer acmak isterse yapabilir ama ikinci bir secenekte her zaman olmali.

Ayrica sunu da soylemek istiyorum. Eger oyuna ocak ayina ait transfer yamasi gelirse ve de hatalari duzelten bir database ile beraber konulursa ikisinin de ayrilmasi gerektigini dusunuyorum. Yani demek istedigim su: Hatalar duzeltilsin FM 2014 deki gibi 14.0.3 yamasi gibi ama transferleri kapsamasin. Sonucta bu oyunda sezon basi kadrolarini gormek istiyorum ben. Benim gibi dusunen bilmem var midir ama cevremde FM oynayan cok arkadasim var ve hepsiyle bu yukarida yazdigim hususlar konusunda hem fikiriz.

4. Default

-Bence en önemli şeylerden biri lisanslama...Bizim ligimiz,kulüplerimiz,oyuncularımız logo ve resimleriyle kendiliğinden var olmalı oyunda..Fifa ile PES arasındaki fark gibi bir şey oluşuyor tek fark bunda rakip yok o yüzden bir şey ifade etmiyor..Bari parayı buna harcasınlar.

-Kendi adımıza sözleşme kulüple imzaladığımızda belirlediğimiz rakamların (maaş) sembolik olmaması gerekir. En azından yüksek rakamlara imza attığımızda beklenti yükselebilir ya da ünümüz artabilir.

-Ayrıca gençlik akademisi kurulması güzel bir fikir ve antrenmanların izlenebilmesi ( en kötü ileriye bastığımızda geçen sürede bir animasyon olabilir kendi takım oyuncularımızın antrenman yapması gibi)

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

mac motorunu adam gibi yapsinlar , 10 CCC yakalayip bitiriciligi sogukkanliligi 15 ustu olan forvetler 5 tane karsi karsiya kacirmasin , dandik takimlarin oyuncularinin icine Messi kacmasin benim icin yeterli

Nesil
    2010
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by certay View Post
    Arkadaslar yillardir bunu her turlu platformda dile getiriyorum.Yabanci forumlarda olsun, Sigames de vs hatta bi ara burada da bir kac kez dile getirdim. Bu oyunun gercekciligi acisindan sunlarda yapilabilir. Misal ben neden kariyerime Josep Guardiola ya da Jurgen Klopp, Unai Emery olarak baslamayayim. Hem boylece oyunun gercekciligi daha da artar. Istenirse boyle bir secenekte eklenebilir. Yillardir CM&FM oynuyorum, bir kere bile kendi adimla teknik direktorluk yapmadim oyunda. Zaten mantiksiz geliyordu. Isteyen boyle bir kariyer acmak isterse yapabilir ama ikinci bir secenekte her zaman olmali.

Ayrica sunu da soylemek istiyorum. Eger oyuna ocak ayina ait transfer yamasi gelirse ve de hatalari duzelten bir database ile beraber konulursa ikisinin de ayrilmasi gerektigini dusunuyorum. Yani demek istedigim su: Hatalar duzeltilsin FM 2014 deki gibi 14.0.3 yamasi gibi ama transferleri kapsamasin. Sonucta bu oyunda sezon basi kadrolarini gormek istiyorum ben. Benim gibi dusunen bilmem var midir ama cevremde FM oynayan cok arkadasim var ve hepsiyle bu yukarida yazdigim hususlar konusunda hem fikiriz.
    +412124412241

FM 2015 çıksın tabi ama FM 2008'in güncel versiyonu da çıksın bir sürpriz olarak..süper olur bence.FM 2015i alana bedava versinler.Sırf onun için alanlar olur.
    Last edited by walcott07 : 05.Mayıs.2014 at 18:42

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by 470emre View Post
    .....Benim ise kafamda kazandığımız parayı değerlendirmek var.

geçen gün oyunda kontrat yenileme teklifi gelince aklıma geldi bu düşünce.mevcut takımda aldığınız ücret yükseldikçe başka takımların teklif yapma ihtimali düşüyor gibi geliyor bana.o yüzden ücretimi hep düşük tutuyorum.oyunda antrenörler kursa gidiyor,eğitim alıyor biz hiç birşey yapmıyoruz.büyük takımlarda çalışmak için belge istenmesi lazım bence,biz de kursa gitmeliyiz ve bunun için para faktörü aktifleşmeli.ben türk vatandaşı olarak oyuna başlamışsam Arsenale gitmek için çalışma iznimin çıkması lazım gelmez mi? türk vatandaşı olarak direk ingilterede oyuna başlayabiliyoruz.kazandığımız paranın hiç bir önemi,etkisi yok.halbuki barça yahut real ya da diğer büyük takımlarda yıllık 10 milyon dolar civarı sözleşme imzalanıyor,başarılı oldukça da bi daha ki sözleşmede bu miktar artıyor,elimize geçen parayla 15 yıllık menajerlik kariyerimizden sonra alt liglerden küçük bir takım satın alabilmeli yahut kendi klübümüzü kurabilmeliyiz.

önceki antrenman sisteminde 13 kategoride program hazırlayabiliyor ve bu programlarda oyuncuların mevkisine göre gelişmesi gereken özelliklerine göre ayar yapıyorduk.o sistemde daha çok gelişme görüyordum,yeni sistemde top kontrolü çok iyi olan oyuncuya da top kontrol antrenmanı yaptırıyorum.kalecilik antrenmanı zaten yok.(ya da ben göremedim)

oyun son bir kaç yıldır çok az görsel değişiklikle çıkıyor,transferler ve oyuncu özelliklerinde değişiklik oluyor,daha radikal değişikliklerle oyunu cazip kılmaları gerek.

yapay zeka transferlerı ayarlanmalı ozellıkle turkıye lıgı ıcın.hem cok az sayıda transfer yapıyor turk takımları hemde gercekcı olmayan adı sanı bılınmeyen oyuncular alınıyor.mesela fb gs bjk barcanın man.cıty nin alt yapısından yabancı kıralıyor .

mesela yapay zeka kesınlıkle sneıjder drogba emenıke hatta kasımpasanın yaptıgı eren derdıyok transferlerını fln yapmıyor.hatta eren derdıyoku 3 buyuklere bıle bazen alamıyoruz gelmıyor .

bunun duzelmesı ıcın ne yapmamız lazım bızım turk gozlemcılerlemı gorusmelıyız yoksa takım ıtıbarlarının ayarlanması ıcın SI yetkılılerıylemı gorusmelıyız.

aslında takımların oyun felsefelerı gıbı transfer felsefelerıde olmalı mesela cok transfer yapar yada karıyerlı oyuncular transfer yapar genc turk oyuncu transfer yapar fln dıye.bu ozellıkler bızım yonettıgımız takımlarda başkan tarafıdnan bıze soylenıyor fakat AI takımlarında olmuyor turkıye lıgı ıcın.mesela parıs saınt germaın oyunda yapıyor gercektekı transferlere benzer.ama bızım 3 buyukler hatta bursa kasımpasa trabzon gıbı takımlar butcelerıne uygun boyle gercekcı transfer yapmıyorlar.

butcelerıne uygun en ıyı secenegı degılde en adı duyulmamıs secenege yonelıyorlar gıbı.

devre arası maç önü maç sonu olduğu gibi maç içerisinde oyuncuyla bire bir konuşma iyi olabilir. mesela defansa yardım et, bu kadar çok şut çekme, biraz daha gayretli ol gibi sinirli sinirli bağırsak etkilesek güzel olur.

ayrıca takım direktifleri biraz daha artsa daha güzel olur. bir yerden sonra bir işe yaramıyormuş gibi hissediyorsun

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by steave View Post
    yapay zeka transferlerı ayarlanmalı ozellıkle turkıye lıgı ıcın.hem cok az sayıda transfer yapıyor turk takımları hemde gercekcı olmayan adı sanı bılınmeyen oyuncular alınıyor.mesela fb gs bjk barcanın man.cıty nin alt yapısından yabancı kıralıyor .

mesela yapay zeka kesınlıkle sneıjder drogba emenıke hatta kasımpasanın yaptıgı eren derdıyok transferlerını fln yapmıyor.hatta eren derdıyoku 3 buyuklere bıle bazen alamıyoruz gelmıyor .

bunun duzelmesı ıcın ne yapmamız lazım bızım turk gozlemcılerlemı gorusmelıyız yoksa takım ıtıbarlarının ayarlanması ıcın SI yetkılılerıylemı gorusmelıyız.

aslında takımların oyun felsefelerı gıbı transfer felsefelerıde olmalı mesela cok transfer yapar yada karıyerlı oyuncular transfer yapar genc turk oyuncu transfer yapar fln dıye.bu ozellıkler bızım yonettıgımız takımlarda başkan tarafıdnan bıze soylenıyor fakat AI takımlarında olmuyor turkıye lıgı ıcın.mesela parıs saınt germaın oyunda yapıyor gercektekı transferlere benzer.ama bızım 3 buyukler hatta bursa kasımpasa trabzon gıbı takımlar butcelerıne uygun boyle gercekcı transfer yapmıyorlar.

butcelerıne uygun en ıyı secenegı degılde en adı duyulmamıs secenege yonelıyorlar gıbı.
    Yalnız bu dediğin tamamen oyundaki reputation ile alakalı bir durum.İstediğin kadar para ver 3 büyüklere 3 yıldızlarsa 4 yıldız bir adamı almaları çok zor oluyor.Avrupa'nın dandik oyuncuları bile çok pahalıya geliyor.Diğer ülkelerle aramızdaki uçurum ayarlanmalı.Bunuda ülkelerin gözlemcileri kendi aralarında ayar çekerek yapmalı galiba.

Quote Originally Posted by certay View Post

Teknik direktör konusuna kesinlikle katılıyorum.

Son 2 senedir oyunun facia olduğunu düşünmüyorum.Bu seri için oyunu ilk 1 hafta oynadığım zaman bende kötü olduğunu düşündüm.Bu seneki oyun biraz daha zorlu ancak çözdüğüm zaman çok zevkli kariyerlere imza attım.FM15 den ise beklentim aynı düzeyde başarılarını devam ettirmeleri.

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

aslında ben bir de editörde devrim yapılmasını istiyorum. yani oyun bi noktadan sonra çok sıkıcı olabiliyor. editörde değişiklik yapmak kolay olsa, mesela liglerin statüsünü, şampiyonlar ligini falan çok kolay değiştirebilsek acayip güzel olurdu.. ben mesela avrupanın en iyi 100 takımının yer aldığı 5 kademeli bi lig istiyorum. gerçek hayatta da olacağını düşünmüştüm ama bi türlü olmadı
    1. ligde real, barca, man utd, chelsea vs. kalburüstü takımlar.. 2. ligde daha ortanın üstü takımlar vs. şeklinde...
    avrupa ligi yani.. her ülkenin en iyi takımları yer alacak. çok zevkli olur. düşünün ligdeki tüm takımlar neredeyse denk. her maç ayrı olay olur. sezon sonunda da her ligin ilk 2si basketboldaki playoutlar gibi kapışır ve 1 avrupa şampiyonu çıkar... en alttaki ligden de her sene 8-10 takım düşer yerlerine yerel liglerden yeni takımlar gelir..
    anlatırken bile heyecanlandım yahu
    yok mu bunun yamasını falan yapabilecek olan

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Kontrat saçmalığına acilen çözüm bulunmalı gerçekten böyle saçmalık olamaz bir futbolcuya yetmiyor kontrat param yükseltiyorum oda ona göre yükseltiyor büyük dengesizlik uyuşmazlık var.

Başkan olabilmeliyiz , yaptığımız kontratlar ile kazandığımız paralarla bir kulüp alabilmeli veya seçimlere aday olabiliriz , bunun olması büyük bir devrim olur.
    Bir oyuncu potansiyelini 26 yaşına kadar kazanacak diye bekle bekle gına geliyor , Ronaldo , messi vs gibi yıldız potansiyelindeki oyuncuların örneklerdeki isimler gibi önceden potansiyelini oturtması gerekiyor.

Motoru söylemeye gerek yok zaten daha bolda işte kısa keselim sizlerde konuşun.
    "AH CM ne hallere düşürdün bizi ! "

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Çok güzel fikirler hakikaten ama niye menajer parasini klup için kullanma fikri bu kadar ön planda ? Oyunun gerçekçiliğiyle bire bir zıt bir düşünce değil mi ? Hangi menajer gerçek hayatta kazandığı parayı takıma yatırıyor ? Başkanlık fikri belki olabilir ama menajer gibi takımla oynayamacağınız ve seçeneğiniz çok az olacağı için gayet sıkıcı olur.

Mevcut oyunu özelliklede maç moturunu düzeltseler yeterlidir.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Redrum View Post
    Fm15 ten beklentim, Çocukluğuma, gençliğine geri dönmek. Galatasaray'i sampiyonlar ligi sampiyonu yapmak için gece gündüz plan yapmak. Hic bir isim gücüm olmayıp, çocuksu heyecanla bilgisayar basında saatler harcayabilmek. Kendini teknik direktör gibi hissedip, yaptıklarini çok büyük is sanmak. Arkadaşlarıma anlatmak, sorular sormak, forumda rehberleri dalip taktik ve antrenman oluşturmak.
    Beklentim artik FM nin ilerlememesi, 10 yıl geriye götürmesi.
    Dahada istediğim yoktur.

Derste, kadrolar yapardım gelecekleri gidecekleri yazardım, şimdi hiç birşey kalmadı.

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

Quote Originally Posted by World Hollow o1 View Post
    Dahada istediğim yoktur.

Derste, kadrolar yapardım gelecekleri gidecekleri yazardım, şimdi hiç birşey kalmadı.
    aslında büyüdükçe aldığımız zevk azalıyor.. bu konuda hatayı sadece oyunda aramamak lazım.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Maç motorunda köklü bir değişiklik, taktik ve antrenman çubuklarının geri gelmesi.
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Mümkünse artık çıkarmasınlar.

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Türkiye ligindeki saçmalıkların olmadığı bir seri bekliyorum. En azından olmamasını istiyorum. saçma transferler borç batağına giren kulüpler zerre gelişemeyen git gide fakirleşen takımlar olsun istmeiyom

Maç motoru ve klasik taktik.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Tek beklentim var ve ileteceğinizi düşünerek yazıyorum.

Yeni oyunda taktik bölümünde oyundaki iyi teknik direktörlerin taktiklerinin bulunması. Örneğin, arşiv taktikleri açtığımızda: 4-4-1-1 Jürgen Klopp, 4-1-4-1 Pep Guardiola, 4-2-3-1 Mourinho vs. gibi çıkması.

Bu, size saçma gelebilir belki, ancak oyunun oynanabilirliğini inanılmaz arttıracaktır. Kulaktan dolma yanlış, saçma sapan bilgiler yerine, oyunun "eskisi gibi" taktik vermesi bizlerinde taktik yapmasını oldukça kolaylaştıracak ve yol gösterici olacaktır. Bu oyunu oynayan kaç kişi Jürgen Klopp'un birebir taktiğiyle oynamak istemez.

Ya da hadi böyle bir şeyi yapmadılar diyelim, o zaman oyunla beraber taktikleri anlatan bir kitapçık hediye etmeleri. Hangi roller hangi rollerle uygundur, direk paslı oynamak için gereken bileşenler. Sezon öncesi, sezon boyunca antrenmanları vs gibi.

Bana göre oyunun en büyük eksikleri bunlar. Daha iyi ve doğru bir oyun için yol göstermeleri şart. Zamanla daha da zorlaşan oyun zamanı zaten kısıtlı olan bizler için ancak oyundan soğutuyor.

Teşekkürler.

Thumbs down

Quote Originally Posted by nuri80 View Post
    Tek beklentim var ve ileteceğinizi düşünerek yazıyorum.

Yeni oyunda taktik bölümünde oyundaki iyi teknik direktörlerin taktiklerinin bulunması. Örneğin, arşiv taktikleri açtığımızda: 4-4-1-1 Jürgen Klopp, 4-1-4-1 Pep Guardiola, 4-2-3-1 Mourinho vs. gibi çıkması.

Bu, size saçma gelebilir belki, ancak oyunun oynanabilirliğini inanılmaz arttıracaktır. Kulaktan dolma yanlış, saçma sapan bilgiler yerine, oyunun "eskisi gibi" taktik vermesi bizlerinde taktik yapmasını oldukça kolaylaştıracak ve yol gösterici olacaktır. Bu oyunu oynayan kaç kişi Jürgen Klopp'un birebir taktiğiyle oynamak istemez.

Ya da hadi böyle bir şeyi yapmadılar diyelim, o zaman oyunla beraber taktikleri anlatan bir kitapçık hediye etmeleri. Hangi roller hangi rollerle uygundur, direk paslı oynamak için gereken bileşenler. Sezon öncesi, sezon boyunca antrenmanları vs gibi.

Bana göre oyunun en büyük eksikleri bunlar. Daha iyi ve doğru bir oyun için yol göstermeleri şart. Zamanla daha da zorlaşan oyun zamanı zaten kısıtlı olan bizler için ancak oyundan soğutuyor.

Teşekkürler.
    O zaman bir anlamı yok ki sen yaptım kopyala yapıştır oley şampiyon oldum gibi bir şey istiyorsun. Dediğinin yapılabilirliği var ama şöyle olabilir,

Asistanı Dortmund maçlarını izlemeye gönderirsin taktiği büyük ölçüde(direktifleriyle birlikte) sana aktarır veya rapor halinde sunar sen de elinden geldikçe takımına uygularsın ya da karşılaşma öncesinde önlemlerini alırsın.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by mmllhh View Post
    O zaman bir anlamı yok ki sen yaptım kopyala yapıştır oley şampiyon oldum gibi bir şey istiyorsun. Dediğinin yapılabilirliği var ama şöyle olabilir,

Asistanı Dortmund maçlarını izlemeye gönderirsin taktiği büyük ölçüde(direktifleriyle birlikte) sana aktarır veya rapor halinde sunar sen de elinden geldikçe takımına uygularsın ya da karşılaşma öncesinde önlemlerini alırsın.
    Ne var yani bunda? Aynen öyle bir şey istiyorum. Sen taktiği kendin bulunca ne oluyor? Federasyon sana para mı gönderiyor? Oyun bu sadece, altı üstü bir oyun. Hem benim ne yaptığım seni ilgilendirmez ki, sen seçmezsin oradaki taktikleri.

Nesil
    2008
    Yer
    Aydın

yapmayın arkadaş artık bu oyunu...sadece database güncelleyin yeter...08-12 arası herhangi bir oyuna koyun yeter...3D falan o kadar da gerekli değil...00-01 den beri oynarım şu oyunu cm 03-04 kadar zevk veren,beni oyuna bağlayan seri olmadı.bilgisayarımda hem 08,hem 12,hemde 14 yüklü idi.Dün akşam itibariyle sadece 12 kaldı.Ne olur artık şu maç motoru ve transfer sistemine bir çözüm bulunsun.Sonra orjinal almıyorlar diye insanlara laf söyleriz ki ben de çok yaptım özür dilerim çok pişmanım...bu oyun orjinal olarak alınmayı bırak bilgisayarda kalmayı bile haketmiyor bence...saygılar....

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Fm15 artik son sanslari, 11serilik oyun kaplari yan yana dizili. Hepsine baktikca birseyler hatirliyoruz (su seride Keirison vardi, Otamendi bunda ilk cikti piyasaya, Marquinhos felan filan)

Kotu olarak hatirladigim ise 2 oyun var, fm13 ce fm14. Archived tactics'lerde 20-25 tane taktigim var, her guncelenme sonrasinda yeni taktik yapmak zorunda kaldigimiz icin.

Taktik ve Antreman cubuklarimizi geri istiyoruz, komutlarda sunla bunla kisitlanmak istemiyoruz.

Kucuk eklentilerle ugrasacaklarina mac motorunu bastan yapsinlar. Erkendende denemeler yapsinlarki her guncelemede degismesin.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Transfer ve sözleşme yenilemerinde,"aracı koyma" mümkün olmalı.mesela bir oyuncuyu almak istiyoruz ancak oyuncu bize gelmek istemiyor,teknik direktörü ile aramız iyiyse oyuncuyu teşvik etmesi için konuşma yapabilelim.yahut takımımızda o oyuncunun sevdiği bir kişi yada personel varsa oyuncuyu ikna etmesi için konuşma yapabilmeliyiz.oyuncuları ikna edecek,anlaşma için uygun zemini hazırlayacak "klüp menajeri" eklenmeli,nasıl ki oyuncuların menajeri varsa klübün de menajeri olmalı,asistan yada futbol direktörü değil menajer transferleri bitirmeli ki klübe gelmekte nazlanan nülü oyuncularla teknik direktör birebir görüşerek ayrı bir hava vermeli.oyuncu için klübe teklif yapmadan önce oyuncu ile konuşma mümkün olmalı,gerekirse ev araba vs. gibi promosyonlarla ikna mümkün olmalı.

antrenman programı kafa karıştırıyor şu haliyle.daha doğrusu ne yaptığını tam olarak anlamadığım için asistana bırakıyorum.önceden çubuklarla hangi oyuncuyu hangi antrenmana sokacağımızı seçiyorduk,program sayısını sınırsız yada en azından oyundaki oyuncu rolleri adedince antrenman programına müsade edip çubuklu sisteme dönseler güzel olur.

benim de ara sıra kullandığım bir hile,başka bir menajer ekleyip m.city ye kendi klübünden dandik bir oyuncuyu 200 milyona transfer edip para kazanmak.klüp yönetimleri bu kadar salak olamaz heralde.bir futbolcuya değerinin üç katından fazla para verilmesini engellemeli klüp yönetimi.

maça girerken maç yönetimini asistana bırakabilmeliyiz.ben futbolu seven ancak pek anlamayan bir adamım,oyunu okuyamam,zaten önemli anları göster seçeneğiyle oynuyorum oyunu takip bile etmiyorum.taktiği belirledikten sonra maç içini asistana verebilmeliyiz,asistan oyunu okuyup rakibe göre taktiği ayarlayabilmeli.

çalışma izni çıkmayan yetenekli bir oyuncuyu yine de transfer edebilmeliyiz,bonservisiniz aldıktan sonra avrupa ülkelerine kiraya göndererek a.b vatandaşı olmalarını sağlayabiliriz.böylece yetenekler çalışma izni gibi sebeplerle atıl kalmazlar.

oynadıkça geliyor aklıma yeni fikirler

Quote Originally Posted by pappi View Post
    Transfer ve sözleşme yenilemerinde,"aracı koyma" mümkün olmalı.mesela bir oyuncuyu almak istiyoruz ancak oyuncu bize gelmek istemiyor,teknik direktörü ile aramız iyiyse oyuncuyu teşvik etmesi için konuşma yapabilelim.yahut takımımızda o oyuncunun sevdiği bir kişi yada personel varsa oyuncuyu ikna etmesi için konuşma yapabilmeliyiz.
    Böyle bir özellik vardı bildiğim kadarıyla hala var hatta FM2013'te Veysel,Alper Potuk'u ikna edebiliyordu gelsin diye.

Ben de şöyle bir şey düşünüyorum; oyuncuların özelliklerinin değişimini gözlemlerken yıllık değişimlerini görebileceğimiz bir ekran olmalı . oyuncu profiline girdiğimde sezon 14/15 - sezon 16/17 gibi görüntüleme seçenekleri olmalı antrenmanlar nasıl işe yarıyor yıllar içinde etkisi nedir daha rahat görebilmeliyiz.

Geliştirilmiş maç motoru, menajer kamerası (yedek kulübesinden izlenebilecek şekilde), absürt bonservis bedellerine son verilsin mateo kovacic için inter benden 375 M€ istediş nöyle saçmalık olmaz kendim bir oyuncumu satarken bonservisinin 1.m€ üzerine satamıyorum bunun düzeltilmesi lazım.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by World Hollow o1 View Post
    Dahada istediğim yoktur.

Heyt be anılarım depreşti

Sayfa 2 / 8 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri