-
04.Haziran.2014, 12:25
Transfer ve sözleşme yenilemerinde,"aracı koyma" mümkün olmalı.mesela bir oyuncuyu almak istiyoruz ancak oyuncu bize gelmek istemiyor,teknik direktörü ile aramız iyiyse oyuncuyu teşvik etmesi için konuşma yapabilelim.yahut takımımızda o oyuncunun sevdiği bir kişi yada personel varsa oyuncuyu ikna etmesi için konuşma yapabilmeliyiz.oyuncuları ikna edecek,anlaşma için uygun zemini hazırlayacak "klüp menajeri" eklenmeli,nasıl ki oyuncuların menajeri varsa klübün de menajeri olmalı,asistan yada futbol direktörü değil menajer transferleri bitirmeli ki klübe gelmekte nazlanan nülü oyuncularla teknik direktör birebir görüşerek ayrı bir hava vermeli.oyuncu için klübe teklif yapmadan önce oyuncu ile konuşma mümkün olmalı,gerekirse ev araba vs. gibi promosyonlarla ikna mümkün olmalı.
antrenman programı kafa karıştırıyor şu haliyle.daha doğrusu ne yaptığını tam olarak anlamadığım için asistana bırakıyorum.önceden çubuklarla hangi oyuncuyu hangi antrenmana sokacağımızı seçiyorduk,program sayısını sınırsız yada en azından oyundaki oyuncu rolleri adedince antrenman programına müsade edip çubuklu sisteme dönseler güzel olur.
benim de ara sıra kullandığım bir hile,başka bir menajer ekleyip m.city ye kendi klübünden dandik bir oyuncuyu 200 milyona transfer edip para kazanmak.klüp yönetimleri bu kadar salak olamaz heralde.bir futbolcuya değerinin üç katından fazla para verilmesini engellemeli klüp yönetimi.
maça girerken maç yönetimini asistana bırakabilmeliyiz.ben futbolu seven ancak pek anlamayan bir adamım,oyunu okuyamam,zaten önemli anları göster seçeneğiyle oynuyorum oyunu takip bile etmiyorum.taktiği belirledikten sonra maç içini asistana verebilmeliyiz,asistan oyunu okuyup rakibe göre taktiği ayarlayabilmeli.
çalışma izni çıkmayan yetenekli bir oyuncuyu yine de transfer edebilmeliyiz,bonservisiniz aldıktan sonra avrupa ülkelerine kiraya göndererek a.b vatandaşı olmalarını sağlayabiliriz.böylece yetenekler çalışma izni gibi sebeplerle atıl kalmazlar.
oynadıkça geliyor aklıma yeni fikirler
Mesaj Yetkileri