
Originally Posted by
nuri80
Tek beklentim var ve ileteceğinizi düşünerek yazıyorum.
Yeni oyunda taktik bölümünde oyundaki iyi teknik direktörlerin taktiklerinin bulunması. Örneğin, arşiv taktikleri açtığımızda: 4-4-1-1 Jürgen Klopp, 4-1-4-1 Pep Guardiola, 4-2-3-1 Mourinho vs. gibi çıkması.
Bu, size saçma gelebilir belki, ancak oyunun oynanabilirliğini inanılmaz arttıracaktır. Kulaktan dolma yanlış, saçma sapan bilgiler yerine, oyunun "eskisi gibi" taktik vermesi bizlerinde taktik yapmasını oldukça kolaylaştıracak ve yol gösterici olacaktır. Bu oyunu oynayan kaç kişi Jürgen Klopp'un birebir taktiğiyle oynamak istemez.
Ya da hadi böyle bir şeyi yapmadılar diyelim, o zaman oyunla beraber taktikleri anlatan bir kitapçık hediye etmeleri. Hangi roller hangi rollerle uygundur, direk paslı oynamak için gereken bileşenler. Sezon öncesi, sezon boyunca antrenmanları vs gibi.
Bana göre oyunun en büyük eksikleri bunlar. Daha iyi ve doğru bir oyun için yol göstermeleri şart. Zamanla daha da zorlaşan oyun zamanı zaten kısıtlı olan bizler için ancak oyundan soğutuyor.
Teşekkürler.