1 ile 30 arası toplam 233 sonuç

Konu: FM 2015'ten Beklentileriniz

Hybrid View

Thumbs down

Quote Originally Posted by nuri80 View Post
    Tek beklentim var ve ileteceğinizi düşünerek yazıyorum.

Yeni oyunda taktik bölümünde oyundaki iyi teknik direktörlerin taktiklerinin bulunması. Örneğin, arşiv taktikleri açtığımızda: 4-4-1-1 Jürgen Klopp, 4-1-4-1 Pep Guardiola, 4-2-3-1 Mourinho vs. gibi çıkması.

Bu, size saçma gelebilir belki, ancak oyunun oynanabilirliğini inanılmaz arttıracaktır. Kulaktan dolma yanlış, saçma sapan bilgiler yerine, oyunun "eskisi gibi" taktik vermesi bizlerinde taktik yapmasını oldukça kolaylaştıracak ve yol gösterici olacaktır. Bu oyunu oynayan kaç kişi Jürgen Klopp'un birebir taktiğiyle oynamak istemez.

Ya da hadi böyle bir şeyi yapmadılar diyelim, o zaman oyunla beraber taktikleri anlatan bir kitapçık hediye etmeleri. Hangi roller hangi rollerle uygundur, direk paslı oynamak için gereken bileşenler. Sezon öncesi, sezon boyunca antrenmanları vs gibi.

Bana göre oyunun en büyük eksikleri bunlar. Daha iyi ve doğru bir oyun için yol göstermeleri şart. Zamanla daha da zorlaşan oyun zamanı zaten kısıtlı olan bizler için ancak oyundan soğutuyor.

Teşekkürler.
    O zaman bir anlamı yok ki sen yaptım kopyala yapıştır oley şampiyon oldum gibi bir şey istiyorsun. Dediğinin yapılabilirliği var ama şöyle olabilir,

Asistanı Dortmund maçlarını izlemeye gönderirsin taktiği büyük ölçüde(direktifleriyle birlikte) sana aktarır veya rapor halinde sunar sen de elinden geldikçe takımına uygularsın ya da karşılaşma öncesinde önlemlerini alırsın.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by mmllhh View Post
    O zaman bir anlamı yok ki sen yaptım kopyala yapıştır oley şampiyon oldum gibi bir şey istiyorsun. Dediğinin yapılabilirliği var ama şöyle olabilir,

Asistanı Dortmund maçlarını izlemeye gönderirsin taktiği büyük ölçüde(direktifleriyle birlikte) sana aktarır veya rapor halinde sunar sen de elinden geldikçe takımına uygularsın ya da karşılaşma öncesinde önlemlerini alırsın.
    Ne var yani bunda? Aynen öyle bir şey istiyorum. Sen taktiği kendin bulunca ne oluyor? Federasyon sana para mı gönderiyor? Oyun bu sadece, altı üstü bir oyun. Hem benim ne yaptığım seni ilgilendirmez ki, sen seçmezsin oradaki taktikleri.

Mesaj Yetkileri