Quote Originally Posted by EreN View Post
Gs yönetimi biraz abartmış.
Denizlispor 1-2 Galatarasay (90. dakkada verilen pen. ve gol)
Gaziantepspor 1-1 Galatasaray (2-3 metre ofsayt 90. dakkada ve gol)
Galatasaray 2-1 Beşiktaş (Korner olmayan top gol‚ penaltı olmayan top penaltı oluyor ve 2. gol geliyor)
Galatasaray 2-1 Fenerbahçe (9 kişi fenerbahçe kalıyor ki kartlardan birisi tam bir komedya)
Galatasaray 2-1 Denizlispor (kalecinin yediği malum gol)
acaba bu maçlardan sonra neden gs yönetimi hep sustu. aklıma gelenleri yazdım sadece. bu ligte temiz lig isteyen herkes önce kendi kapısının önünü süpürmeli.

Bugün haksız yere puan aldık. Bunu hazmetmek bir fenerbahçeli olarak bana zor geliyor ama ilk maçtaki edu olayı. sonra yukarda yazdığım maçlar falan işin içine girince acıma duygumu yitiriyorum.
Yukardaki maçlarda da, bizim maçımızda da bir art niyet olduğunu sanmıyorum. Eğer varsa italyadakine benzer bir operasyon şart ülkemize.

üste edit: Fß yazma fırat yaa FB FB

Galatasaray 2-1 Fenerbahçe (9 kişi fenerbahçe kalıyor ki kartlardan birisi tam bir komedya) Hic te degil, hakem bana göre o macta cok iyi mac yönetti, kurallara uyan ilk Türk hakem...

Eger bunlarada girersek iyice Galatasarayin ligin 2.yarisindaki maclarini izle derim, calinmayan bir sürü penalti, Ofsayt olmayan ofsayt kararlari( kaleci ile karsi karsiya olan posizyonlar, daha gecen haftaki mac), Rakip takimlarin asiri sert oyunu ve onlara verilmeyen Kirmizi kartlar.. Istersen dahada sayarim..

"Fanatikcilik" yapmayin diyorsun, ama masallah senin yaptiginda "fanatikcilik"

yeni federasyonun sayesinde "Uefa'dan elendik", sacma sapan Konyaspor maci, Konyasporun amatörlügü..kusura bakmayin ama böyle takimlar TSL'de oynuyorsa ona göre hazirlanmali..

Benim bu konuya son sözlerim bunlardir.. Istiyorsaniz tartismaya msn'de devam edelim..