-
.
.
Erdem J.D. : Bizden korkuyorlar!
Şampiyonlar Ligi grup kura çekim sonrası A grubunda R.Madrid, Lyon ve Tirana takımlarıyla eşleşen Ajax t.direktörü Erdem J.D. gruptaki şanslarını şöyle değerlendirdi: "Geçen seneye göre artık daha tecrübeliyiz. Geçen sene elenmize rağmen ne kadar tehlikeli bir takım olduğumuzu göstermiştik. Şansız bir gruptu. Bu sezon grubun favorisi R.Madrid olabilir, fakat onlar da dahil Şampiyonlar ligine katılan tüm takımlar gibi bizimle oynamanın, galip gelmenin kolay olmadığını biliyorlar. Bilmiyorum şansımızı fazlasıyla zorlayacağız ve büyük bir adım atmaya çalışacağız"
.
.
.
.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Son torbadan geçen sene Dortmund gelmişti bu sene hiç değilse Tirana geldi de UEFA'yı garantiledik
Gazete demin atıp tuttum ama kaybettiğimiz ADO Den Haag maçında yediğimiz gollere baktım. Bilmiyorum ama durum içler acısı. Mevcut sistemimizde orta saha diye bir şey yok diyebilirim. Defans oyuncuları da aptalca hareket ediyor falan. Gruptan çıksak bile çok zor olacak, çooook!
Mesaj Yetkileri