UD Las Palmas SAD kulubü Kanarya Adaları'nda kurulmuş bir futbol kulübüdür. İspanya İkinci Ligi'nde oynayan takım 1949'da kurulmuştur ve en büyük başarıları 1978'de İspanya Kral Kupası'nda final oynamış olmalarıdır. Ayrıca takım 68 ve 69 yıllarında La Liga'da sırasıyla 3. ve 2. olmuştur.

Daha detaylı bilgi için:

http://en.wikipedia.org/wiki/UD_Las_Palmas
Başkanla henüz görüşmemiştim, hatta resmi olarak işe başlamamıştım bile. Bana takım hakkında kısaca bilgi veren bir mail yollanmıştı.

Çok param yoktu, karnımı doyurmak için aldığım abur-cuburları yedikten sonra likör mağazasından aldığım şişelerden birini kapıp sahile doğru yola çıktım. Keyifliydim, sorumluluğun getirdiği stresin yanında tatlı da bir mutluluk vardı. Ertesi sabah ilk iş kulüp binasına gidip başkanla ve teknik heyetle görüşecektim.

Adada güzel kızlar, yakışıklı erkekler ve tatlı çocuklar vardı, benim ilgimi daha çok kızlar çekiyordu. Elimdeki şişeyi paylaşabileceğim insanlar bulabilmek umuduyla etrafa bir göz gezdirdim.

...

...

...

Denizdeydim, gecenin köründe. Deniz sakindi. Son hatırladığım şey birkaç gençle oturduğum ve elimdeki şişeden birkaç yudum aldığımdı. Geceleyin denize girmek güzeldir, daha önce Akdeniz'de pek çok kez yapmıştım bunu. Ama siz siz olun denizin sakin olmadığı yerlerde geceleyin denize girmeyin.

O an hiç bir şey umrumda değildi, çok keyifliydi. Hatırlamadığım birkaç saatte mutlu olduğumdan ve güzel şeyler yaptığımdan emindim.

Yarın büyük gün, erken kalkıp tıraş olsam iyi olur.

Denizden çıktım ve odama doğru yola koyuldum.