Aralık ayında geçirdiğim kazadan beri 7,komadan uyanalı 3 ay oldu.Aslında elimdekiler için Tanrı'ya şükretmem gerekiyor.Ama başkalarının varlığına bakıp rahatlamak benim gibi hırslı bir adamın yapabileceği bir şey deyil.3 aydır geçen tipik günlerim gibi bugün de çalan alarmın sesiyle uyandım.Karen uyanmış olmalıydı ki yataktan kalkmak için yaptığım hamlede birine çarpmadım.Normalde bu sık sık olan bir durumdu.Alarmı susturduktan sonra uyuşuk halimle yataktan kalktım.Lavaboya gidip elimi yüzümü yıkayarak uyku sersemliğimden kurtulmaya çalıştım.Aynada kendime bakarken kendi kendime soruyordum ‘’Sana ne oldu be Henderson?8 ay önce nasıldın?Şimdi nasılsın?Çok değiştin sen Henderson.’’Kendi kendimi sorgulamayı bitirince merdivenlerden aşağıya indim ve televizyonu açtım.Karen işte,Damien ve Anna ise okulda olmalıydı.Sabah haberlerinde ise genelde olan haber türleri vardı.’’Ünlü Galli mankenden şok kıyafet seçimi,Real Madridli milli gururumuz Gareth Bale 2 ay daha sakat,Galler başbakanından açıklamalar’’ türü sıkıcı haberlerden sonra televizyonu kapattım.Ben bu monoton hayattan zevk almak için ne yapıyordum?16 yaşında da kendime bu soruyu sormam sonucunda futbola başlamış,çocukluk aşkım olan Swansea’de efsaneleşmiş ve sonra da futboldan kopmamıştım.Arsenal’de rüya gibi bir sezon geçirdikten sonra istifa edip Livorno’ya gittim.Livorno’da başkan ile ters düşmem sonucu kovuldum.Sonrasında Ajax’a gelip 4 ay yönettikten sonra eski teknik direktörlerine olan lanet şey araba kazası benim başıma da geldi.Beni bu monoton hayata bağlayan nadir şeylerden biriydi futbol.Emeklilik partimde kendime verdiğim sözü tekrar verecektim şimdi.Futboldan KOPMAYACAĞIM.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bu kariyeri de hikayeli yapayım dedim ehehehe.Baş karakter yine vazgeçilmezim ''Fytia Henderson.''.Takımım belli ama sonraya saklayayım takımımı.İpucu ise Hans'lardan zirveye oynayan bir takım.Yine biraz büyük bir takım ama ''Fytia Henderson'' hırslı ve inatçı bir adam.Küçük takımlarla yetinemez.