Originally Posted by
walcott07
Kießling ? Doping ?
Maçta gaza bastı,frene basmayı unuttu.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Güzel gidişatın ardından kendimi bir pizza ile ödüllendirirken odamın kapısı çaldı.
+Buyrun.
İçeri girdi.Gelen Højbjerg'di.5 hafta önce gelip bana oynamak istiyorum deyip atar yapan,akabinde takımın neredeyse düşüşe geçmesine neden olan futbolcum.
+Hayırdır?Bir özür mü gelecek?
-Hayır hocam.Sözünüze rağmen pek 11'de başlamamam hakkında bir daha konuşmak istiyorum.
+Bak sen.Bak oğlum,senin atarın yüzünden takım 3 hafta elden gidiyordu,zor toparladım.Bir de ilk 11'de başlamak istiyorsun.Yaktım çıranı senin.Derhal kiralık sözleşmeni feshediyorum.Dön artık çok sevdiğin Bayern'ine.
-Hocam,tamam taktiğiniz yüzünden birkaç hafta dağ-
+Ne demek taktiğim yüzünden?
Sinirle koltuğumdan fırladım ve Højbjerg'e yumruğu yapıştırdım.
+Aynı taktik şu an ligde lider değil mi?Söyle bunu da.
Højbjerg sinirle odadan çıktı.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kasım 2013 Maçları
Bizim için zor maçların olduğu bir ay oldu.Çıkabileceğimiz en karlı şekilde çıkmaya çalıştık ama Manchester United ve Dortmund'a yenilmeden bitiremedik bu ayı.
Aralık 2013 Maçları
Kasım'ın yoğun temposunu atlattıktan sonra bu ay da bizim için güzel geçen bir ay oldu.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Şampiyonlar Ligi Son 16 Rakibimiz
ARSENAL
Puan Tablosu

İstatistikler