Quote Originally Posted by olgunege75 View Post
Bende bir iki birşey iletmek isterim bence kariyer hikayelerindeki kariyerlerin ilgi çekmemesi bunun sebebide süslü püslü anlatımlar yapılmaması değil gerçeklikten uzak kariyerler türkiyede 3 lig takımını 3 sezonda süper liige çıkarıp ilk sezonda şampiyonluk bir iki sezonda avrupada kupa yani 3 .lig takımına 5 6 sezonda avrupada kupalar.na malüp şampiyonluklar. bnde forumdaki yetkililere bu konuda ulaşmaya çalıştım dedim kariyer hikayeleri kısmı ile ilgili.
Öncelikle düzgün Türkçemizi düzgün kullanalım diyorum. Lütfen!
Söyleyeceklerine gelecek olursak. Bu yazdığını yeni gördüm ve gerçekten çok sinirlendim .
Bak kardeşim böyle bir yaklaşım doğru değil , (velevki )haklısın haksız duruma düşersin. En azından kendi adıma konuşayım, burada gerçekten emek sarfedip , afedersin ama takıma 2-3 oyuncu kazandıracaz, takım uyumunu artıracaz diye diye saatlerimizi harcıyoruz sonra adamın biri çıkıp laga luga yapacak ben de böyle birşeye sessiz kalacağım , yok öyle bir dünya. Genelleme yapma, git derdin kiminle ise anlat, öyle çıkıp benim gibi kariyer hikayecilerini töhmet altında bırakma. Azıcık insaf diyorum