1 ile 30 arası toplam 510 sonuç

Konu: [TSL] Fenerbahçe Araştırması 2008

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    artvin

Quote Originally Posted by Venom View Post
    Tam tersi Alex'in oldukça profesyonel olduğunu düşünüyorum.. Sakat olduğu halde takımın ona ihtiyacı olduğu için oynuyor.. Dayanıklılık düşmesine gerek yok.. Alex bir 90 dakikayı rahatlıkla çıkarabilen bir oyuncu..Çalışma oranı düşük bir oyuncu buda oyunda zaten yeteri kadar düşük..Alex zaten çok sakatlanır bir oyuncu değil.. Geçmeyen bir sakatlığı var tedavi oldu fakat tekrar nüksetti.. Yani en ufak bir darbede kendini yere atıp paralayan sakatlanıp oyundan çıkan bir oyuncu değil.. Bu nedenle natural fitness in de düşmesine gerek yok.. Alex'in düşmesi gereken tek özelliği bir-iki puanlık bir düşüşle frikikleri olabilir.. Onun dışında düşmedi tam tersi formunu katladı..
    sevgili kardeşim alexin fenerbahçenin top başı yaptığı sezon öncesi ve devre arası hazırlık kamplarının hangisine zamanında katıldığını gördük hep ya sakatım yada başka bir sebepten geç gelir...doğru olan bu... geldiğinden beride böyle sevgili venom kardeş .. ben sezon başı ve devre arası hazırlık kampına sürekli gecikmeyi sadece bir work rate sorunu olarak görmüyorum bence aynı zamanda disiplinsizlik sorunuda var...ne tesadüftürki bu adam her sezon açılışında ve her devre arası kapmında sakatım yada başka bir sebeple geç geliyor..tesadüfün bu kadarı inandırıcı değil...

Quote Originally Posted by xxestergonxx View Post
    sevgili kardeşim alexin fenerbahçenin top başı yaptığı sezon öncesi ve devre arası hazırlık kamplarının hangisine zamanında katıldığını gördük hep ya sakatım yada başka bir sebepten geç gelir...doğru olan bu... geldiğinden beride böyle sevgili venom kardeş .. ben sezon başı ve devre arası hazırlık kampına sürekli gecikmeyi sadece bir work rate sorunu olarak görmüyorum bence aynı zamanda disiplinsizlik sorunuda var...ne tesadüftürki bu adam her sezon açılışında ve her devre arası kapmında sakatım yada başka bir sebeple geç geliyor..tesadüfün bu kadarı inandırıcı değil...
    iyide arkadaş adam neden diğer futbolcular ülkelerine giderken istanbulda tedavi görüyor? Sezon başında 2-3 ay bedavadan mı bu adam tedavi gördü. Veya noeli inançlarına göre ülkesinde olmasına rağmen neden İstanbul'da geçirdi?

Mesaj Yetkileri