1 ile 30 arası toplam 420 sonuç

Konu: [TSL] Beşiktaş Araştırması 2008

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Emre İncemollaoğlu,Can Erdem,Soner Ergençay,Erdem Köse,Koray Şanlı,Bülent Uzun,Sezer Sezgin,Ergun Aydın(FIFA tarafından 2005'de fair-play ödülü aldı.Milli takımda iken buna göre sportmanship değeri yüksek olmalı.),Kenan Özer gibi bir çok oyuncu elden geçirilmeli...

Nesil
    2007
    Yer
    Manhattan, New York

Quote Originally Posted by bjk_melo_151 View Post
    Emre İncemollaoğlu,Can Erdem,Soner Ergençay,Erdem Köse,Koray Şanlı,Bülent Uzun,Sezer Sezgin,Ergun Aydın(FIFA tarafından 2005'de fair-play ödülü aldı.Milli takımda iken buna göre sportmanship değeri yüksek olmalı.),Kenan Özer gibi bir çok oyuncu elden geçirilmeli...
    Fair-play odulu ne alaka? Ne odulu bo bole tum millilere mi verilmis o zaman? Ole bi odul aldi diye simdi bunlarin hepsine sportmenlik yuksek mi verilicek? Ozgurcan Ozcan da almisti paf'tayken mi ne bole bi odul simdi ona da mi verilsin? Bu arada sunu sormakl istiyorum Can Erdem'e -8 PA verilmis bu oyuncunun yasi 20 su ana kadar umit milli'de oynamisligi var mi bilmiyorum ama ole ahim sahim bi gecmisi yok gibi genc milliler acisindan. Besiktas'da forvet sorununa ragmen dusunulmemis bi isim ama -8 PA var arkadasda bu degeri yeniden dusunmek lazim cunku bi GS'de oynayan Serkan Calik ve Ozgurcan bile -7 PA var ki Ozgurcan Ozcan'in Erdem'den bi yas kucuk olmasina ragmen genc milli ve hatda Umit Milli kariyerini anlatmama gerek yok sanirim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by licentia View Post
    Bu arada sunu sormakl istiyorum Can Erdem'e -8 PA verilmis bu oyuncunun yasi 20 su ana kadar umit milli'de oynamisligi var mi bilmiyorum ama ole ahim sahim bi gecmisi yok gibi genc milliler acisindan.
    Tigana zamanında Can Erdem için bu çocuk büyük oyuncu olacak, bir Luca Toni olabilir demişti. E şimdi bunu söyleyen kişi de Trezeguet'i, Henry'i keşfedip yıldız ettiğini iddia eden birisi olunca insan da ister istemez söylediklerine inanıyor. Belki hala haklıdır bilemiyorum ama Can Erdem'i tekrar gözden geçirmek gerekebilir, en azından kendini gösterene kadar şimdilik -7 daha uygun olabilir.
    alemde tekiz, hepinize yeteriz..

Nesil
    2007
    Yer
    Manhattan, New York

Simdi bi Tigana ole dedi diye Can Erdem'e yuksek bi PA vermek ne kadar dogrudur acaba? Ayrica Henry'i kesfeden Tigana degil Monaco'nun scoutlaridir ve Arsen Wenger'dir bu yuzden Trezeguet konusunda da supheliyim. Monaco'nun o zamanlar cok saglam bi alt yapisi vardi Bu oyuncular Tigana gelmeden once varlardi zaten. oradan cok yildiz cikti bunun Tigana ile bi alakasi yok yani.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by licentia View Post
    Simdi bi Tigana ole dedi diye Can Erdem'e yuksek bi PA vermek ne kadar dogrudur acaba?
    Doğrulukla yanlışlıkla pek alakası yok, Tigana hiç kimseyi keşfetmemiş dahi olsa Can Erdem'i bizden çok izlemiş birisi olduğu kesin. Ayrıca o bir teknik direktör ve büyük liglerde takım çalıştırmış birisi, muhtemelen futbolu da yıldız olacak futbolcuyu da bizden daha iyi biliyordur. Abartılacak bir durum yok, Tigana öyle dedi diye biz de gidip -10 vermemişiz ki. Ayrıca tekrar ediyorum bu çocuğun şuanda -8 i haketmediğini nerden biliyoruz.
    alemde tekiz, hepinize yeteriz..

Mesaj Yetkileri