-
İnsaf ya .. Tamam Ömer Rıza belki çok iyi bir oyuncu olmayabilir ama bu seride o kadar çok abartılan oyuncu var ki onlara nazaran bu kadar kötü olmamalıydı. Ne demek ya bir futbolcunun bütün teknik özelliklerinde 2 haneli rakamların olmaması. Regen oyuncularda bile var. İngiltere alt yapısından yetişmiş bir oyuncu üstelik Süper ligde belli bir piyasasıda vardı , ama Trabzonspor'a uyum sağlıyamadı o başka.. Kısacası ligin en rezil oyuncusu olmuş.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
edittt + Ligde doğru dürüst maça çıkmamış , sadece Fm serilerinden adı duyulan oyuncuları nasıl izleyip te bu hale getiriyorlar o da ayrı bir tartışma konusu.
Sigames falan diyor herkes ama bu dataları temin edenlerde ne yazık ki bizim insanlarımız. Hepsi için geçerli olmayabilir ama daha tarafsız incelenmesi lazım , örneğin araştırmacılar gerçekte tuttukları takımın araştırmasını yapıyorlarsa daha gerçekci bir şekilde yansıtmaları gerekiyor. Süper Lig o kadar dengesiz yapılmış ki insanın oynayası gelmez.
Last edited by shamur1 : 27.Şubat.2008 at 18:16
Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Mesaj Yetkileri
- You may not post new threads
- You may not post replies
- You may not post attachments
- You may not edit your posts
-
Forum Rules