Extensor hariç bütün arkadaşlara cevap veriyorum . Taraflı yorum yapıyormuşum .. Keşke benim kadar eleştiri getirebilsen kendi takımına artık hangi takımın taraftarıysan . Ayrıca verdiği örnekler de çok saçma ..

Şimdi arkadaşlar ben burda Ömer Rıza şöyle böyle demedim ki.. Hiçbir yanınıda savunmam. Ne futbolunu ne de kendisini severim . Benim burda belirtmek istediğim gerçekten kötününde kötüsü gibi yapılmış . Hiçbir maçta forma giymeyen oyunculardan bile kötü olmuş bunu dile getirdim ..

Uzun yani hedef oyuncuların tekniği zayıf olur dedim örnekleri de verdim .

Teknik sadece gol atmak yada kaleye isabetli şut yollayabilmek mi ? extensor buna göre örnek vermiş . Bunun adı bitiricilik bence.

Yattara çok hızlı bir oyuncu ve tekniğide mükemmele yakın. C.Ronaldo'da da buna örnek.

Genelde teknik olmayan oyuncular ağır ve uzun boylu oyunculardır dedim ? Yanlış mı ? Koller o gövdesiyle nasıl teknik olabilsin , keza Hakan Şükür .

Hızlı ve seri oyuncular bilek hareketlerini daha iyi yapabildikleri için daha teknik oyunculardır. Örneğin Ronaldinho ..

Bu konudada son mesajımdı bu . Adam gelmiş Hakan Şükür'e teknik diyorsa boşuna parmaklarımızı yormayalım . . Belkide cimbomlusundur bilmiyorum ama Hakan Şükür'e teknik bir oyuncu demek harbiden akıl işi değil.