1 ile 30 arası toplam 350 sonuç

Konu: [TSL] Trabzonspor Araştırması FM2008 - 8.0.2

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Ben editörden bakmadım ama ..

Bunu görünce yaptım yorumumu. Regen oyuncudan farkı varmı acaba ? En azından süper ligde oynayan ve belirli sayıda golleri olan bir oyuncu profili . Neyse uzatmaya gerek yok önemli bir konu değil zaten . Ömer rızadan bizene .

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    Ben editörden bakmadım ama ..
    Daha once bir cok yerde yazildigi gibi, bu SI games'in arastirmacilara verdigi editor'den kaynaklanan bir sorun. Oyun otomatik olarak bazi oyuncularin ozelliklerini dusuruyor. Omer Riza bu ozellik dusmesinden nasibini almis. Tipki Huseyin Cimsir'in ozelliklerinin Editor'de bizim yaptigimizdan daha yuksek cikmasi gibi.

Bu nedenle oyuncular hakkinda yorum yaparken editor'den bakip yaparsaniz, en azindan oyunda zayif veya abartili gorunen oyunculari once editor'de kontrol edip sorunun arastirma'da yapilan bir hata olup olmadigina bakmak ve ondan sonra sorunleri belirtmek en dogrusu olacaktir..

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Daha once bir cok yerde yazildigi gibi, bu SI games'in arastirmacilara verdigi editor'den kaynaklanan bir sorun. Oyun otomatik olarak bazi oyuncularin ozelliklerini dusuruyor. Omer Riza bu ozellik dusmesinden nasibini almis. Tipki Huseyin Cimsir'in ozelliklerinin Editor'de bizim yaptigimizdan daha yuksek cikmasi gibi.

Bu nedenle oyuncular hakkinda yorum yaparken editor'den bakip yaparsaniz, en azindan oyunda zayif veya abartili gorunen oyunculari once editor'de kontrol edip sorunun arastirma'da yapilan bir hata olup olmadigina bakmak ve ondan sonra sorunleri belirtmek en dogrusu olacaktir..
    abi ben şöyle biliyorum.editörde verilen değerler oyuna yansıtılabilir diye biliyorum.editörde iyi değer verilmiş ama oyunda kötü çıkıyorsa c.a sının editörde verilen değerleri karşlamadığı içindir.c.a. biraz yukarı çekilirse editördeki değerlere ulaşıyor oyuncular.sanırım bu bir çok oyuncuda var bence si de sorun olamaz.araştırmacıların özelliklere göre uygun c.a. veremesinden dolayıdır diyorum.en azından ben böyle düşünüyorum.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    özelliklerin yüksek çıkmasını ise bilmiyorum bir fikrim yok ama onda da.c.a. nın fazla verilmesi olabilir.
    Last edited by Lionel Andres Messi : 29.Şubat.2008 at 09:29 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri