-
beyler daha öncede söyledim muhtemelen ama bu tolga zenginden kaleci falan olmaz bu kaçıncı hatalı gol yeme olayıdır yahu böyle büyük bir camia kaleci yetiştirme kurumumu sabret sabret nereye kadar ne diye bu sabır kim bu adamı gelecekte çok iyi olacak diye düşünüyor yahu ne zamna izlesem hatalı gol yine bu hafta kasımpaşa maçını izledim rahat maçı ne hale soktu bence pa sı 120 geçmez
zaten bizde genel bir pa problemi var şu an ligde 30 tane 135-145 ca arası türk futbolcu varsa bu verdiğimiz pa lar yüzünden 5 sene sonra ligde 60 tane 135-145 ca arası türk futbolcu oluyor ben 8 sene süper ligde oynadım 3 takım değiştirdim bir sürü futbolcuyla oynadım ve bütün gençlerimizin 5 sene sonunda 135-145 arası değerde olduğunu gördüm
tamam aralarından bazıları olur ama hepside olmazki arkadaş
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
yine bu yıl dışarıda futbol oynayan oyuncularımız 10 civarındaysa oyunda 5 sene sonra 50 kişi dışarda oynuyor gökhan zanlar toramanlar bu takozlar avrupanın büyük liglerinde büyük takımlarında oynarmı hakan arıkanlar hakan baltalar yamanlar olcanlar hepsi star olacakmı acaba ilerde mesela 5 sene önceye kendimizi atalım 160 pa falan değer biçtiğimiz cafercandan bişey oldumu olmadı bu gibi çok oyuncu oluyor alın ibrahim akınlar necatiler burak yılmazlar hani süperstar olacaklardı hani 150 pa lar hani sinan kaloğlu henry olacaktı biz öyle sanıyorduk 4 üde 140 ca yı bulur ama bulamadılar artık çokta zor bulurlar
kendimize yanılma payı bırakmalıyız
mesela bence serkan kırıntılı 120 pa yı geçemez tolga 120 pa yı geçemez arda 155 pa yı geçemez serdar özkan 138 pa yı geçemez orkun aykut 130 pa yı geçemez
Last edited by extensor : 10.Mart.2008 at 21:58
Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Mesaj Yetkileri