Bir de Barış Memiş' in özelliklerini nasıl yapmayı düşünyorsun sevgili Serhat bilgi rica edebilirmiyiz?
[CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]
Onur kıvrak soyadı gibi çok çevik ve hızlı bir kaleci reflexleride oldukça iyi -8pa hakedebiir..
cok deli paralar bunlar...
puerta kalbimizde...
Evet öyle ama %90 ı doğru bence. Çünkü Fatih'in , Gökdeniz'in , Stepanov'un , Ersen'in , Marcelinho'nun , Eller'in , hatta 99 sezonunda Fenerbahçe'ye sattığımız Ogün ve Abdullah'ın transfer değerleri bile doğru.
http://www.transfermarkt.de/de/verei...ebersicht.html
Trabzonspor, Hollanda 1. Lig takımı Nijmegem'de forma giyen 19 yaşındaki sol bek Sami Büyüktopaç ile 5 yıllık anlaşma sağladı. Aslen Bolulu olan gurbetçi futbolcunun önümüzdeki günlerde Trabzon'a geleceği belirtildi.
puerta kalbimizde...
Abi sende fazla abarttın kimi alıcan 1.5 2.0 euroya belçika milli takından van buyteni mi?
Geçen sezon alınan oyuncular: 800.000 €
Satılan oyuncular : 13.300.000 €
+12 Milyon 500 Bin Avro .
Hatta son 2 sezon toplamı
Alınan oyuncular 6.800.000 €
Satılan oyuncular 25.135.000 €
Transfer Geliri 18.335.000 €
Son 2 sezon koskoca bir takımı sattık nerdeyse karşılığında adam da almadık . Sıcak para sorunu olduğunu sanmıyorum kulüpte.
Trabzonspor sözleşmesi sona eren Egemen Korkmaz la 3 yıllık sözleşme imzaladı, sözleşmeye göre Egemen yıllık 1,2 trilyon tl civarında para alacak .
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
jell van damme - southampton dan anderlecht e 350 bin euro ya 2007 temmuzda imza attı. 16 kere A milli.
luigi pieroni - auxerre den nantes e 2007 haziran da 1 milyon euro ya transfer oldu. 4 kere milli.
mbo mpenza 20 nin üstünde A milli- 07.2004Excelsior MouscronRSC Anderlecht1.500.000 €
bart goor 30 un üstünde milli
07.2005Feyenoord RotterdamRSC Anderlecht1.700.000 €
wesley sonck 20 nin üzerinde milli
08.2007Borussia MönchengladbachFC Brügge1.000.000 €
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
tabi ki tam tersi örneklerde var, örneğin 5 milyon euro ya santander e giden tchite...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
8 milyon a HSV ye giden Kompany de ilk akla gelenlerden...
Last edited by midfielder1912 : 26.Mayıs.2008 at 20:51 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
puerta kalbimizde...
egemenin bile bursadan trabzona gitmesi ne acı vericidir bursa şehri için ama aynı zamanda bu trabzonun futbol kültürünün büyüklüğünü gösterir
bu arada burak büyük bi hatadan döndüm sayende sağolasın ben unutmuşum o kaideyi iyi ki hatırlattın
Fikirlerim burada
Trabzon, Burak ve Selçuk'a servet ödedi
MEHMET HAKKI ÖZBAYIR - MANİSA / DHA 29 Mayıs 2008Vestel Manisaspor, Trabzonspor'a sattığı Burak Yılmaz ve Selçuk İnan'a karşılık bordo mavili takımdan 3,5 milyon euronun yanı sıra 4 de futbolcu aldı.
Uzun süren pazarlık döneminin ardından yapılan anlaşma doğrultusunda santrfor Emrah Kol, solbek ve stoper Murat Ocak, sağbek ve stoper Ufukhan Bayraktar ve genç golcü Cem Demir, Vestel Manisasporlu oldu.
Geçen sezon Emrah'ın Giresunspor, Murat'ın İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Ufukhan'ın ise Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'da kiralık oynadığını belirten teknik direktör Levent Eriş, "Bank Asya 1'inci Ligi tecrübesi bulunan bu 3 oyuncunun yanı sıra, genç bir yetenek olan Cem Demir'i alarak çok kaliteli 4 transfer gerçekleştirmiş olduk" dedi.
Ankaragücü'nden Tolga ve Karşıyakalı Şehmus konusundaki girişimlerinin sürdüğünü de sözlerine ekleyen Levent Eriş, Çaykur Rizesporlu Altan'dan ise vazgeçtiklerini açıkladı.
puerta kalbimizde...
Hey maşallah
O 4 oyuncu daha da ilerlemezdi, mantıklı iş yapmışlar.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Emrah Kol bu 3 oyuncudan daha öndeydi . Bence Trabzonspor'da düşünebilirdi çünkü bu oyuncuya hiç şans verilmedi. Kiralandığı Sarıyer ve Giresunspor'da da iyi bir performans ortaya koydu.
Ufukhan özellikle Halilhodzic döneminde F.Bahçe maçıyla formayı aldı ve çok iyi bir başlangıç yaptı , o sezonu da baya iyi geçirmişti. Ama ardından gelen Ziya Doğan Ufukhan'ın yüzüne bile bakmadı ve bir anda kendisini kadronun dışında buldu.
Murat Ocak Fatih Terim'in Milli takıma çağrılmasından sonra Trabzonspor'a transfer oldu. Bana göre fena bir oyuncu değildi. Sol ayağına çok hakim bir oyuncu ve isabetli ortaları vardı. Ama yine Ziya Doğan tarafından sırf oğlu Celaleddin yüzünden takımda düşünülmedi ve İ.B.B ye kiralandı. Şu an bu oyuncuyu Trabzonspor'da görmek isterdim. Sol beke nazaran sol açıkta oynayabilecek bir yapısı var.
Cem Demir e şans verildi ama o bunu kullanamadı . Özellikle zamanında A.Sebatspor'a kiralık gitmeyi reddederek bu oyuncu gözden düştü. Hiç bir numarasını göremedim bence bu 4 oyuncu arasından en vasatı.
Toparlayacak olursak yinede bu 4 oyuncu Manisa'ya çok şey katacaktır Bank Asya 1.Ligi için. Özellikle Emrah Kol , Ufukhan ve Murat Ocak.
Nedendir bilinmez ama Fatih Terim bu sene de aynı şeyi yaptı. 250 bin Avro ya anlaştığımız Ceyhun Gülselam'ı Milli Takıma çağırarak fiyatını yükseltti ve yanlış hatırlamıyorsam 750 bin Avro'ya malettik Ceyhun'u. Yani Fatih Terim'e bir anlam veremiyorum bu oyuncuların fiyatını arttırmak için mi yoksa gerçekten denemek için mi çağırıyor anlıyamadım.
Trabzonspir'dan ocne Ceyhun baska takimlarin da gundemindeydi ozellikle Galatasaray'la anilmisti adi ilk ve baya uzun sure gecti. Bence denemek icin cagrdi cunku milli takimin defans departmanindaki durumu ortada ozellikle Ceyhun'nun U-21 deki performansi gercekten goz dolduruyordu cunku 192 cm olup oldukca hizli ve teknik bi stopper.
Bu arad Ceyhun'u acaba yapti mi Almanlar cunku en son 802 de yoktu. Profili ne alemde acaba?
CA biraz daha aşagıya çekersem oyunda direk o bölgeye 1-2 orta sınıf adam alınıyor ve Barış neredeyse hiç forma şansı bulamıyor.114-116 arası bir seviyeden aşagısı pek kurtarmaz birde dikkat ettiysen iki ayagınıda kullanıyor.Ayagını 8-9 yapsam zaten 110 seviyelerine geliyor.
Ersun Yanal'ın "working with youngsters" özelligi yüksek.Oyunda kaçtı bilmiyorum ama yüksekçe bi degerdi.Daha da yükseltilebilir.Gençlere en çok önem veren hocalardan biri sonuçta.Barış'ın oynama şansı birazda teknik direktörün bu özelligi ile ilgili deilmi.Buarada Barış için 116 fazla olur diger oyunculara haksızlık olur.110 düşünülebilir o da 1 temmuz 2008 itibari ile hakedebilcegi deger oldugu için..
116 bence normal nekop haklı.
Benim bildiğim kadarıyla Barış Memiş sağ ayaklı.Niye sol ayak değeri 20 ?
Baris Memis kesinlikle saglaktir bu arada naturel mevkisi AMR'dir sakin ha AML yapmayin AML accomplished olabilir sadece.
Vision icin 13 bence fazla 12'den fazla olmaz Arda'nin ki bile 12. Passing'de 12'ye dusebilir. Dribbling 13, Crossing 12 daha uygun degerler olur gibime geliyor.
Caner Erkin ve Nuri Sahin'e bile -9 verilmedigi ortamlarda Baris'a verilmesini pek dogru bulmuyorum ama siz bilirsiniz. Bu arada Caner Erkin gibi Umit Milli takimda banko olan ve A milli olmus bi oyuncunun CA'si bile 115.
Barış Memiş AMRLC'dir.Asıl yeri AM'dir.Arda'dan daha yaratıcı olduğunu düşünüyorum.Ayrıca teknik becerileri bu yaşına rağmen birçok genç oyuncudan iyi daha bu yaşta Trabzonspor gibi büyük bir takımda oynadı ve sırıtmadı.Sağlık durumu bence 11 olmamalı...
ardanın seneye vision özelliği bence büyük ihtimalle artacak bu yüzden arda 12 diye yorum yapılmamalı.
nuri şahine sırf işlerine gelmediği için -9 verilmiyor yoksa zaten o profili bulunan o yaşta birine -10 bile verilebilirdi.onunki ile bu farklı bir şey.zaten onun c.a. sı 145 kalitesi tartışılmaz.
caner erkin jo şov yaparken rusyada hiç bir şey yapmıyor.ayrıca caner barıştan 2 yaş daha büyük.belkide o da milli takıma seçilir.kendi takımında forma giymesi lazım.reserve den öteye gidemiyor.
bana stengh ve long shot biraz fazla gibi geldi sanki 1-2 puan düşebilirdi ikisi.
nekop@
CA biraz daha aşagıya çekersem oyunda direk o bölgeye 1-2 orta sınıf adam alınıyor ve Barış neredeyse hiç forma şansı bulamıyor.114-116 arası bir seviyeden aşagısı pek kurtarmaz birde dikkat ettiysen iki ayagınıda kullanıyor.Ayagını 8-9 yapsam zaten 110 seviyelerine geliyor.
arkadaş zaten açıklamış c.a.ası neden böyle diye.2 ayaklı biri.
Altınordu nun kalecisi Yakup Trabzonspor un son transferi oldu, 2.Lig'e çıkarak 16 yıl sonra bu mutluluğu yaşayan Altınordu'nun file bekçisi Yakup, Trabzonspor'la anlaştı. Sözleşmesi devam eden futbolcu için dün İzmir'de Trabzonlu yöneticiler ile bir araya gelen Başkan Bülent Erdik, genç kaleci için Karadeniz kulübü ile anlaşmaya vardı. Pazartesi günü Trabzon'a giderek resmi sözleşmeye imza atacak olan Yakup, 1 yıl Altınordu'da kiralık olarak oynamaya devam edecek, sezon başı kampını ise Karadeniz temsilcisi ile birlikte yapacak. Yakup için Trabzonspor kulübünün ödeyeceği bonservis fiyatı Altınordulu yöneticiler tarafından açıklanmadı. Böylece Yakup, Kayserispor ile anlaşan Bayram'dan sonra kırmızı-lacivertli ekibin bu sezon Süper Lig'e yolladığı ikinci oyuncu oldu. Başkan Bülent Erdik, "Trabzonspor'un şampiyon olmamızda bize katkısı var. Bu yüzden Yakup konusunda önceliği onlara verdik. Yakup'un Süper Lig'de başarılı olacağına inanıyorum" diye konuştu.
puerta kalbimizde...
yeni transferlerin özelliklerini arttıracakmısınız özellikle selçuk egemen ve girayın. bi de ceyhun gülselam 8.0.2 nin veri tabanında yoktu bildiğim kadarıyla.Heralde yüksek kapasiteli bi oyuncu olarak yaratırsınız ceyhunu.Dardanelspordan gelen buğra ve ismail de oldukça yetenekli oyuncularmış. Anlaşılan bu sene Trabzonspor bayağı bi yoracak sizi şimdiden kolay gelsin