Sayfa 6 / 12 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
151 ile 180 arası toplam 350 sonuç

Konu: [TSL] Trabzonspor Araştırması FM2008 - 8.0.2

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Quote Originally Posted by extensor View Post
    çok güzel tasfirlemişsin sen nerden biliyorsun yahu

arkadaşlar bu iki oyuncuyu ben yaptım ikisinide bir sezon boyunca çok izledim hatta 10-15 maç önce dedimki ismailin cası 110 olabilir murat kardeşim dediki olmaz sinan si kriterleri var şimdi biraz daha özgürüm ama o kadar olmayacak tabi

ismail dardanalsporun key playeri değil as oyuncusu bile değil rotasyonu trabzonlu arkadaşlarımı bilgilendireyim 1,88 boylarında çok iyi savunma yapabilen çok dayanıklı çok güçlü bir oyuncudur grosso gibidir yada zebinanın sol bek olanı

buğra da taraftarın sevgilisiydi amr st sayılabilir çizgiye inmeyi sever çok süratli dengesi gücü iyi değil

ismailin ca sı 77 pa sı -7 buğranın cası 83 pası -7 diye düşünüyorum ikiside 23 yaşında
    Sinan ikiside 23 yaşındaysa negatif pa alacak yaşı geçmişler artık. Bence hazır bir pa verebilirsin. Ben yaptığım takımlarda 86' lılardan itibaren negatif pa vermemeye başladım.
    [CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Bir de Barış Memiş' in özelliklerini nasıl yapmayı düşünyorsun sevgili Serhat bilgi rica edebilirmiyiz?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Onur kıvrak soyadı gibi çok çevik ve hızlı bir kaleci reflexleride oldukça iyi -8pa hakedebiir..

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Trabzonspor'un şu ana kadar aldığı oyunculara ödenecek olan bonservis bedelleri

transfermarkt.de

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    Trabzonspor'un şu ana kadar aldığı oyunculara ödenecek olan bonservis bedelleri

transfermarkt.de
    Emrah abi transfermarkt'ta yazan bedellerin doğruluğu kesin olmuyor.Yönetimden açıklama gelmedikçe dokunulmamalı bu değerlere bence..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    bodrum

cok deli paralar bunlar...
    puerta kalbimizde...

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Evet öyle ama %90 ı doğru bence. Çünkü Fatih'in , Gökdeniz'in , Stepanov'un , Ersen'in , Marcelinho'nun , Eller'in , hatta 99 sezonunda Fenerbahçe'ye sattığımız Ogün ve Abdullah'ın transfer değerleri bile doğru.

http://www.transfermarkt.de/de/verei...ebersicht.html

Nesil
    2006
    Yer
    bodrum

Trabzonspor, Hollanda 1. Lig takımı Nijmegem'de forma giyen 19 yaşındaki sol bek Sami Büyüktopaç ile 5 yıllık anlaşma sağladı. Aslen Bolulu olan gurbetçi futbolcunun önümüzdeki günlerde Trabzon'a geleceği belirtildi.
    puerta kalbimizde...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Abi sende fazla abarttın kimi alıcan 1.5 2.0 euroya belçika milli takından van buyteni mi?

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Quote Originally Posted by midfielder1912 View Post
    cok deli paralar bunlar...
    Geçen sezon alınan oyuncular: 800.000 €

Satılan oyuncular : 13.300.000 €

+12 Milyon 500 Bin Avro .

Hatta son 2 sezon toplamı

Alınan oyuncular 6.800.000 €

Satılan oyuncular 25.135.000 €

Transfer Geliri 18.335.000 €

Son 2 sezon koskoca bir takımı sattık nerdeyse karşılığında adam da almadık . Sıcak para sorunu olduğunu sanmıyorum kulüpte.

Nesil
    2006
    Yer
    bodrum

Trabzonspor sözleşmesi sona eren Egemen Korkmaz la 3 yıllık sözleşme imzaladı, sözleşmeye göre Egemen yıllık 1,2 trilyon tl civarında para alacak .
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Onurap View Post
    Abi sende fazla abarttın kimi alıcan 1.5 2.0 euroya belçika milli takından van buyteni mi?

jell van damme - southampton dan anderlecht e 350 bin euro ya 2007 temmuzda imza attı. 16 kere A milli.

luigi pieroni - auxerre den nantes e 2007 haziran da 1 milyon euro ya transfer oldu. 4 kere milli.

mbo mpenza 20 nin üstünde A milli- 07.2004Excelsior MouscronRSC Anderlecht1.500.000 €

bart goor 30 un üstünde milli
    07.2005Feyenoord RotterdamRSC Anderlecht1.700.000 €

wesley sonck 20 nin üzerinde milli
    08.2007Borussia MönchengladbachFC Brügge1.000.000 €
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    tabi ki tam tersi örneklerde var, örneğin 5 milyon euro ya santander e giden tchite...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    8 milyon a HSV ye giden Kompany de ilk akla gelenlerden...
    Last edited by midfielder1912 : 26.Mayıs.2008 at 20:51 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    puerta kalbimizde...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

egemenin bile bursadan trabzona gitmesi ne acı vericidir bursa şehri için ama aynı zamanda bu trabzonun futbol kültürünün büyüklüğünü gösterir

bu arada burak büyük bi hatadan döndüm sayende sağolasın ben unutmuşum o kaideyi iyi ki hatırlattın
    Fikirlerim burada

Nesil
    2006
    Yer
    bodrum

Trabzon, Burak ve Selçuk'a servet ödedi
    MEHMET HAKKI ÖZBAYIR - MANİSA / DHA 29 Mayıs 2008 Vestel Manisaspor, Trabzonspor'a sattığı Burak Yılmaz ve Selçuk İnan'a karşılık bordo mavili takımdan 3,5 milyon euronun yanı sıra 4 de futbolcu aldı.

Uzun süren pazarlık döneminin ardından yapılan anlaşma doğrultusunda santrfor Emrah Kol, solbek ve stoper Murat Ocak, sağbek ve stoper Ufukhan Bayraktar ve genç golcü Cem Demir, Vestel Manisasporlu oldu.
    Geçen sezon Emrah'ın Giresunspor, Murat'ın İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Ufukhan'ın ise Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'da kiralık oynadığını belirten teknik direktör Levent Eriş, "Bank Asya 1'inci Ligi tecrübesi bulunan bu 3 oyuncunun yanı sıra, genç bir yetenek olan Cem Demir'i alarak çok kaliteli 4 transfer gerçekleştirmiş olduk" dedi.
    Ankaragücü'nden Tolga ve Karşıyakalı Şehmus konusundaki girişimlerinin sürdüğünü de sözlerine ekleyen Levent Eriş, Çaykur Rizesporlu Altan'dan ise vazgeçtiklerini açıkladı.
    puerta kalbimizde...

Hey maşallah

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

O 4 oyuncu daha da ilerlemezdi, mantıklı iş yapmışlar.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Emrah Kol bu 3 oyuncudan daha öndeydi . Bence Trabzonspor'da düşünebilirdi çünkü bu oyuncuya hiç şans verilmedi. Kiralandığı Sarıyer ve Giresunspor'da da iyi bir performans ortaya koydu.

Ufukhan özellikle Halilhodzic döneminde F.Bahçe maçıyla formayı aldı ve çok iyi bir başlangıç yaptı , o sezonu da baya iyi geçirmişti. Ama ardından gelen Ziya Doğan Ufukhan'ın yüzüne bile bakmadı ve bir anda kendisini kadronun dışında buldu.

Murat Ocak Fatih Terim'in Milli takıma çağrılmasından sonra Trabzonspor'a transfer oldu. Bana göre fena bir oyuncu değildi. Sol ayağına çok hakim bir oyuncu ve isabetli ortaları vardı. Ama yine Ziya Doğan tarafından sırf oğlu Celaleddin yüzünden takımda düşünülmedi ve İ.B.B ye kiralandı. Şu an bu oyuncuyu Trabzonspor'da görmek isterdim. Sol beke nazaran sol açıkta oynayabilecek bir yapısı var.

Cem Demir e şans verildi ama o bunu kullanamadı . Özellikle zamanında A.Sebatspor'a kiralık gitmeyi reddederek bu oyuncu gözden düştü. Hiç bir numarasını göremedim bence bu 4 oyuncu arasından en vasatı.

Toparlayacak olursak yinede bu 4 oyuncu Manisa'ya çok şey katacaktır Bank Asya 1.Ligi için. Özellikle Emrah Kol , Ufukhan ve Murat Ocak.

Nedendir bilinmez ama Fatih Terim bu sene de aynı şeyi yaptı. 250 bin Avro ya anlaştığımız Ceyhun Gülselam'ı Milli Takıma çağırarak fiyatını yükseltti ve yanlış hatırlamıyorsam 750 bin Avro'ya malettik Ceyhun'u. Yani Fatih Terim'e bir anlam veremiyorum bu oyuncuların fiyatını arttırmak için mi yoksa gerçekten denemek için mi çağırıyor anlıyamadım.

Nesil
    2007
    Yer
    Manhattan, New York

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    Emrah Kol bu 3 oyuncudan daha öndeydi . Bence Trabzonspor'da düşünebilirdi çünkü bu oyuncuya hiç şans verilmedi. Kiralandığı Sarıyer ve Giresunspor'da da iyi bir performans ortaya koydu.

Ufukhan özellikle Halilhodzic döneminde F.Bahçe maçıyla formayı aldı ve çok iyi bir başlangıç yaptı , o sezonu da baya iyi geçirmişti. Ama ardından gelen Ziya Doğan Ufukhan'ın yüzüne bile bakmadı ve bir anda kendisini kadronun dışında buldu.

Murat Ocak Fatih Terim'in Milli takıma çağrılmasından sonra Trabzonspor'a transfer oldu. Bana göre fena bir oyuncu değildi. Sol ayağına çok hakim bir oyuncu ve isabetli ortaları vardı. Ama yine Ziya Doğan tarafından sırf oğlu Celaleddin yüzünden takımda düşünülmedi ve İ.B.B ye kiralandı. Şu an bu oyuncuyu Trabzonspor'da görmek isterdim. Sol beke nazaran sol açıkta oynayabilecek bir yapısı var.

Cem Demir e şans verildi ama o bunu kullanamadı . Özellikle zamanında A.Sebatspor'a kiralık gitmeyi reddederek bu oyuncu gözden düştü. Hiç bir numarasını göremedim bence bu 4 oyuncu arasından en vasatı.

Toparlayacak olursak yinede bu 4 oyuncu Manisa'ya çok şey katacaktır Bank Asya 1.Ligi için. Özellikle Emrah Kol , Ufukhan ve Murat Ocak.

Nedendir bilinmez ama Fatih Terim bu sene de aynı şeyi yaptı. 250 bin Avro ya anlaştığımız Ceyhun Gülselam'ı Milli Takıma çağırarak fiyatını yükseltti ve yanlış hatırlamıyorsam 750 bin Avro'ya malettik Ceyhun'u. Yani Fatih Terim'e bir anlam veremiyorum bu oyuncuların fiyatını arttırmak için mi yoksa gerçekten denemek için mi çağırıyor anlıyamadım.
    Trabzonspir'dan ocne Ceyhun baska takimlarin da gundemindeydi ozellikle Galatasaray'la anilmisti adi ilk ve baya uzun sure gecti. Bence denemek icin cagrdi cunku milli takimin defans departmanindaki durumu ortada ozellikle Ceyhun'nun U-21 deki performansi gercekten goz dolduruyordu cunku 192 cm olup oldukca hizli ve teknik bi stopper.

Bu arad Ceyhun'u acaba yapti mi Almanlar cunku en son 802 de yoktu. Profili ne alemde acaba?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by EL-Hadji View Post
    Bir de Barış Memiş' in özelliklerini nasıl yapmayı düşünyorsun sevgili Serhat bilgi rica edebilirmiyiz?
    Kafamdaki Barış Memiş CA 116 PA -9

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Quote Originally Posted by nekop View Post

Ca olarak 116 henüz Barış için biraz fazla. Tamam yetenekli ve iyi bir futbolcu geleceği de parlak ama şimdilik 116 ca' yı haketmiyor. Dribling ve orta yapma kafadan düşebilir.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by nekop View Post

Sağ ayaklı Barış Memiş'in sol ayak değeri neden 20?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

CA biraz daha aşagıya çekersem oyunda direk o bölgeye 1-2 orta sınıf adam alınıyor ve Barış neredeyse hiç forma şansı bulamıyor.114-116 arası bir seviyeden aşagısı pek kurtarmaz birde dikkat ettiysen iki ayagınıda kullanıyor.Ayagını 8-9 yapsam zaten 110 seviyelerine geliyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Ersun Yanal'ın "working with youngsters" özelligi yüksek.Oyunda kaçtı bilmiyorum ama yüksekçe bi degerdi.Daha da yükseltilebilir.Gençlere en çok önem veren hocalardan biri sonuçta.Barış'ın oynama şansı birazda teknik direktörün bu özelligi ile ilgili deilmi.Buarada Barış için 116 fazla olur diger oyunculara haksızlık olur.110 düşünülebilir o da 1 temmuz 2008 itibari ile hakedebilcegi deger oldugu için..

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

116 bence normal nekop haklı.

Nesil
    2008
    Yer
    Eskişehir

Benim bildiğim kadarıyla Barış Memiş sağ ayaklı.Niye sol ayak değeri 20 ?

Nesil
    2007
    Yer
    Manhattan, New York

Baris Memis kesinlikle saglaktir bu arada naturel mevkisi AMR'dir sakin ha AML yapmayin AML accomplished olabilir sadece.

Vision icin 13 bence fazla 12'den fazla olmaz Arda'nin ki bile 12. Passing'de 12'ye dusebilir. Dribbling 13, Crossing 12 daha uygun degerler olur gibime geliyor.

Caner Erkin ve Nuri Sahin'e bile -9 verilmedigi ortamlarda Baris'a verilmesini pek dogru bulmuyorum ama siz bilirsiniz. Bu arada Caner Erkin gibi Umit Milli takimda banko olan ve A milli olmus bi oyuncunun CA'si bile 115.

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Barış Memiş AMRLC'dir.Asıl yeri AM'dir.Arda'dan daha yaratıcı olduğunu düşünüyorum.Ayrıca teknik becerileri bu yaşına rağmen birçok genç oyuncudan iyi daha bu yaşta Trabzonspor gibi büyük bir takımda oynadı ve sırıtmadı.Sağlık durumu bence 11 olmamalı...

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by licentia View Post
    Baris Memis kesinlikle saglaktir bu arada naturel mevkisi AMR'dir sakin ha AML yapmayin AML accomplished olabilir sadece.

Vision icin 13 bence fazla 12'den fazla olmaz Arda'nin ki bile 12. Passing'de 12'ye dusebilir. Dribbling 13, Crossing 12 daha uygun degerler olur gibime geliyor.

Caner Erkin ve Nuri Sahin'e bile -9 verilmedigi ortamlarda Baris'a verilmesini pek dogru bulmuyorum ama siz bilirsiniz. Bu arada Caner Erkin gibi Umit Milli takimda banko olan ve A milli olmus bi oyuncunun CA'si bile 115.
    ardanın seneye vision özelliği bence büyük ihtimalle artacak bu yüzden arda 12 diye yorum yapılmamalı.
    nuri şahine sırf işlerine gelmediği için -9 verilmiyor yoksa zaten o profili bulunan o yaşta birine -10 bile verilebilirdi.onunki ile bu farklı bir şey.zaten onun c.a. sı 145 kalitesi tartışılmaz.

caner erkin jo şov yaparken rusyada hiç bir şey yapmıyor.ayrıca caner barıştan 2 yaş daha büyük.belkide o da milli takıma seçilir.kendi takımında forma giymesi lazım.reserve den öteye gidemiyor.

bana stengh ve long shot biraz fazla gibi geldi sanki 1-2 puan düşebilirdi ikisi.

nekop@
    CA biraz daha aşagıya çekersem oyunda direk o bölgeye 1-2 orta sınıf adam alınıyor ve Barış neredeyse hiç forma şansı bulamıyor.114-116 arası bir seviyeden aşagısı pek kurtarmaz birde dikkat ettiysen iki ayagınıda kullanıyor.Ayagını 8-9 yapsam zaten 110 seviyelerine geliyor.

arkadaş zaten açıklamış c.a.ası neden böyle diye.2 ayaklı biri.

Nesil
    2006
    Yer
    bodrum

Altınordu nun kalecisi Yakup Trabzonspor un son transferi oldu, 2.Lig'e çıkarak 16 yıl sonra bu mutluluğu yaşayan Altınordu'nun file bekçisi Yakup, Trabzonspor'la anlaştı. Sözleşmesi devam eden futbolcu için dün İzmir'de Trabzonlu yöneticiler ile bir araya gelen Başkan Bülent Erdik, genç kaleci için Karadeniz kulübü ile anlaşmaya vardı. Pazartesi günü Trabzon'a giderek resmi sözleşmeye imza atacak olan Yakup, 1 yıl Altınordu'da kiralık olarak oynamaya devam edecek, sezon başı kampını ise Karadeniz temsilcisi ile birlikte yapacak. Yakup için Trabzonspor kulübünün ödeyeceği bonservis fiyatı Altınordulu yöneticiler tarafından açıklanmadı. Böylece Yakup, Kayserispor ile anlaşan Bayram'dan sonra kırmızı-lacivertli ekibin bu sezon Süper Lig'e yolladığı ikinci oyuncu oldu. Başkan Bülent Erdik, "Trabzonspor'un şampiyon olmamızda bize katkısı var. Bu yüzden Yakup konusunda önceliği onlara verdik. Yakup'un Süper Lig'de başarılı olacağına inanıyorum" diye konuştu.
    puerta kalbimizde...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Sağ ayaklı Barış Memiş'in sol ayak değeri neden 20?
    Yanlış girmişim düzeltiriz. Barış iki ayagınıda aynı seviyede oldugunu söylemişti.İlerleyen zamanda duruma göre özelliklerini kısıp sag ayak 20 sol 16 seviyesine getirecegim.

yeni transferlerin özelliklerini arttıracakmısınız özellikle selçuk egemen ve girayın. bi de ceyhun gülselam 8.0.2 nin veri tabanında yoktu bildiğim kadarıyla.Heralde yüksek kapasiteli bi oyuncu olarak yaratırsınız ceyhunu.Dardanelspordan gelen buğra ve ismail de oldukça yetenekli oyuncularmış. Anlaşılan bu sene Trabzonspor bayağı bi yoracak sizi şimdiden kolay gelsin

Sayfa 6 / 12 İlkİlk ... 45678 ... SonSon

Mesaj Yetkileri