1 ile 30 arası toplam 4247 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Attığı gollerle çok önemli başarılar elde ettik buna itiraz eden yok fakat olaya sadece böyle bakıyorsak yerden yere vurulan Kezman bir önceki sezon şampiyonluğu getirdi. Deivid çoğu maçta yattı fakat Şampiyonlar Ligi'nde attığı goller hep gözümüzü boyadı. Diyorum sadece..
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Attığı gollerle çok önemli başarılar elde ettik buna itiraz eden yok fakat olaya sadece böyle bakıyorsak yerden yere vurulan Kezman bir önceki sezon şampiyonluğu getirdi. Deivid çoğu maçta yattı fakat Şampiyonlar Ligi'nde attığı goller hep gözümüzü boyadı. Diyorum sadece..
    Kezmanla neden kıyaslıyorsun ki Kezman 35 pozisyona giriyor 2-3 tane atıyor hayır bu adam olmasaydı biz çeyrek finali falan görürmüydük sence vefasızlığında bu kadarı.Ona bakarsan Kezman o sezon 10,Deivid 7 gol attı.Hemde Trabzon macındaki kafasıyla sampiyonluğu getirmişti.Deivid geçen sene hiç bir derbi macınıda bos geçmedi ligde 11 gol attı bilginize.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by scar face View Post
    Kezmanla neden kıyaslıyorsun ki Kezman 35 pozisyona giriyor 2-3 tane atıyor hayır bu adam olmasaydı biz çeyrek finali falan görürmüydük sence vefasızlığında bu kadarı.Ona bakarsan Kezman o sezon 10,Deivid 7 gol attı.Hemde Trabzon macındaki kafasıyla sampiyonluğu getirmişti.Deivid geçen sene hiç bir derbi macınıda bos geçmedi ligde 11 gol attı bilginize.
    Deivid'in Trabzon'a attığı gol şampiyonluğu getirmedi sadece şampiyonluğu daha erken garantilememizi sağladı. Zaten o hafta Galatasaray ve Beşiktaş puan kaybetti. Kezman'ın Beşiktaş'a attığı gol ise şampiyonluğu getirdi. Ayrıca Kezman'ın Beşiktaş'a attığı gol ile Süper kupayı aldık. Savunmak istediğim Kezman'ın çok süper oynadığı değil (-ki oynamadı da ), önemli goller atsalar bile sezonun genelini değerlendirdiğimiz zaman ortaya çıkan sonuç.

Sadece derbileri kazanmanın şampiyonluğu getirmediğini geçtiğimiz senelerde gördük. Ayrıca ben Deivid'in emeğini hiçe saymıyorum sayesinde çok önemli yerlere geldik fakat attığı bu goller onun yattığı maçları hep kapattı. Yattığı maçlarda hiç göze batmadı çünkü attığı goller hep hafızalarda kaldı.

Deivid'in yerine tam manasıyla kanat olan bir oyuncunun daha başarılı olacağına inanıyorum.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Bende böyle düşünüyorum.Deivid o önemli golleri attığı maçlarda bile dökülüyordu resmen

Mesaj Yetkileri