1 ile 30 arası toplam 4247 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Beyler yeter artık.Son zamanlarda transfer haberleri konularını amaçları dışında kullanmaya başladınız.

Deivid nerede sakatlandı? Sezon başı hazırlıklarında.Peki bununla ilgili bir konu mevcut mu? Evet.Burada gelip konuşacaksanız olayın transfer boyutu ile ilgili konuşun.(Gitmeli,yerine kim alınmalı vs.)

Kısıtlamanın manası yok denmiş.Kısıtlamayınca suyunu çıkarıyorsunuz..
    Saçma.

Ben açtım, ceza mı alacağım şimdi?
    Bunu düşünme bile..

İkincisi sakatlık kadro durumunu değiştirir, transferi tetikler.

"Deivid nerede sakatlandı? Sezon başı hazırlıklarında"

Transfer ne ile ilgilidir? Sezon başı ile..
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

@ogcj_me

Bir mesaja alıntı yapıp mesaj yaparken 2 kere düşün.Bak ben Luciano ile ilgili bir kelime etmişmiyim.Ben orada Deivid sakatlandı diye postalarsan Aurellio Betis'e giderken vefa beklemeye hakkın yok demek istedim ama sen bambaşka şeyler çıkarmışsın mesajımdan..

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Saçma.

Ben açtım, ceza mı alacağım şimdi?
    Bunu düşünme bile..

İkincisi sakatlık kadro durumunu değiştirir, transferi tetikler.

"Deivid nerede sakatlandı? Sezon başı hazırlıklarında"

Transfer ne ile ilgilidir? Sezon başı ile..
    Bu konu Fenerbahçe Transfer Haberleri konusu.Burada basında çıkan iddialar,gerçekleşen transferler,transferin gerektiği mevkiler veyahut alınması gereken oyuncular gibi şeyler konuşulur.

Gelip buraya Deivid sakatlanmış yazarsan ya da Deivid'in sakatlanmasıyla ilgili haber koyarsan olmaz.Ama gelip buraya Deivid sakatlandı yerine birisi alınmalı vb.şeyler yazarsan olur.Bak dikkat edersen buraya Deivid'in sakatlanmasından sonra ilk mesajı sen yazmışsın ve demişsinki Deivid sakatlandı yerine adam alınmalı.Bu mesajda bir sorun yok.Ama bir sürü mesaj atıldı Deivid ile ilgili transfer kelimesi ile ilgili gram ilgisi olmayan.Yok bilmem şurası kırılmış,yok sakatlanmasına üzülmüşmüş,yok şu kadar sakatmışmış.Bu tür mesajlar silindi ve zaten uyarım bu tür mesajlar üzerine idi.Sen gereksiz üzerine alınmışsın.
    So what?
    Saike

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Oyuncular sakatlanınca sözleşmesini feshedeceksen o zaman hiç bir oyuncusundanda vefa bekleme hakkına sahip değilsindir bence.
    Ne alakası var? Bir sezon boyunca faydalanamayacağımız bir oyuncuyu neden takımda tutalım? Yerli olsa eyvallah da yabancı bir futbolcu, malum kontenjan var. Vefa diyorsun da, Luciano'yu da gönderdik ama kulübü ve taraftarı sevdiğini her fırsatta dile getiriyor, Beşiktaş'tan teklif aldığı halde geri çevirmişti, kendisini bütün Fenerbahçe taraftarı da sever zaten, sevmeyen yoktur.

Fenerbahçe oyuncuya iyilik yapmış olur sözleşmesini feshederse, zira oynamayacağı için de maaş alamayacak Deivid, maç başı anlaşmalara yapıyor, bu yüzden FIFA ve UEFA kuralları neyi gerektiriyorsa o yapılır ve bu da açıkça mutlaka belirtilmiştir, sakat oyuncuların durumuyla ilgili.

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Attığı gollerle çok önemli başarılar elde ettik buna itiraz eden yok fakat olaya sadece böyle bakıyorsak yerden yere vurulan Kezman bir önceki sezon şampiyonluğu getirdi. Deivid çoğu maçta yattı fakat Şampiyonlar Ligi'nde attığı goller hep gözümüzü boyadı. Diyorum sadece..
    Katılıyorum, Deivid kanat adamı değil zaten, forvet, en azından forvet diye transfer edildiğini biliyoruz.

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Sağ açık transferine gerek yok bence.. O bölgede 3 farklı alternatifimiz var Kazım, Ali Bilgin ve Burak Yılmaz..
    Bence de gerek yok, eğer olursa Mehmet Topuz neden olmasın ama yabancı kontenjanımız zaten yeterince kısıtlıyken bir de iyi olan sağ kanadımıza transfer yapmamalıyız, sol açık, forvet, ön libero (Aurelio'nun gitmesi durumunda) gibi mevkiilere transfer yapabiliriz.
    ______

Deivid'den boşalacak kontenjan Güiza için veya başka bir yabancı santrafor için kullanılır ilk etapta, daha sonra Maldonado, Kezman veya Appiah ile yollar ayrılıp da kontenjan boşalırsa o zaman gerekli mevkiilere adamlar alınır, mesela sol açık, ön libero gibi. Bekleyelim ve görelim.

Mesaj Yetkileri