TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
@ogcj_me
Bir mesaja alıntı yapıp mesaj yaparken 2 kere düşün.Bak ben Luciano ile ilgili bir kelime etmişmiyim.Ben orada Deivid sakatlandı diye postalarsan Aurellio Betis'e giderken vefa beklemeye hakkın yok demek istedim ama sen bambaşka şeyler çıkarmışsın mesajımdan..
Bu konu Fenerbahçe Transfer Haberleri konusu.Burada basında çıkan iddialar,gerçekleşen transferler,transferin gerektiği mevkiler veyahut alınması gereken oyuncular gibi şeyler konuşulur.
Gelip buraya Deivid sakatlanmış yazarsan ya da Deivid'in sakatlanmasıyla ilgili haber koyarsan olmaz.Ama gelip buraya Deivid sakatlandı yerine birisi alınmalı vb.şeyler yazarsan olur.Bak dikkat edersen buraya Deivid'in sakatlanmasından sonra ilk mesajı sen yazmışsın ve demişsinki Deivid sakatlandı yerine adam alınmalı.Bu mesajda bir sorun yok.Ama bir sürü mesaj atıldı Deivid ile ilgili transfer kelimesi ile ilgili gram ilgisi olmayan.Yok bilmem şurası kırılmış,yok sakatlanmasına üzülmüşmüş,yok şu kadar sakatmışmış.Bu tür mesajlar silindi ve zaten uyarım bu tür mesajlar üzerine idi.Sen gereksiz üzerine alınmışsın.
So what?
Saike
Ne alakası var? Bir sezon boyunca faydalanamayacağımız bir oyuncuyu neden takımda tutalım? Yerli olsa eyvallah da yabancı bir futbolcu, malum kontenjan var. Vefa diyorsun da, Luciano'yu da gönderdik ama kulübü ve taraftarı sevdiğini her fırsatta dile getiriyor, Beşiktaş'tan teklif aldığı halde geri çevirmişti, kendisini bütün Fenerbahçe taraftarı da sever zaten, sevmeyen yoktur.
Fenerbahçe oyuncuya iyilik yapmış olur sözleşmesini feshederse, zira oynamayacağı için de maaş alamayacak Deivid, maç başı anlaşmalara yapıyor, bu yüzden FIFA ve UEFA kuralları neyi gerektiriyorsa o yapılır ve bu da açıkça mutlaka belirtilmiştir, sakat oyuncuların durumuyla ilgili.
Katılıyorum, Deivid kanat adamı değil zaten, forvet, en azından forvet diye transfer edildiğini biliyoruz.
Bence de gerek yok, eğer olursa Mehmet Topuz neden olmasın ama yabancı kontenjanımız zaten yeterince kısıtlıyken bir de iyi olan sağ kanadımıza transfer yapmamalıyız, sol açık, forvet, ön libero (Aurelio'nun gitmesi durumunda) gibi mevkiilere transfer yapabiliriz.
______
Deivid'den boşalacak kontenjan Güiza için veya başka bir yabancı santrafor için kullanılır ilk etapta, daha sonra Maldonado, Kezman veya Appiah ile yollar ayrılıp da kontenjan boşalırsa o zaman gerekli mevkiilere adamlar alınır, mesela sol açık, ön libero gibi. Bekleyelim ve görelim.