Xabi Alonso transferi hayaldir bana göre sadece, Senna en uygun tercih. bence Senna'yı alacak FB yönetimi..
Xabi Alonso transferi hayaldir bana göre sadece, Senna en uygun tercih. bence Senna'yı alacak FB yönetimi..
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
Fikrine saygı duyuyorum ama bu saatten sonra hiç bir şey hayal olamaz gibi geliyor. Neden ?? Hadi diyelim başka ulustan futbolcu gelmez ama Teknik ekibi ispanyol ağırlıklı olan ve 1 tanede İspanyol futbolcusu olan kulübe Xabi Alonso'ya şartlar sağlandığında hayır diyeceğini zannetmiyorum. Tabi ki gelecek demiyorum ama hayal olarak nitelendirmek biraz ağır kalıyor. Roberto Carlos'un olduğu bir takıma Xabi'yi transfer etmek hayal olmaz.. Fikrine saygılıyım bende sadece kendi görüşümü belirttim![]()
Ne kontenjan ne maddi konular çok büyük engel değil fakat Alonso gibi bir oyuncuyu bu yaşında Premier Lig gibi marka değeri olan bir ligden koparıp Türkiye'ye getirmek bana göre de hayal gibi birşey.
Fenerbahçe Cumhuriyeti