Iste o yuzden de Semih bir David Villa seviyesinde olmaz, yaklasamaz. Sorun Semih'de degil. Sorun oyunun zihinsel ozelliklere teknik ve fiziksel ozelliklere verdigi onemi vermemesi. Bu nedenle de Semih'in CA'yi, bir sezonda 35 gol atsa bile cok yukseklerde goremezsin.
EURO 2008 gollerinin dışına en son MTK gollerine bakarsak, her türlü şey var.
Iyi guzel bunlari yapamiyor demedik ki. Semih'in o yaptigi asirtmanin bir benzerini Sabri de yapti bir kac ay once. Onun da mi teknigi cok iyi? Ya bitiriciligi? Yanlis anlama, Semih'in bu ozellikleri kotu demiyorum. Cok ust duzey degil diyorum.1. golünde pozisyonu takip ediyor ve golünü atıyor. Pozisyonu oluşturan, sırtı dönük olarak topu saklayan da Semih.
2. golünde müthiş bir aşırtma vuruşu yapıyor. Bu teknik değil de nedir? Tekniği zayıf olan bir oyuncu Alexvari aşırtmayı yapabilir mi? Soğukkanlılık, özel yetenek, teknik ve bitiricilik gibi özelliklerin ön plana çıktığı bir gol olsa gerek.
3. golünde yine çok iyi bir bitiricilik var. R.Carlos'un şutunu önünde bulur bulmaz bekletmeden yerden isabetli bir vuruş yapıyor.
4. golünde ise yine topsuz alanda ne kadar etkili olduğu kanıtlanıyor, takip iyi, kafa vuruşu iyi ve gol.
Bu oyuncularin ozelliklerinin veritabaninda bos oldugunu biliyorsun Egemen. Bilmiyorsan da zahmet edip editor'e goz ativer suc atmadan once.Çağrı Yarkın, Cem Sultan bunları yapabiliyor mu acaba, bitiricilikleri ve soğukkanlıkları çok daha iyi de şu an oyunda, o yüzden dedim![]()



