Sayfa 5 / 6 İlkİlk ... 3456 SonSon
121 ile 150 arası toplam 173 sonuç

Konu: [TSL] Kayserispor Araştırması FM2008 - 8.0.2

El-Hadji ağzından bal damlıyo demekki forumda da Topuzu çekemeyenler var.Gökhan Gönül demişsin en sevdiğim adamlardandır ama daha 8 ay oluyo piyasaya çıkalı hemen alacakmı Newcastle Topuz ise 3-4 yıldır devleri peşinden koşuturuyor.Bir arkadaşta dribblingi niye 15 demiş ona da tavsiyem gelsin Kayseriye çıplak göz seyretsin Topuzu.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by Sergio_Aguero View Post
    Altay, geçen sezon özel protokolle Beşiktaş'a verdiği kaleci Atilla Özmen'i yuvaya döndürdükten sonra, bu kez de Kayserispor'a gönderdi.

8 Ağustos 2008
    Siyah-beyazlı ekip, Atilla Özmen'i ilk yılı kiralık olmak üzere, iki yıllık özel anlaşmayla sarı-kırmızılı ekibe verirken, aynı takımdan santfror Turgay'ı renklerine bağladı. Atilla için Altay'ın kasasına ekstradan girecek bonservis bedelinin 450 bin YTL olduğu öğrenildi.

BankAsyaBirinciLig.com

Haber yalanmış kusura bakmayın

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Kadromuza bu sene katılan Furkan Özcal datada yok sanırım.Oyuncu 1860 Munich altyapısından geldi.Mevkisi ise AMC aldığım bilgilere göre.

Birde Geçen yılı Kastamonusporda geçiren Abdullah Durak var bu yıl kadromuzda ve hazırlık maçlarında çok başarılı olduğu söyleniyor.Mevkisi ise AMR FC uygun.MR:20 AMR:20 FC15 gibi değer verilebilir
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Geçen Yıl Kadromuzda Bulunan Hamdi Tevfik Altok Bugsaşspora bonservisiyle transfer oldu
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Kayserispor 2008-2009 Forma Numaraları

2 - Durmus Bayram
    3 - Muslu Nalbantoglu
    5 - Ali Turan
    6 - Matias Leonardo Escobar
    7 - Alioum Saidou
    8 - Ragip Basdag
    9 - Milan Puroviç
    10 - Franco Dario Cangele
    11 - Umut Koçin
    12 - Delio Cesar Toledo Rodas
    13 - Ali Üçkulak
    14 - Harun Erbek
    15 - Bilal Aziz
    16 - Souleymanou Hamidou
    17 - Julius Aghahowa
    20 - Salomon Olembe
    22 - Turgay Bahadir
    23 - Ersoy Yilmaz
    24 - Bayram Çetin
    25 - Aydin Tosçali
    35 - Eren Güngör
    38 - Kamber Arslan
    51 - Koray Çölgeçen
    55 - Armagan Kus
    61 - Savas Yilmaz
    66 - Mehmet Topuz
    67 - Mehmet Eren Boyraz
    77 - Orkun Bal
    81 - Fatih Ceylan
    87 - Abdullah Durak
    90 - Furkan Özçal

www.kayserispor.org.tr
    Last edited by deniz.91 : 12.Ağustos.2008 at 11:39 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Durmuş Bayraım PA ve CAsında biraz yükseltme yapılmasını düşünüyorum sonuçta ümit milli takımına sürekli çağrılan bir isim ayrıca hep oynadıda Uğur Uçarın olmadığı geçen sezon.Fenada oynamıyor yani

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Abdullah Durakın pa ve ca kaç acaba?
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Abdullahın pasını -7 olması gerektiğini düşünüyorum ben hiç ismi duyulmadı ama abartıszı diyorum mükemmel oynadı hazırlık maçlarında falan bu dönem tolunay hoca bu sezon ilk11de yer verecektir bu adama kesinlikle
    Last edited by deniz.91 : 15.Ağustos.2008 at 23:33 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Abdullah Durak Ümit Milli takım kadrosuna çağrıldı dediğim gibi ümit milli düzeyinde olmalı

Nesil
    2006
    Yer
    bodrum

Durmuş Bayraım PA ve CAsında biraz yükseltme yapılmasını düşünüyorum sonuçta ümit milli takımına sürekli çağrılan bir isim ayrıca hep oynadıda Uğur Uçarın olmadığı geçen sezon.Fenada oynamıyor yani

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Abdullah Durakın pa ve ca kaç acaba?
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Abdullahın pasını -7 olması gerektiğini düşünüyorum ben hiç ismi duyulmadı ama abartıszı diyorum mükemmel oynadı hazırlık maçlarında falan bu dönem tolunay hoca bu sezon ilk11de yer verecektir bu adama kesinlikle
    Durmuş hakkında verdiğin bilgiler doğru, ancak Durmuş Ümit Milli Takımın vasatın üstünde rakipler ile oynadığı maçlarda pekte ümit vermedi bana, özellikle Toulon turnuvasında vasatın altındaydı, aynı turnuvada GS nin yeni transferi Alpaslan Erdem de oldukça vasattı... Bence Durmuş ve Abdullah ı bir süre daha yakından izlemekte fayda var... Tabi ki oraya seçildilerse belli potansiyelleri vardır ancak daha fazla izlenmelerine ihtiyaç var gibi...
    puerta kalbimizde...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Durmuş Toulon turnuvasında Ümit milli takımda göze çarpan isimlerindendi...

Sık sık bindirme yapıyor ve iyi ortalar kesiyor.Savunmada da fena sayılmaz,fiziği sayesinde rakibi iyi marke ediyor...

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Toulonda pek vasat değildi kanımca tam bir sağbek gibi oynadı iyi bindrimeler falan yaptı.
    Abdullah Durak ise geçen yıl kiradaydı bu yıl takıma katıldı tekrardan Süper Kupa maçında oynayabilir izlemenizi tavsiye ederim tabi maçın atmosferi performansını etkileyebilir sonuçta çok genç birisi

yeni transfer milan puroviç hakkında oldukça iyi yorumlar yapılıyor bu oyuncuyu daha önce incelemiş arkadaşlar var mı nasıl bir oyuncu

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by ots038 View Post
    yeni transfer milan puroviç hakkında oldukça iyi yorumlar yapılıyor bu oyuncuyu daha önce incelemiş arkadaşlar var mı nasıl bir oyuncu
    Sağlam adam tam aradığmız tip

oyun stili olarak takımda zaten cangele ve agahowa var yırtıcı koşan forvet yani milan biraz daha pivot forvet gibi top indiren bir oyuncu mu

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by ots038 View Post
    oyun stili olarak takımda zaten cangele ve agahowa var yırtıcı koşan forvet yani milan biraz daha pivot forvet gibi top indiren bir oyuncu mu
    Evet pivot santrfor hakan şükür gibi

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Abdullah 100-110 CA değerlerini çok rahat hakediyor.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

kayseri- galatasaray süper kupa maçından;
    öncelikle eldeki kadrolarla çok iyi bir 4-3-1-2 düzeni kurulabilir.
    orta saha ve forvet mrc mehmet topuz dm saidou mlc olembe olabilir amc cangele
    st lerde de aghahowa ve puroviç çok ideal.
    eğer oynadığınız takım sizden büyükse ve deplasmandaysanız amc escobar st ler cangele aghahowa da olabilir.
    eğer kendi sahanızda antalyayla oynarsanız. escobar cangele puroviç yaparsınız.
    mehmet eren gibi bir forvet ve forvet arkasında sakatlananları aratmaz yinede oyunda 130 küsür olmasına çok karşıyım aşırı abartı buluyorum bana kalsa 120 civarı olmalı
    orta alan ve forvet mevkii ne kadar kaliteli ise defans ve kaleci o kadar kalitesiz
    zaten senelerdir savunmaya takviye yapılmadığından her sene kayseri 100 tane yiyiyor 130 tane atıyor her maç 4-3 5-4 mahalle maçı gibi
    bu senede aynı savunmaya 2. ligten adam alırken kaleye hamidou gibi 34 yaşında ligin en kötü kalecisini alırken santrafora sporting lisbondan adam alıyorsun. (fildişi neden hiç bir kupada başarılı olamıyor bir hatta drogba bir hatta ismi duyulmamış tunus liginden kalecisi oynuyor diye)

buna dikkat etmek lazım3 senedir aynı saçmalığı yapmamak lazım alın artık şu stopere adam gibi birini

ben öyle tahmin ediyorum ki bu sene sağ bekte muslu yedeği durmuş sol bektede toledo oynar
    stoperlerdede korayla aydın oynatılır.

maçtan bir iki izlenim belirtelim. belki de şu ana kadar izlediğim hatasız tek hamidou maçı ilginç gözlerim yaşardı.
    ereni beğendim stoper olarak.
    mehmet eren yine bal yapmayan arı gibiydi.
    aghahowa çok etkisiz kaldı
    puroviç çok iyi bir transfer ancak hazır değil.
    kayseride de kimse hazır değil bütün yaz kapmı ne yaptı ki bu takımlar. bugün gidin bir chelsea porsmount maçını izleyin gelin akşama bu maçı izleyin. onlarda insan onlarda takım.

neyse işte bu sene kayseri yine ilk 5 te olur 5. olur daha doğrusu. yine küçük takımları rahat yener yine savunma zafiyeti yüzünden büyük takımlara rahat kaybeder. yine büyüyemez yine büyüyemez
    hücum size maç kazandırır savunma ise şampiyonluğu bunu kavramadan kayseri şampiyon falan olamayacak anlaşıldı.
    Fikirlerim burada

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

dün akşam korayı çok begendım cok iyi oynuyor.2008de potansiyeli olan bi oyuncuydu şimdi dahada iyi olmuş. defanstaki erende çok iyi oyuncu olcak.apdulah en az 110 cayı hakeder bencede,mehmet topuzun serbest vuruşda 16dan aşa olmamalı iyi kesio kornerlerdede çok iyi ama kayserı defansıf anlamda sıkıntılar yaşar gibi gelo banada

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Abdullahın ca bencede 110 falan olmalı

Mehmet Eren 127 caya falan düşürebilir aslında

Defans sorununa gelince defansa aydın gelirse dahada iyi olacak kanımca Hoca stoperde Aydın - Eren oynatacak ligde kanımca

Forvetlerimizi ise baya iyi buldum.Çok şey bekliyorum ikisindende

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Uzun zamandır yoktum Puroviç'ten haberim yoktu.Gerçekten iyi olmuş alınması.21 Yaş altı Avrupa Şampiyonası'nda Sırbistan formasıyla izlemiştim.İglesias'a benzer yapıda özellikle kafa vuruşları ayrıca son vuruşları da çok iyi.
    Göze çarpan özellikleri
    Bitiricilik:14
    Top kontrolü(First touch):13-14
    Kafa 17-18
    Pas:12-13
    Penaltı:15-16
    Teknik:12-13

Topsuz Alan:15
    Positioning:11-12
    Cesaret:15-16

Hızlanma:11
    Hız:13
    Denge:14
    Stamina:14
    Strength:14

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Onu portekiz araştırmacılar ayarlamıştır bizim puanlandırmamız şuan için yanlış kanımca
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Kayserisporun Kulup renk kodları bu logodaki kodların oynası olmalı

Last edited by deniz.91 : 18.Ağustos.2008 at 17:23 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2003

Maalesef Purovic'in profili pek iyi arastirilmamis halde geldi Portekiz'den. Ancak Sirbistan sefi ile gorustukten sonra profilinde duzeltmeler yapildi.

Kayseri'nin renkleri icin gelistirme yapacagiz.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Abi ayarlanan pa ca kaç acaba puroviç için

Nesil
    2003

Abi ayarlanan pa ca kaç acaba puroviç için
    FM 2009 cikinca gorursun..

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Bu arada Emrah Kaya ve Alaattin ile yollar ayrıldı sanırım
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Birde Geçen yılı Kastamonusporda geçiren Abdullah Durak var bu yıl kadromuzda ve hazırlık maçlarında çok başarılı olduğu söyleniyor.Mevkisi ise AMR FC uygun.MR:20 AMR:20 FC15 gibi değer verilebilir
    .
    Pardon beyler Burda yanlış bir bilgi verdim Mevkisi AMC olmalı Abdullah Durakın sanırım oyundada öyle zatn
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Tevfik resmen Kayserispor'da

Kayserispor, Ankaraspor'un getirttiği ancak anlaşamaya varamadığı Bayer Leverkusen'li genç santrfor Tevfik Köse ile, Karpuzatan Kadir Has Tesislerinde anlaşma imzaladı. 20 yaşındaki Tevfik Köse bir yıllığı opsiyonlu olmak üzere 4 yıllık mukaveleye imza attı. Sarı-kırmızılı genç golcü, bugünden itibaren Kayserispor'la antrenmanlara çıkacak.

20.08.2008
    Kaynak : DHA
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Tevfik Köse 1 yıl kiralık olmak üzere 4 yıl opsiyonlu olarak Kayserispora transfer oldu.Oyuncu beğenilirse Kayserispor opsiyon hakkını kullanarak bonservisini alacak.Oyuncu 18 numaralı forma giyecek.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Bugün Abdullah Durak ümit milli takımın tek golünü attı ve gayet başarılıydı bu adam süper yetenek -7 falan olmalı
    Last edited by deniz.91 : 20.Ağustos.2008 at 22:54 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Arkadaşım Mehmet Topuz şuan Türkiyeynin en iyi oyuncuları arasında gösteriliyor neresi şişiriliyor.Gayet iyi özellikleri var zaten sadece sen dedin bunu bugüne kadar.

Ali Turanın CAsını 3-4 falan düşürdüler snaırım zaten
    Mehmet Topuz futbolu itibariyle türkiyenin en çok gelecek vadeden isimleri arasında ilk 10u kesinlikle istediği sıradan alabilir... Gerçekten ben mehmet topuz'a gs ve fb maçları hariç hayranım

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by EreN View Post
    Mehmet Topuz futbolu itibariyle türkiyenin en çok gelecek vadeden isimleri arasında ilk 10u kesinlikle istediği sıradan alabilir... Gerçekten ben mehmet topuz'a gs ve fb maçları hariç hayranım
    Abi kesinlikle mükemmel bir oyuncu vallaha ben Türkiyede çok az gördüm onun yetenğinde birisini takımın beyni resmen.Onun olmadı maçlarda KS sanki beyinsiz oynuyodu geçen yıl
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Kamber Arslan K.Erciyesspora 1 soznluğuna kiralandı.

Ajansspor
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Muslu Nalbantoğlu antremanlarda yetersiz görüldüğü için sözleşmesi feshedildi.Tam emin değilim ama yerel gzaetelerde böyle haberler geçiyor net haberi alınca bildiririm
    Last edited by deniz.91 : 26.Ağustos.2008 at 20:34 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Kayserispor Eski Erciyesli Kaleci Yusuf Soysal ile anlaştı.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Muslu Nalbantoğlu antremanlarda yetersiz görüldüğü için sözleşmesi feshedildi.Tam emin değilim ama yerel gzaetelerde böyle haberler geçiyor net haberi alınca bildiririm
    Bu haber yanlışmış galiba özür dilerm
    Last edited by deniz.91 : 29.Ağustos.2008 at 18:15 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

2. Hafta;
    Savunma ve ortasaha bomba gibiydi. press ve alan daraltma iyiydi. Eren iyi oynadı. Abdullah'da akıllı çocuk.Hamidou 2 haftadır hatasız. Dediklerim ilk 2 haftada çıkmadı bakalım ilerde ne olacak.
    Fikirlerim burada

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Dün maçta gençlerimizi çok beğendim eren ve abdullahı.İkiside ileride milli takımın banko oyuncusu olabilecek kapasitededeler.Takımda ilk maçını oynamsına rağmen olembeyide beğendim bence hızı ve hızlanması 14 15 gibi olmalı.Ayrıca bayada çevik göürünüyordu.Aghahowa ise maçın en iyilerindendi bence çok çabaladı ileride ama meira ile servet arasında boyu nedeniyle pek etkili güzkmedi

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Kayseri Yusuf'u renklerine bağladı

Kayserispor, Erciyesspor'un file bekçisi Yusuf Soysal'ı 2 yıllığına renklerine bağladı.Oyuncu 64 numaralı formayı giyecek

www.kayserispor.org.tr

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Kayserisporun evinde giydiği formalar sarı kırmızı deplasman forması ile siyah kırmızı olmalı
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Kayserisporun evinde giydiği formalar sarı kırmızı deplasman forması ile siyah kırmızı olmalı
    Deplasman forması siyah ağırlıklı bu arada
    Last edited by deniz.91 : 06.Eylül.2008 at 17:15 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    bodrum

tolunay ın yardımcısı cüneyt hoca ile Foça da konuşma, tanışma şansımız oldu, KSK altyapısından yetişmedir kendisi, genç yaşta futbolu bırakıp antrenörlüğe başlamıştı... genel olarak iyi bir kadro kurmalarına karşın özellikle olembe den memnun olmadıklarından bahsetmişti, ayrıca abdullah ın formu nedeniyle escobar ın da ilk 11 de oynama şansının az olduğunu söyledi...
    puerta kalbimizde...

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Abdullah gerçekten takımın bankosu oldu çok kısa sürede türk futbolu müthiş bir yetenek kazandı.Escobar aynı Carrusca gibi oldu.Olembe ise sanırım artık isteneni vermeye başladı

Sayfa 5 / 6 İlkİlk ... 3456 SonSon

Mesaj Yetkileri