Felaket ama başka alternatifi yok şu anda. Madem böyle birşey yapacaksın yedek olarak Emre Özkan'ı bırak onu kiralama Eskişehirspor'a.
Hossein Kaebi hızlı bir oyuncu ama tekniği çok iyi değil.Yazın izleme şansım oldu. İran milli takımında Madanchi,Nekounam gibi sivrilen oyuncular arasındaydı. Umarım uyum sağlar.
Kartal 'Zengin' oldu!
Beşiktaş, Hammarby'de forma giyen 23 yaşındaki sağ kanat oyuncuyu Erkan Zengin ile anlaştı.
Beşiktaş, Yusuf'un ardından İsveç ekibi Hammarby'de forma giyen 23 yaşındaki sağ kanat oyuncuyu Erkan Zengin ile prensipte anlaştı. Genç oyuncu sezon sonuna kadar kiralanacak.
Kartal transfere hız verdi Yusuf Şimşek'in ardından İsveç'te forma giyen Erkan Zengin'in de işini bitirdi. Transfer konusunda dün Antalya'da sıcak saatler yaşandı. Siyah-beyazlı kulübe önerilen Hammarby'li Erkan Zengin için menajerleri Doğan Ercan ve Derya Akkar ile görüşme yapıldı. Dün gece Mustafa Denizli ve başkan Yıldırım Demirören'in ikili zirvesi sonunda Erkan Zengin'in alınmasına karar verildi. Siyah-beyazlılar sezon sonuna kadar kiralayacağı Erkan için Hammarby Kulübü'ne 100 bin Euro verecek. Lig bitimi de satın alma opsiyonu bulunacak.
ERKAN ZENGİN KİMDİR?
İsveç ligi takımlarından Hammarby’de bu sezon oynadığı toplam 30 maçta 2197 dakika forma giyen Türk asıllı futbolcu, 2 gole imza attı. Hammarby altyapısında oynayan Erkan 2004 yılından beri İsveç Süper Ligi’nde mücadele ediyor. 18 Yaş Altı Türk Milli Takım forması da giyen sağ kanat oyuncusu daha sonra doğduğu ve vatandaşı olduğu İsveç Milli Takımı'nı tercih etti. İsveç U-21 Milli Takımı'nda ter döküyor. İsveç’in gelecek vaad eden oyuncuları arasında yer alıyor.
HABERTURK SPOR SERVİSİ
Özel Haber: Kartal Yiğit
"İki yabancı ile görüşüyoruz"
Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Avrupalı iki futbolcu ile görüşmelerinin sürdüğünü söyledi.
Devre arası kamp çalışmalarını Antalya'nın Belek beldesinde sürdüren Beşiktaş'ın Teknik Direktörü Mustafa Denizli, gazetecilerle sabah kahvaltısında buluştu. Denizli'nin, takımın kaldığı Gloria Golf Serenity Otel'de gazetecilere verdiği kahvaltıya, yardımcıları Tayfur Havutçu, Zafer Eğer ve Stefano Moreno da katıldı.
Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Türkiye'nin aldığı başarının çok önemli olduğuna işaret eden Denizli, Avrupa Şampiyonası'nda birinci olan ve yarı finale çıkan takımların teknik direktörlerinin Türkiye'de görev yapıyor olmasının da ender rastlanan bir durum olduğunu vurguladı. Türk futbolunun birçok ülkeden daha iyi düzeyde olduğunu dile getiren Denizli, şunları söyledi: "Çünkü 30-40 yıl önce bizden daha iyi tesislere sahip olan ülkeler, bugün o tesisleri yenileyemediklerinden dolayı beklenen gelişimi sürdüremediler. Ancak, Türkiye özellikle son 10 yılda, bu alanda yaptığı yatırımlarla, iyi seviyeye ulaşmıştır. Türkiye zor bir futbol ülkesi. Belki futbol kalitesi tam istenilen düzeyde değil ama, mücadelelerin yüksek olduğu liglere sahibiz. Türkiye liglerinin özetleri izlenildiğinde, çok güzel goller, üretilen pozisyonlar, çok güzel kurtarışlar, izleyiciyi mutlu eden pozisyonlar var. Bu gelecek için de sevindirici gelişmedir."
BEŞİKTAŞ'IN EKSİKLİKLERİ
Gazetecilerin, takımın eksiklikleri konusundaki sorularını da yanıtlayan Denizli, fizik olarak bir sorunları olmadığını dile getirdi. Denizli, "Oyun kuralları içinde agresif, biraz daha sert, rakibi hırsıyla ürküten bir takım olmamız lazım. Pas yüzdemizin daha iyi bir konuma gelmesi lazım. Topu ne kadar iyi kullanırsak, fiziksel harcamamız da o kadar azalır. Şu anda bizim sıkıntılarımızın en önemlisi top kaybıdır" dedi.
Bazı futbolcuların top kayıplarının maçlara göre değiştiğine dikkat çeken Denizli, bu nedenle antrenmanların büyük bölümünde dar alanda kısa paslaşmalar çalıştıklarını kaydetti.
Özellikle deplasmandaki puan kayıplarıyla ilgili bir soru üzerine Denizli, şöyle konuştu: "Bizim iç ve dış sahadaki oyun anlayışımız farklı değil. Futbolda oynadığınız oyunlar değil, aldığınız neticeler hafızada kalıyor. Oynadığımız maçlar gözünüzün önüne gelirse, bu oyun anlayışı benim futbol mantığımın gerisinde değil. Bu oyun şeklimizle aslında bana göre 5-6 puan kaybettik. Bu kadar pozisyon üretip gol atamamak, böyle devam etmeyecektir."
Kısa vadede ligde şampiyon olmayı hedeflediklerini ifade eden Denizli, uzun vadede ise Beşiktaş'ın geleceğine yönelik adımlar atılacağını kaydetti. Denizli, uzun vadedeki hedefleri kapsamında yurt içinde ve yurt dışında izleme merkezleri oluşturulacağını belirterek, yaş farkı gözetmeksizin yetenekli olan bütün futbolcularla temasa geçeceklerini söyledi.
Batuhan Karadeniz'in Eskişehirspor'a kiralanmasıyla ilgili soru üzerine Denizli, "Genç futbolculara gösterdiğim yakın ilgi geçmişteki çalışmalarımdan ortadadır. 16-17 yaşındaki çocukları Avrupa kupalarında oynattım. Bu karar, bir son değil, başlangıçtır. Batuhan'ın performansını takımdayken yüzde 30 yüzde 40 görürken, şimdi yüzde 90 göreceğiz" diye konuştu. Batuhan'ın kiralanmasının futbolcu için daha iyi olduğunu belirten Denizli, 1 yıl sonra takıma döndüğünde performansını herkesin göreceğini vurguladı.
YUSUF'UN TRANSFERİ
Denizli, "Delgado ile Yusuf birarada oynar mı?" sorusuna, "Beraber oynasınlar diye aldık" cevabını verdi. Yusuf'un oynadığı bölgede Delgado'nun görev yaptığını ancak aynı mevkide bir futbolcuya daha ihtiyaçları olduğunu ifade eden Denizli, şunları söyledi:
"Herhangi bir zor durumda o bölgeye ikinci bir Delgado bulma şansımız yoktu. Delgado'nun doktoru ile görüştüğümüzde bize '4 hafta sonra tam anlamıyla iyileşir' diyemiyor. Şartlar ortadaydı, böyle bir oyuncuyu yurt dışında bulma şansımız yoktu. Yusuf, neler yapabileceğini bildiğimiz bir oyuncu. Yusuf bu ülkenin milli takımında oynadığında gayet olumlu, ama Beşiktaş'a gelince insanların kafasında soru işareti oluyor. Olur mu böyle birşey? Bu kısa vadeli planın bir parçasıdır. Gayet uyumlu bir oyuncu, takımla çok kısa bir sürede kaynaştı."
AVRUPA'DAN 2 YABANCI
Öte yandan kahvaltının son bölümünde basın mensuplarının transferle ilgili ısrarlı sorularını da yanıtlayan Mustafa Denizli, şu ana kadar gazetelerde yer alan futbolcuların hiç birisiyle ilgilenmediklerini vurguladı.
Denizli, "Transfer gizliliği diye bir olay var. Ancak şunu söyleyebilirim ki, hem kısa vadede hem uzun vadede yararlanabileceğimiz 2 Avrupalı futboluyla görüşmelerimiz sürüyor" dedi.
Kaebi farkını beLLi eder geLirse.![]()
bu erkan nerden cıktı yahu :S
Erkan Zengin ve Gabriel Özkan iki Türk oyuncu da İsveç Ligi'nin en iyi oyuncularından. Almışken keşke Gabriel'i de alsaydık.
yabancı transferinde ise öne çıkan isim Alman futbolcu Fabian Ernst. Schalke forması giyen 30 yaşındaki orta saha oyuncusu, Siyah Beyazlı takımın göndermeyi planladığı Cisse'nin yerini dolduracak. Başkan Demirören'in bu futbolcu ve kulübü ile görüşmek için önümüzdeki günlerde Almanya'ya gideceği öğrenildi.
fabian ernstin türkiye'ye gelmek isteyecegini sanmiyorum.. alman futbolcular genelde öyledir yaslandiktan sonra yurt disina transfer olmazlar kendi liglerinde ufak takimlara giderler.
gelirse iyi olur diyorum ben ancak demirören balandıra balandıra anlatırsa takımı bence gelir burada takımı kötülemiyorum gayet iyi takımımız var ancak yapılan yanlış transferlerden dolayı biz taraftarlar mutsuz oluyoruz ancak klebersonu bile manchesterdan yani ingiltere gibi futbolun üst düzey oynandığı bir ülkeden getirtmişsek fabian ernst transferi %100 gelir diyorum bence çok zor değil ama ikna etmek lazım demirören ve arkadaşları bunu yapacak meziyetleri vardır...
Erkan transferi bence yerinde.6 aylık kiralayacağız.Eğer buraya uyum sağlarsa,kendisini gösterebilirse satın alacağız.Böyle kiralık transferler her zaman tasvip ettiğim transferlerdir.Umarım Erkan yıldızını parlatabilir bizde..
Ernst olayı içinse sanmıyorum bende geleceğini.Fakat M.Denizli'nin 2 Avrupalı oyuncuyla görüşüyoruz açıklamaları acaba dedirtiyor bana.Hayırlısı olur inşallah..
So what?
Saike
Racing Santander Teknik Direktörü Juan Ramon Lopez Muniz, Bobo'yla ilgilendiklerini ve Brezilyalı oyuncunun transferi için Beşiktaş'a teklif götüreceklerini söyledi.
Bobo'nun geçtiğimiz yıl Brezilya Milli Takımı Teknik Direktörü Dunga'dan davet aldığını hatırlatan İspanyol çalıştırıcı, "Bobo gibi Türkiye Ligi'nde önemli bir yere ve prestije sahip bir oyuncuyla çalışmak bizim için ilginç bir deneyim olabilir" dedi.
Batuhan'ıda gönderdik zaten.Kadroda forvet sayısı az.Çok çok iyi bir para vermeleri gerekiyor alabilmeleri için..
So what?
Saike
Mustafa Denizli Kocaelispor'dan ayrılan Semavi'nin takıma katılıp katılmayacağına İstanbul'da karar vereceklerini söyledi.
So what?
Saike
semavi gibi kaç tane topçu geldi bize hepsini harcadık ama semavi gibi aynı yerde oynayan delgado yusuf serdar özkan vs... futbolcular var anlayamadık demirören yoksa sen reklamcımısın yoksa baba parası yiyen şımarık çocukmusun yaa ben burada böle sıradan topcuların ismini görünce sinir krizi geçiriyorum
yoooookkkkkkkkkkk bu yonetımden adam olmazzzz .. olsa babası kovmazdı zaten sırketımden uzak dur dıye !! bızden de uzak dur be adam gıt artık !! dogru duzgun oyncular lazım bıze !!!
ERNST BİTTİ GİBİ
Bir son dakika operasyonuyla Trabzonspor’un elinden Yusuf Şimşek’i kapan Beşiktaşımız, transferdeki 10 günlük suskunluğuna son vermek için harekete geçti. Daha önce İngiltere takımlarından Newcastle United’ın Kamerunlu yıldızı Geremi ve İtalya ekiplerinden Udinese’nin Nijeryalı futbolcusu Obodo ile prensip anlaşması yapan Yıldırım Demirören, Mustafa Denizli’nin “Afrikalı istemiyorum” ricası üzerine başka arayışlara yönelmişti. Beşiktaş Başkanı, tecrübeli hocanın gösterdiği ilk adres için yarın yola çıkıyor.
Anthony Seric’in bavulu hazır
Demirören'in Avrupa’daki durağı Almanya; hedefteki isim ise Schalke’de forma giyen Ernst... Şampiyonluk için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacaklarını sık sık dile getiren Başkan’ın, İstanbul’a eli boş dönmeyeceği ifade ediliyor. Bonservisi için 3.5 milyon Euro istenen Ernst ile imza aşamasına gelindiği anda, Anthony Seric’in sözleşmesi feshedilecek. Kariyerine Werder Bremen’de başlayıp sırasıyla, Hamburg, Hannover 96 ve Schalke formaları giyen Ernst, Alman Milli Takımı’nda da 24 maçta oynadı.
Kaynak: Fanatik
Erkan Zengin İstranbul'a geldi.Sezon sonuna kadar 100 bin € ya kiraladık.Eğer beğenirsek 400 bin € verip bonservisini alma hakkına sahibiz...
Bu arada Semavi'de Beşiktaş'lı olmaya çok yakın...
adaş semaviyi maalesef zaten aldı bızımkıler olmaya yakın dıe bıse kalmadı artık dıe bılıyorum .. bu arada ernst fena olmaz baskan bugunn almanyaya gıdecektı.. umarım kendısını asar ve dogru duzgun bı ısle doner ..
Hayırlı olsun Erkan
Schalke'nin Ernst'i satıcagını düşünmüyorum.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Erkan Zengin hayırlı olsun,altyapısı sağlam.Kumaşı iyi bir futbolcu gibi,neler yapacak göreceğiz..
SEMAVİ BEŞİKTAŞLI GİBİ!..
Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, yabancı futbolcu kontenjanları açılınca orta sahaya bir yabancı futbolcu alacaklarını söyledi.
Mustafa Denizli, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman sırasında basın mensuplarıyla sohbet etti.
Yabancı kontenjanının açılıp açılmayacağı ve transfer yapıp yapmayacakları sorusuna Denizli, ''Yabancı kontenjanımız açılacak ve orta sahaya bir yabancı futbolcu almayı düşünüyoruz'' yanıtını verirken, bunun ne zaman gerçekleşeceği sorusu üzerine de ''Yarın, belki yarından da yakın'' dedi.
-ERKAN ZENGİN'İN TRANSFERİ-
İsveç'in Hammarby kulübünden transfer edilen Erkan Zengin'e de değinen Denizli, bu futbolcuyu uzun süredir takip ettiklerini ifade etti.
Erkan'ı genç milli takımdan izlediğini belirten Denizli, ''Ayrıca Hammarby'deki maçlarını izleyen futbol adamları vardı. Erkan, her takıma lazım olabilecek bir futbolcu. İsveç'te ligler bittiği için 2 haftalık bir süreye ihtiyacı var. Ondan yararlanacağız'' diye konuştu.
-KOCAELİSPORLU SEMAVİ-
Kocaelisporlu Semavi'yi de istediklerini anlatan Denizli, yöneticilerin yarın bu futbolcuyla görüşeceklerini kaydetti.
Semavi'yi de takip ettiklerini belirten Denizli, ''Kocaelispor'un Süper Lig'e çıkmasında çok büyük katkısı var. Risksiz bir transfer ve ondan da faydalanabiliriz'' şeklinde konuştu.
-DELGADO İÇİN MORENO İTALYA'DA-
Tedavisini İtalya'da sürdüren Delgado için kondisyoner Stefano Moreno ile bir fizyoterapisti sabah bu ülkeye gönderdiklerini anlatan Mustafa Denizli, Arjantinli futbolcunun Denizlispor maçında forma giyemeyeceğini, belki Antalyaspor karşısında oynayabileceğini söyledi.
Delgado'nun bugün ikinci iğnesini olacağını ifade eden Denizli, ''Üçüncü bir iğne daha olacak. Eğer doktorlar tedavisine İstanbul'da devam edebileceğini söylerlerse 24 Ocak'ta buraya gelecek'' ifadelerini kullandı.
-TRANSFER İÇİN EKİP KURULUYOR-
Avrupa'da futbolcu arayacak bir ekip kuracaklarını vurgulayan Mustafa Denizli, bu ekibin sezon sonunda yapacakları transferler için çalışmalar yapacağını belirtti.
Avrupa'da sol bek ve kaleci mevkileri için görüştükleri 2 gurbetçi futbolcu bulunduğunu söyleyen Denizli, bu görüşmelerin de sezon sonu için olduğunu kaydetti.
Sağ dizinde ağrıları olan Nobre'nin sakatlığı ile ilgili bir soruya da Denizli, ''Nobre fedakar bir oyuncu. Zaman zaman buna benzer sıkıntıları oluyor. Güçlü bir oyuncu olduğu için kısa sürede aramıza döneceğini ve Denizlispor maçında oynayacağını düşünüyorum'' şeklinde konuştu.
Mustafa Denizli, son olarak Antalyaspor ile Fortis Türkiye Kupası'nda eşleşmelerine değinerek, ''Enteresan bir eşleşme oldu. Aynı gruptan çıkıp yine eşleştik. Ayrıca 1 hafta içinde 3 kez karşılaşacağız'' diyerek sözlerini tamamladı.
Yabancı transferi kim olacak gerçekten çok merak ediyorum.Umarım kaliteli bir transfer yapılır.Ayrıca Semavi'yi daha önce hiç seyretme şansım olmadı ama görüşlerine önem verdiğim bir arkadaşım fena oyuncu değil dedi.Mustafa hocada çok istiyor.Umarım yararlı olur..Erkan'da çok teknik bir isimmiş kendisini seyredenlerin yaptıkları yorumlara göre.Umarım kendisini kanıtlar..Ayrıca sol bek mevkii için gurbetçi bir transfer düşünülmesine sevindim.O mevki yıllardır İbrahim Üzülmez'in hegemonyası altında.Yerini birisinin almasının zamanı çoktan geçti..
So what?
Saike
Bu arada sol bek Almanya'da oynayan bir gurbetçiymiş.Ve sezon sonu için anlaşılmış...
Erkan zengin transferi bana hiç akıl karı gibi gelmiyor ama bakalım nolucak..
Bu arada Denizli yabancı transferi konusunda basın mensuplarına alacağımız oyuncunun ismi basında çıkmadı şuana kadar dedi.Zaten kendisini futbolla yakından ilgilenenler tanıyabilir dedi...
Demek oluyor ki Geremi,Ernst gibi ismi duyulmuş bir oyuncu değil...
İsveç değil Rosenborg'ta oynuyor Şemsi.Marek Sapara,Slovakya Milli takımında oynuyor,Holokso'nun tavsiyesi.Oda sadece bir kere çıkmıştı basında...
Onun dışında Radoslaw Sobolewski ismi dönüyor.Bu daha ağır basıyor bence.Wisla'da oynuyor,Polonya'lı milli futbolcu.32 yaşında,güçlü,birebirde sağlam,yıkılmıyor kolay kolay,hava toplarında da iyi,uzaktan her iki ayağıylada etkili şutları var.Yaşı sorun olabilir belki ama fiziksel anlamda yaşını hiç göstermiyor...
Sapara daha çok DeLgado tarzı bir isim. Orta sahada Cisse nin yapamadığını o hiç yapamaz zaten
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...