1 ile 13 arası toplam 13 sonuç

Konu: Hile mi?

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Bu bir zevk meselesidir. Benim her oyunumda Ankaragücü + Fenerbahçeye 20, Eğerki Türkiyede oynuyosam beni yenen ilk takıma 10, Avrupada tur atlayan takımlara 5 , Lige yeni çıkan takımlara 3 milyon £ ekliyorum. O takımların daha iyi transfer yapmalarını sağlıyorum. Yoksa zaten 3. sezondan sonra oyun kopuyo ve açık ara şampiyon olmaya başlıyo insan. Oda çok sıkıcı.

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    Bu bir zevk meselesidir. Benim her oyunumda Ankaragücü + Fenerbahçeye 20, Eğerki Türkiyede oynuyosam beni yenen ilk takıma 10, Avrupada tur atlayan takımlara 5 , Lige yeni çıkan takımlara 3 milyon £ ekliyorum. O takımların daha iyi transfer yapmalarını sağlıyorum. Yoksa zaten 3. sezondan sonra oyun kopuyo ve açık ara şampiyon olmaya başlıyo insan. Oda çok sıkıcı.
    benim de en büyük amaçlarımdan biri diğer takımların da çok iyi transferler yapması. Mesela sen sadece Fenerbahçe ve Ankaragücü' ne vermişsin ben her takıma verdim. Trabzonspor'a 15M, Bursa, Sivas,Gaziantep, Ankaragücü, Kayseri' ye 10, diğerlerine 7M verdim.

Mesaj Yetkileri