1 ile 13 arası toplam 13 sonuç

Konu: Hile mi?

Hybrid View

Gördüğüm kadarıyla yorum yazan herkes hile olmadığı konusunda birleşmiş. Bu beni rahatlattı. Ancak şu an 3. sezonum bitti ve ben açık ara şampiyon oldum. Fenerbahçe bu sezonu 7. bitirdi. Merak ettim fenerbahçe' nin başına geçtim transfer bütçesi ne kadar diye 650K euro :S Benim sezon başında bütçem 100M euroydu. Editörde değişiklik yaparken bir hata yapmadığıma eminim. Hatta Fenerbahçe ve Galatasaray benden daha iyiydi. Buna rağmen iyi transferler yapamamışlar ve oldukça kötü oynuyorlar. Dikkatimi çeken tek şey Fenerbahçe'nin ilk yıl Palombo' ya 15M euroluk teklifiydi. Bu takımlar benle aynı şartlarda olmasına rağmen neden bu kadar kötü anlayabilmiş değilim. TSL de rakibim yok

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by joelrifkin View Post
    Bu takımlar benle aynı şartlarda olmasına rağmen neden bu kadar kötü anlayabilmiş değilim. TSL de rakibim yok
    TSL öyledir zaten bende TSL kariyeri yapacak olursam Fenerbahce'yi aliyorum en fazla 3 sene oynuyorum daha ilk senede aradaki farki aciyorum ilk sene UEFA ikinci sene Sampiyonlar Ligi kupasini aliyorum genelde Türkiye Kupasi ile Lig'i zaten domine ediyorum ondan sonra zaten zevk vermiyor ya yeni oyun aciyorum yada avrupada bir takima gidiyorum... bunun nedeni bence anadolu takimlarinda oynayan oyunculara hakettikleri degerleri vermemelerinden kaynaklaniyor.. 3 büyüklerle karsilastirdigimizda arada zaten ucurum kadar fark var tabi ki 3 büyükler kadar iyi degiller fakat en azindan uefa kupasi sampiyonlar ligi kupasi icin mücadele etmeliler... fakat ellerinde ki kadro ile bu mümkün degil.

Mesaj Yetkileri