Ben Sivok'un mutlaka kalması gerektiğini düşünüyorum.Bence kaliteli bir stoper.İbrahim Toraman ile iyi ikili oluşturacaklardır gelecek sene defansta.Zapo gönderilmeli, stoper yedeğine Türk bir oyuncu alınmalı.Bekir İrtegün mesela.Diğer yedeğimiz de Gökhan Zan olur.
Bunun dışında bir sağ bek bir sol bek alınmalı.İkisinden biri yabancı , diğeri Türk olabilir.Ekrem ve İbrahim ancak alternatif olabilir.Ön libero mevkine de Türk bir adam almalıyız.Murat Ceylan , Nuri Şahin ilk aklıma gelen isimler.Zorlarsak Aurelio falan demek isterdim ama zor gözüküyor şu şartlarda.Cisse-Uğur-Serdar gibi oyuncuları da gerektiğinde bu mevkide kullanabiliriz.
Delgado mutlaka gönderilmeli, oraya çift yönlü biraz da mücadeleci bir adam alınmalı.Türk olabilir bu oyuncu, benim ilk aklıma gelen isimler Özer veya Mehmet Topuz.Birini alabilrsek çok iyi olur.Bu mevkiin alternatifi Tello olabilir mesela.+2 problemi seneye de karşımızda olacak.Benim +2 için düşündüğüm oyuncular Tello ve Cisse.
4-3-3 taktiğinde devam edersek Holosko ve Bobo'nun kaldığını varsayaysam bence iyi bir sol açık bulmalıyız.Diğer yabancı hakkımızı burdan yana kullanabiliriz.Buraya alacağımız oyuncu Türk olursa , ( Örn; Gökdeniz) , kalan yabancı hakkımızı Delgado'nun yerinde veya bek mevkiinde kullanabiliriz.Seneye Şampiyonlar Liginde olduğumuzu varsıyıyorum ; kaliteli bir kadro kurmak şart.Şampiyon olduğumuz takdirde ben başkanın elini cebine atacağını , fedekarlıktan kaçınmayacağını düşünüyorum.Higuain'ler, Diatta'lar değil de Fabian Ernst'ler bulmalıyız![]()

Alıntılı Yanıtla