Özer'in Emre'den ne farkı vardı o zaman?
O kadar teknik de hiç talibi yok yurt dışından?
Emre ile Selçuk nasıl aynı olur, hiç mantık alıyor mu?
Kabul etmek için hayalinizde niye böyle canlandırıyorsunuz, anlaşılır gibi değil.
Ben Beşiktaşlıyım sevmiyor kardeşim, nefret ediyorum dersiniz olur biter.
Emre teknik bir oyuncudur, çabu ve çevik bir oyuncudur.
İyi pas yapar, çabuk düşünür, çabuk karar verir, iyi top istobu yapar, hemen ayağın her noktası ile temiz pas verir.Topla düşünmez, dribbling yapar, ver-kaç ile alnını açıp ters tarafta iyi bir pasla oynu açtırabilir.
Serie A, Premier League gibi üst düzey liglerde oynamış, dikine pas yüzdesi çok yüksek, teknik bir oyuncuya, ligin vasat üstü-kazma tam defansif bir önliberosunu bir tutmak bana göre fanatikliktir.Kusura bakmayın.
Essien-Gerrard-Pirlo gibi oyuncular uzun boyu, fizikli oyuncular, çabuk değiller ama çok koşarlar, onların teknik farkları zaten world class yapar ama onların da hiç öyle patlayıcılık falan yok.
Xavi ile Essien-Gerrard-Pirlo aynı tip oyuncular değiller zaten.Örneklerde bile iç çekişme var.
Esasen en koşan oyuncular yorulur.Futbolu gerçeği.Çok koşmak pres yapmak demek, topla koşan takımlar yorulmaz.
Topu koşturmak takımlara sistem üstünlüğü sağlar.Topa hakim takımlar karşısında çok koşan takımlar çabuk yorulur. (Bkz.Barca karşısında çok koşup alan bırakmamak, pres yapmaya çalışmak)
Topu koşturmak futbolcuyu yormaz.
Selçuk kornerden atar ancak golü
Özer'in Emre'den bir farkı yoktur, Emre seviyesinde bile olmadığı gerçeği de var ayrıca.