Sayfa 21 / 480 İlkİlk ... 1119202122233171121 ... SonSon
601 ile 630 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Spor Hukukçusu ŞenoL Çiçek oLayı açıkLadı..

ÖnemLi oLan futboLcu rızasıdır. Fifa ve Uefa kuraLLarı içerisinde Mehmet Topuz Beşiktaşta oynar.

ÖzeLLikLe vurguLuyorum FİFA futboLcunun son rızasına bakar. OLay FİFA Lık oLursa beLLi bir tazminat karşıLığında Mehmet Topuz geçici Lisans karşıLığında bonservis Fenerbahçede oLsa dahi Beşiktaş ta oynar. Tabi bir kısım cezayı da Kayserispor kuLübüne öderLer..
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Adam söyLedi işte, haLa konuşuyor.

Spor Hukukçusundan daha iyi biLiyor maşaLLah bazı arkadaşLarımız.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Eğer görüşme açıklanırsa Bjk FIFA'lık olur.
    Puan silmeye kadar gidiyor, FIFA Transfer Yönetmeliği 17. Madde.

Bjk'ın derhal vazgeçmesi lazım, yoksa ŞL durumu tehlikeye gider.
    Açık açık Transfer Yönetmeliği'ni deldiklerini söylüyorlar.
    Ek olarak, Beşiktaş'ın bir yıl boyunca transfer yapması yasaklanabilinir. Roma'nın başına geldi.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by tarikko View Post
    Klübünden önce oyuncu ile görüşmeniz ..
    Biz Mehmet Topuz Kayserispor'un oyuncusu ya da sizin bakış açınızla "malı" iken görüştük kulübüyle de görüşülmüştü daha önce bir sorun yok yani.

Fenerbahçe'nin de Kayseri'ye bonservis parası verip seneye bedavaya Beşiktaş'a kaptıracağını sanmıyorum Mehmet Topuz'u. Aziz Yıldırım o kadar aptal bir adam değil. İşin bukadar büyümesine Kayseri'nin cin başkanı sebep oldu. Ortalığı kızıştırdı. Artık bu açıklamalardan sonra Fenerbahçe aradan çekilir Kayseri parasını alır Mehmet Beşiktaş'ta oynar.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Adam söyLedi işte, haLa konuşuyor.

Spor Hukukçusundan daha iyi biLiyor maşaLLah bazı arkadaşLarımız.
    Koskoca talimaname var, hala spor hukukçusu diyorsunuz.
    Zorla imza mı var sanki

Bjk FIFA Talimatmanesi'ne uymayarak oyuncu ayartma olarka bilinen hatayı yapmıştır.

Sözleşmesi (son 6 aya kadar) devam eden oyuncu ile kulübün rızası olmadan asla görüşülemez!

Cezai yaptırımları çok büyüktür..
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Görüşüldüğü nasıl ispatlanıyor peki?

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Adam yok böyle birşey kimse beni ayartmadı derse ne olacak.Nasıl ıspatlayacaksın?

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Yahu aLLah aLLah sen de mı hukukçu oLdun..

Spiker sordu, FİFA da şöyLe bir kuraL var bir oyuncuLu iLe kuLübü iLe görüşmeden anLaşıLırsa vs diye.. Adam dedi ki evet böyLe bir kuraL mevcut ama FiFA oyuncuya sorar oyuncuda ısrarLa o kuLüb te oynamayacağını söyLerse cuzi bir ceza karşıLığında geçici Lisans sağLanarak istediği kuLübte oynayabiLir..Tabi bu cezayı ister oyuncu öder, ister transfer oLduğu kuLüb öder bunu bir şekiLde karşıLarLar.. Yani Bonservisi Fenerbahçe de dahi oLsa Mehmet Topuz Ben Beşiktaş ta oynayacam diyorsa bu şartLar aLtında oynar..

Daha birşey ?

HaLa yok biLmem ne tüzük. Adamın işi bu. Demek Hukukçu birşey biLiyor ki söyLüyor demi ? Tüzüğü bırak da bizden daha iyi biLsin.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Erhan Güven, Aydın Karabulut takası

Beşiktaş, Ankaraspor'dan savunma oyuncusu Erhan Güven'i, genç oyuncusu Aydın Karabulut'u vererek transfer etti.

Turkcell Süper Lig şampiyonu Beşiktaş, Ankaraspor’dan Erhan Güven'i kadrosuna dahil etti. Ankaraspor'da defansın sağında oynayan ve zaman zaman defansın göbeğinde de takımda yer bulan Erhan Güven, 27 yaşında ve bu sezon Ankara ekibinde Fortis Türkiye Kupası ve ligde toplam 39 maçın 38'inde ilk onbirde sahaya çıktı.
    Beşiktaş, Erhan Güven'e karşılık Başkent ekibine geçen sezonun devre arasında Bursaspor'a verilmesine rağmen gitmeyen Aydın Karabulut'u bonservisiyle birlikte verdi.

Erhan Güven 3.5 sezon Gençlerbirliği'nde forma giydikten sonra geçtiğimiz sezon başında Ankaraspor'a transfer olmuştu.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    Görüşüldüğü nasıl ispatlanıyor peki?
    Borsa'da yazılı bildiri var. Fazla fazla yeterli.
    Duruşmada Kayserispor'un tüm yetkililer ile görüşme yapacaklardır.

Bu durumlar için antetli kağıtlar ile imzalar kullanılır, herşey kağıttadır.
    Herşeyi resmiyete dökersiniz, kulüp ile görüşüp anlaşmışsınızdır, havada kalmaz hiçbirşey.Kanunen sorun yaşamamak adına herşeyi resmi yapmak zorunda kulüpler.

Hele bir de Bjk'da her ne şekilde olursa olsun önsözleşme var ise, asla açıklamamalı.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Mehmet Topuz:

"Tek hayalim Beşiktaş'ta oynamaktı.Beşiktaş taraftarı karşısında oynamayı iple çekiyorum.F.Bahçe ile asla sözleşme imzalamayacağım"

beşiktaş kural ihlali yaptı bildiğim kararıyla. bonserviste anlaşmadan oyuncuyu ikna ettiler, serbest kalmamasına rağmen. inş adalet sağlanır.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Hakan Gündoğan Mehmet Topuz iLe görüşmesinde Mehmet Topuz un sözLeri.

Ben Beşiktaş ta oynamak istiyorum ve İnönüde oynayacağım günü sabırsızLıkLa bekLiyorum, Bonservisim Fenerbahçe de oLsa dahi gerekirse bir sezon oynamayacağım ama yine de Fenerbahçe ye transfer oLmayacağım. Kayserispor takımının da bunu anLayacağını ve Beşiktaş a transferime onay vereceğine inanıyorum bu sorunLar çözüLecektir dedi. Tekrar söyLüyorum ben Beşiktaş ta oynamak istiyorum ve taraftarın beni sabırsızLıkLa bekLediğini biLiyorum ama bu pürüzLeri çözüp işi en kısa zamanda netLeştireceğiz şekLinde konuştu..

Daha da bu saatten sonra varsın Fenerbahçe ye gitsin.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

İyide borsaya bildirilirken bonservisi Kayserispor'da idi. Böyle bir durum varsa bile Fenerbahçe'nin buradan hak talep etmesi biraz saçma olmaz mı? Bonservisi verilmediki henüz Fenerbahçe'ye taraflar anlaştılar sadece.

beşiktaş kural ihlali yaptı bildiğim kararıyla. bonserviste anlaşmadan oyuncuyu ikna ettiler, serbest kalmamasına rağmen. inş adalet sağlanır.
    Allah Allah adam formayı giyoyar Beşiktaş'ta oynamak istiyorum diyor neden ikna etti oluyor.

Tersten bakalım futbolcunun gönlü yok Fenerbahçe'de oynamaya Fenerbahçe pazardan elma alır gibi Mehmet'i aldık deyip çıkıyor. Oyuncunun hakkı nerede kaldı?

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

http://www.fifa.com/mm/document/affe...s_en_33410.pdf

Hala hukukçu diyorsunuz.
    Talimatname yukarıda, açık açık yasak olduğu yazıyor.
    Kanun yasak olduğunu söylüyor, bu maddeden bahsetti mi hukukçu, tabi ki hayır.

Bunu konuşmazlar, herkesi üstlerine toplamak istemezler.Yakında konuşulur, bir gazeteci sorunca patlak verir zaten.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Borsa'da yazılı bildiri var. Fazla fazla yeterli.
    Duruşmada Kayserispor'un tüm yetkililer ile görüşme yapacaklardır.

Bu durumlar için antetli kağıtlar ile imzalar kullanılır, herşey kağıttadır.
    Herşeyi resmiyete dökersiniz, kulüp ile görüşüp anlaşmışsınızdır, havada kalmaz hiçbirşey.Kanunen sorun yaşamamak adına herşeyi resmi yapmak zorunda kulüpler.

Hele bir de Bjk'da her ne şekilde olursa olsun önsözleşme var ise, asla açıklamamalı.
    Adam bunun suç oLduğunu söyLüyor zaten ama diyor ki atLadığın nokta bu zaten eğer oyuncu ısrarLa ben o takımda oynamayacağım başka takımda oynayacağım derse FİFA da her zaman en son ve en önemLi nokta oyuncunun tercihidir o zaman cuzi bir ceza karşıLığında geçici Lisans iLe istediği takımda oynar dedi.

HaLa anLaşıLmayan nokta ne ?

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Şöyle bir nokta da var.Kayserispor Mehmet Topuz'dan habersiz bonservini verdiği için Mehmet Topuz'un sözleşmeyi fesh etme hakkı doğuyor.Uygun bir ücret karşılığında sözleşme fesh olabiliyor...

Resimler,açıklamalar herşey ortada...

Başka hiçbirşey söylemiyorum...

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Adam bunun suç oLduğunu söyLüyor zaten ama diyor ki atLadığın nokta bu zaten eğer oyuncu ısrarLa ben o takımda oynamayacağım başka takımda oynayacağım derse FİFA da her zaman en son ve en önemLi nokta oyuncunun tercihidir o zaman cuzi bir ceza karşıLığında geçici Lisans iLe istediği takımda oynar dedi.

HaLa anLaşıLmayan nokta ne ?
    İmza atmadan oynatamazsın ki zaten.

Neden bahsediyorlar? Kayserispor da Bjk'a satmazsa, sözleşmesi devam ediyor kulübünde kalır.Neye göre Bjk'da oynayacak geçici lisans ile?
    Sözleşmesi devam ederken Kayserispor'a dönmezse o zaman cezai yaptırımda kalır.

Oyuncu kaçırma gibi bir durum da yok ki..

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

NasıL Kayseri ye döner.

Kayseri bonservisi vermiş, eLinde ki hakLarını oyuncusuna sormadan devretmiş, adam sonra gidiyor hesap soruyor, orada onu da açıkLadı beLirLi bir durum karşıLığınd Topuz un sözLeşmesini fesh etme şansı doğuyor ve bu sayede geçici Lisans aLarak oynuyor.

Yahu FİFA Ve UEFA biLe kuraLLarında derken ne oLursa oLsun, ne anLaşmaLar dönerse dönsün son karar oyuncunun dur diye.

HaLa yormanın anLamı yok. En kötü adam bir yıL oynamayacak bu sezon Beşiktaş ta oLmasa, Fenerbahçe de oLmasada, bu kadar basit.

Ya Aziz YıLdırım tamam aLmıyorum bonservisi, ya da geLsin Beşiktaş Kayserinin anLaştığı fiyatta aLsın dicek, Ya Beşiktaş tamam ne haLiniz varsa aLın görün istemiyoruz dicek. İki tarafta diretirse bir sene bekLeniLecek.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Yahu tamam Allah aşkına Fenerbahçe'nin lehine olacak diye olayı evirip çevirmeyin.

Tamam Kayseri Fenerbahçe'ye verdi bonservisi, Adam Fenerbahçe'ye gitmeyecek 1 sene top oynamaz seneye gelir Beşiktaş'a.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

6 ay sonra 1 sene sonra,hertürlü Mehmet Topuz istediği takımın formasını giyecek...

Hayırlı uğurlu olsun,başka birşey yazmıyorum...

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

NasıL Kayseri ye döner.

Kayseri bonservisi vermiş, eLinde ki hakLarını oyuncusuna sormadan devretmiş, adam sonra gidiyor hesap soruyor, orada onu da açıkLadı beLirLi bir durum karşıLığınd Topuz un sözLeşmesini fesh etme şansı doğuyor ve bu sayede geçici Lisans aLarak oynuyor.

Yahu FİFA Ve UEFA biLe kuraLLarında derken ne oLursa oLsun, ne anLaşmaLar dönerse dönsün son karar oyuncunun dur diye.

HaLa yormanın anLamı yok. En kötü adam bir yıL oynamayacak bu sezon Beşiktaş ta oLmasa, Fenerbahçe de oLmasada, bu kadar basit.

Ya Aziz YıLdırım tamam aLmıyorum bonservisi, ya da geLsin Beşiktaş Kayserinin anLaştığı fiyatta aLsın dicek, Ya Beşiktaş tamam ne haLiniz varsa aLın görün istemiyoruz dicek. İki tarafta diretirse bir sene bekLeniLecek.
    Sözleşme olmadan kimse bir yere gitmez.
    Sözleşmenin maddi haklarını satsan da hala Kayserispor futbolcusu ve yeni bir sözleşme imzalamazsa Kayserispor'a dönmek zorunda.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Tamam Kayserispor a dönsün ne güzeL

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Tamam Cengiz'im Kayseri'ye dönsün, bonservisi Fener'de kalsın seneye mukavelesi bitsin Beşiktaş'a gelsin.

Olayı çzödük 2 dk.da.

Nesil
    2006

Biribrimizi kırmaya değmez, alın Topuz sizin olsun. Ne demişler, bir topuzun 40 yıl hatrı vardır.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Tamam Cengiz'im Kayseri'ye dönsün, bonservisi Fener'de kalsın seneye mukavelesi bitsin Beşiktaş'a gelsin.

Olayı çzödük 2 dk.da.
    Valla nedir yani Topuz, geçen sene 30 mt top sürmeye kalkarak bol bol kaptırıp Ceyhun Eriş'te farklı oynamadığını gördüğüm Topuz'u takımda görmek istemiyordum zaten.

Milli Takım'a almadın diyor kendileri, ne uyum sağladın ne de o oyunu oynadın, neye göre istiyordu ki?

Benim için sorun yok, hiç istemedim zaten.
    Yönetmeliğin delinmesini lütfen tartışmayalım artık, benden sonra Ömer abi de söyledi aynı şeyleri.Bana inanmıyorsunuz o cevabı okuyabilirsiniz en azından.Doğru söyleyeni 9 köyden kovarlarmış inandım cidden artık.

İki kulüp de anlaşıp amaç olarak Frank Rijkaard'ı mı unutturmaya çalışıyorlar anlamadım ki

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Olayı çzödük 2 dk.da.
    koptum abi ya

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

İki kulüp de anlaşıp amaç olarak Frank Rijkaard'ı mı unutturmaya çalışıyorlar anlamadım ki
    Yerinde bir tespit.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Ben daha önce böyLe bir iddaa da buLunmuştum

Rijkaard ın basın topLantısında biLe fazLa gazeteci yoktu. Topuz, Beşiktaş, Fenerbahçe üçgeninde koşmaktan gazeteci kaLmadı piyasada

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Bizim meddah'ı gönderelim beşiktaşa
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Mesaj Yetkileri