Quote Originally Posted by Sekopej View Post
Hayrettin abi o bonervis şu anda Fenerbahçe lafının resmiliği yok bence. 1 sene sonra serbest kalacak adamı ve kendi istemedi halde bonservisini neden alsın Fenerbahçe?

Kulüple anlaşmış, bonservisi alabilmek için önce takasta gönderilecek oyuncunun gitmesi gerekiyor. Sadece anlaşmışlar, oyuncu da kabul ederse bonservisi alacak Fenerbahçe o kadar parayı verip. Yoksa şu anda transferden çekiliyoruz dediği zaman zaten çekilmiş olur. Çekilmek için de bonservisi tekrar Kayseri'ye satmayacak herhalde çünkü almamıştır daha.

Kayseri haksız duruma düşmez bence, biz önce kulüple görüşüyorduk, şu fiyat üzerinde anlaştık, kulübe oyuncuyla görüşmesini bildirdik fakat oyuncumuz bize bildirmeden başka kulüple anlaşmış diye şikayette bulunur. Burada Kayserispor'u veya Fenerbahçe'yi zorda bırakacak bir durum göremiyorum ben. Hurma'nın fazla abartılı açıklaması o bence, Beşiktaş'ın Fenerbahçe ile görüşmesini istemesi falan.
Resmi oLmasa, bonservis veriLmemiş oLsa Kayseri yönetimi neden bundan sonra muhatap Fenerbahçe dir desin. 1 YıL süreLiğine şu anda TopuzLa anLaşıLamadığı için Bonservisi Fenerbahçe de oLacak. Tabi vazgeçme, ya da anLaşıLma durumLarı oLmazsa. Resmi bir bonservis verme oLayı oLmasa Kayseri yönetimi buyursun, Beşiktaş yönetimi geLsin daha yüksek bonservis bedeLi biLmem ne versin aLsın der, demek bonservis beLki de kim biLir daha önceden biLe veriLmiş oLabiLir.