Sayfa 27 / 480 İlkİlk ... 1725262728293777127 ... SonSon
781 ile 810 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ/Çorlu

Dün gece Telegol programında her şey açığa çıktı. Mamur'un nasıl lafı dolandırdığı da. İlk başta ben Salı veya Çarşamba günü Mehmet Topuz'un Beşiktaş ile anlaştığını, Beşiktaş forması giydiğini televizyonlardan öğrendim dedi. Oysa ki Mehmet Topuz ekranlara Perşembe günü çıkmıştı. Aynı şekilde Recep Mamur, Yıldırım Demirören beni Mehmet Topuz'u televizyonlarda gördükten sonra aradı dedi. Daha sonra Yıldırım Demirören telefonla bağlandı. Recep Mamur'u Salı günü 10:30'da aradığını söyledi. Ayrıca Mehmet Topuz'u transfer etmek için izin de istemiş faka Recep Mamur öncelik Fenerbahçe'de demiş. Recep Mamur ilk başta lafı dolandırdı dolandırdı daha sonra ''Yıldırım Demirören beni Mehmet Topuz'u televizyonda gördükten sonra değil Salı günü aradı.'' dedi, eveledi, geveledi. İşte bütün bunlar Recep Mamur ve Kayserispor yönetiminin para koparma hırsı.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by ridvanv View Post
    ama soyle bisey var besiktasin amaci bu transferi ucuza kapatmak degil. boyle birsey yok ortada. kayserisporunda maddi zarari falan yok ortada. ayrica su zamana kadar cok oyuncu forma giyip baska takima gitti(cagdas,wederson,okankoc). sonucta mehmet topuzun direttigi konu forma giymesi degil, adam besiktasa soz verdim oraya gidicegim diyor. fenerbahcenin israrla istemesi bu olaylardan sonra hata.

ayrica siz bir konuyu kaciriyorsunuz, hani ortada transfer hakki vardi fenerbahce onu almisti falan demistiniz ya, oyle bir sey yok yani. gordugunuz uzere suleyman hurma simdiden kivirmaya basladi. yok biz anlastik fiyat daha belli degil, topuz imzalamazsa bizde kalir diye. su anda mehmet topuz fifaya gidip, benim rizam olmadan bonservisimi satmak icin anlasmislar ve resmi sitelerinde dahi verdik diye acikladilar diye sikayet ederse, fenerbahce ve kayseri kulubu ceza alabilir
    Nasıl Mehmet'in rızası yok, Fenerbahçe'yi arayıp isterseniz gelip hemen imza atayım diyen kendisi. Haberi yoksa bu konuşmayı nasıl yapıyor?

Aldığı cevap da gel sana forma giydireyim değil, önce kulüple görüşmem gerek çünkü doğru olan bu. Fenerbahçe'nin Topuz ile ilgilendiğinden, istediğinden Topuz'un haberi var, beni alın diye kendisi diyor, sonra da 2 kulüp aralarında anlaşmışlar diye ceza mı verecek FIFA?

Tamam verdi diyelim, sana tek soru soruyorum. Hani haberi olmasına rağmen, habersiz benim için anlaşmışlar denilen 2 kulüp ceza alacak, kulüple anlaşmadan oyuncuya imza attıran taraf ceza almayacak mı? Sadece bunun cevabını istiyorum.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ/Çorlu

Quote Originally Posted by suiss View Post
    Dün gece Telegol programında her şey açığa çıktı. Mamur'un nasıl lafı dolandırdığı da. İlk başta ben Salı veya Çarşamba günü Mehmet Topuz'un Beşiktaş ile anlaştığını, Beşiktaş forması giydiğini televizyonlardan öğrendim dedi. Oysa ki Mehmet Topuz ekranlara Perşembe günü çıkmıştı. Aynı şekilde Recep Mamur, Yıldırım Demirören beni Mehmet Topuz'u televizyonlarda gördükten sonra aradı dedi. Daha sonra Yıldırım Demirören telefonla bağlandı. Recep Mamur'u Salı günü 10:30'da aradığını söyledi. Ayrıca Mehmet Topuz'u transfer etmek için izin de istemiş faka Recep Mamur öncelik Fenerbahçe'de demiş. Recep Mamur ilk başta lafı dolandırdı dolandırdı daha sonra ''Yıldırım Demirören beni Mehmet Topuz'u televizyonda gördükten sonra değil Salı günü aradı.'' dedi, eveledi, geveledi. İşte bütün bunlar Recep Mamur ve Kayserispor yönetiminin para koparma hırsı.

Süleyman Hurma adlı şahsın ne mal olduğunu herkes biliyo zaten. Üç-beş kuruş fazla alabilmek için atmadıkları takla yok. Mehmet Topuz'û niçin satmaya kalkıyolar? Seneye sözleşmesi bitiyo Mehmet Topuz'un. 4.2 milyon istemiş, Hurma da ödeyemeyiz, kendine kuluüp bul demiş.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Beşiktaş’a Gelmek İçin 19 Haziran’ı Bekliyor!

Transfere hızlı giren Beşiktaş, yine bir bomba patlatmak üzere… İşte Medyaspor’un “resmi teklif belgeli” özel transfer haberi!

PAPA GUEYE, 5.5 MİLYON DOLARA BEŞİKTAŞLI OLACAK!

Metalist Kharkiv ile oynanan UEFA Kupası maçları Ertuğrul Sağlam'ın sonunu getirirken, Mustafa Denizli'ye ise Beşiktaş'ın kapılarını açıyordu ve siyah-beyazlılar 2008-2009 sezonunu çifte kupa şampiyonu olarak tamamlıyordu...

O maçlarda dikkat çeken en önemli isim ise "Kim bu adam? Yanından bile geçilmiyor! Hava topu bırakmıyor!" denilen Senegalli stoper Papa Gueye olmuştu.

Savunmada var olan zaafları yeni sezonda yaşamak istemeyen Beşiktaş, UEFA Kupası'ndan elenmelerine ve teknik direktörlerini değiştirmelerine neden olan Metalist Kharkiv'in yıldız futbolcusu Papa Gueye ile anlaşma yolunda...

GÖRÜŞMELERİ GENEL SEKRETER KENAN ÖNER YÜRÜTÜYOR!

Papa Gueye'nin menajeri Jean Musampa ile görüşen Beşiktaş Genel Sekreteri Kenan Öner,19 Haziran'a kadar süre istedi.

Papa'nın transfer edilebilmesi için Zapotocny, Sivok veya Cisse'den birinin gönderilerek yabancı kontenjanının açılması bekleniyor. Bu arada Zapotocny ve Sivok'un , Manisaspor'un yeni menajeri Sinan Engin aracılığıyla Manisaspor'a kiralanması gündemde.

Papa Gueye Kimdir?

Doğum tarihi ve yeri: 07.06.1984 / Senegal-Dakar
    Boy: 1,92
    Kullandığı ayak: Sağ

Kariyeri:
    AC Duan (Senegal / 2002-2005)
    Volyn Lutsk (Ukrayna) (2004-2006)
    Metalist Kharkiv (Ukrayna) (2006-?)

Eğitimci bir aileden gelen Papa Gueye'nin annesi öğretmen, babası ise okul müdürü.
    15 yaşında bir futbol okulunda altyapı eğitimi görmeye başlayan Gueye, profesyonel olduktan sonra farklı pozisyonlarda görev almaya başladı.
    Forvette ve orta sahada oynayan Gueye, zamanla fiziğinin de etkisiyle stoper mevkisinde oynadı ve oldukça başarılı oldu. Senegalli 2008'de Ukrayna'da oynayan en iyi yabancı seçildi.
    Metalist Kharkiv ile 2011 yılına kadar sözleşmesi bulunan Papa Gueye'nin piyasa değeri 5,5 Milyon Euro civarında.

Metalist Khrakiv'in teknik direktörü Myron Markevych, 24 Aralık 2008'de Ukrayna'nın önemli gazetelerinden Novaya'ya verdiği röportajda Papa Gueye'yi şöyle anlatıyor...

"Ailesinin eğitimci olması Gueye'nin entelektüel olmasına ve düşünme yetisi edinmesine sebep olmuş... Tüm bunlar onun oyuna etkide bulunmasında pay sahibi özellikler.

Gueye bize ilk geldiğinde forvet bölgesinde oynarken onu önce orta sahada denedik... Ancak zamanlaması, markaj özelliği, fizik gücü ve yüksek toplarda ki avantajına ek olarak, oyunu da çok iyi okuyabilmesi, ondan savunmada faydalanmamız için yeterli bir sebep oldu.

İlk maçında bunu biraz yadırgasa da kısa zamanda yeni görevine adapte oldu ve şu an savunmanın ortasında suda yüzen balık kadar rahat.

Gueye her Avrupa takımında rahatlıkla oynayabilecek kapasitede..."

(*) Medyaspor özel haberidir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz!

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ/Çorlu

Bu adam çok iyi transfer olur. Savunmada geçit vermez. Ayrıca Sivok niye gönderiliyo???

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Sivok dediklerine bakmayın.O sitenin kendi yorumu.Savunma oynayan yabancı oyuncuları saymışlar.Cisse kesin gidiyor.Zapo kiralanacak.Sivok hiçbir yere gitmez...

Papa Gueye Uefa gruplarında en az gol yiyen takımın stoperi.Beşiktaş maçlarında da G.Saray maçında da mükemel oynamıştı.Uefa kupasını alan Shakthar'ın yabancı oyuncularının olduğu bir ligde en iyi yabancı seçilmiş...

Ben böyle fizikli olupta hızı ve hızlanması bu kadar iyi olan bir adam görmedim.Artı çok iyi teknik ve oyun kurma becerisine sahip.Havada zaten THY gibi.Top kapmasıda çok iyi.Önliberoda oynayabiliyor.Belki Cisse'nin yerine düşünülüyor.Çünkü savunmada Toraman-Sivok-G.Zan değişmeli oynar.Gueye önlibero oynar.Devre arası Tottenham,Werder ve O.Lyon istemişti.Teknik direktör bırakmadı.O teknik direktör istifa etti,ayrılmak istiyor şimdi.Umarım gerçekleşir bu transfer...

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Bu adamı çok beğenmiştim gerçekten.Adamı geçememiştik yahu.Çok korkutucu bir defans Servet gibi gelmesi çok iyi olur.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Nasıl Mehmet'in rızası yok, Fenerbahçe'yi arayıp isterseniz gelip hemen imza atayım diyen kendisi. Haberi yoksa bu konuşmayı nasıl yapıyor?

Aldığı cevap da gel sana forma giydireyim değil, önce kulüple görüşmem gerek çünkü doğru olan bu. Fenerbahçe'nin Topuz ile ilgilendiğinden, istediğinden Topuz'un haberi var, beni alın diye kendisi diyor, sonra da 2 kulüp aralarında anlaşmışlar diye ceza mı verecek FIFA?

Tamam verdi diyelim, sana tek soru soruyorum. Hani haberi olmasına rağmen, habersiz benim için anlaşmışlar denilen 2 kulüp ceza alacak, kulüple anlaşmadan oyuncuya imza attıran taraf ceza almayacak mı? Sadece bunun cevabını istiyorum.
    abicim mehmet topuz besiktasa soz vermeden once zaten fenere imza aticakti. ama besiktasa soz verince donmek istemiyor sozunden.

ayrica levent bicakcinin aciklamalarini izlediysen onprotokol yapilir bunun da zaten resmi gecerliligi olmadigi icin hic bir cezai isleme tabi tutulamaz. bu oyuncu ayartma dediginiz bambaska birseydir.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    ayrica papa gueye gercekten cok iyi bir adam alirsak sivokla yanyana super is yaparlar
    Last edited by brotha : 08.Haziran.2009 at 20:00 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Artık yeter yahu, Topuz hakkında artık konuşmayalım, sürekli aynı şeyler yazılıp duruyor. Bir konu açacağım en son Topuz Transfer Haberleri diye. Beşiktaş ve Fenerbahçe sadece Topuz'U transfer etmiyor.

Herkesten ricam artık resmi açıklama yapılmadıkça, o şöyle demiş, bu böyle demiş diyerek ortalığı daha fazla karıştırmayalım.

Herkes kendi fikrini en az 2şer defa yazmıştır, daha da yazmayalım, ortam sakinleşsin. Herhalde günler boyu böyle olmayacak ortam, bir çözüme kovuşacak. O çözümden sonra açarız bir özel konu, orada isteyen istediğini yazar. O nedenle bekleyelim olayın çözülmesini. Hiç gümdemde değilmiş gibi başka konulardan konuşmaya devcam edelim, önemli bir gelişme olana kadar.

Bunu bu konuda katılım gösteren herkesten istiyorum, bu isteğimni kırmaz, aynı şeyleri tekrar tekrar yazmazsınız umarım.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Papa Guaye geLsin, ben çok beğeniyordum zaten MetaListin yaptığı transferLerin hepsi çok iyi adamLardı, Jaja, Edmar, Papa Guaye, Boca dan aLınan stoper vs, çok yerinde tespit transferLerdi, zaten Kharkiv maçından önce AnaLizde buLunan Lucescu transferLerinin çok iyi oLduğunu ve özeL bir scout ekibi sayesinden seçiLdiğini söyLemişti.

GeLirse çok faydaLı oLacaktır, YıLLardır hep korktuğumuz yan top ve duran topLarda iyi bir süpürücü oLabiLir.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006

ayrica bu da benim son noktam ligtv.com.tr den link kopyalayip duranlara.

http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=57512

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ridvanv View Post
    ayrica bu da benim son noktam ligtv.com.tr den link kopyalayip duranlara.

http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=57512
    Bunun diğer linklerden ne farkı var her röportajda ayrı birşey diyor.Aziz başkana da Fenerbahçe'liyim demiş.Lig TV'ye inanmaktansa Aziz başkana inanmayı tercih ederim.

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Papa Guaye geLsin, ben çok beğeniyordum zaten MetaListin yaptığı transferLerin hepsi çok iyi adamLardı, Jaja, Edmar, Papa Guaye, Boca dan aLınan stoper vs, çok yerinde tespit transferLerdi, zaten Kharkiv maçından önce AnaLizde buLunan Lucescu transferLerinin çok iyi oLduğunu ve özeL bir scout ekibi sayesinden seçiLdiğini söyLemişti.

GeLirse çok faydaLı oLacaktır, YıLLardır hep korktuğumuz yan top ve duran topLarda iyi bir süpürücü oLabiLir.
    Krasnikov adlı gözlemci çok iyi biri. Keşke onu da alsak

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Bunun diğer linklerden ne farkı var her röportajda ayrı birşey diyor.Aziz başkana da Fenerbahçe'liyim demiş.Lig TV'ye inanmaktansa Aziz başkana inanmayı tercih ederim.

Röportaj ı hazırLayan kişi itirafta buLunmuş.. 2007 YıLında yaptığı açıkLamada Topuz un kendisine hangi takımı tutuyorsun, tuttuğun bir takım varmı sorusuna BeşiktaşLıyım, KüçükLükten beri BeşiktaşLıyım yanıtını vermiş ama bunu gazetede çıkmasını istemediğini söyLüyor.. Bunu şimdi durumu netLeştirmek için bir yaLnış anLaşıLma oLmaması açısından itiraf ediyor..

Yani adam Ben BeşiktaşLıyım derken saLLamıyormuş..

Zaten hiç bir futboLcu profesyoneL bir takımda oynarken gerçek rengini beLLi etmez. Adam Kayseri nin kaptanı iken nasıL çıksın açıkLamaLarda ben BeşiktaşLıyım dicek. Tabi ki hiç bir takımı tutmuyorum diyecek ne zaman gönüLden bağLandığı takım onu isteyecek o zaman herşeyi açıkLayacak.

Emre de GaLatasarayLıyım diyordu ama doğuştan Fenerbahçe Li oLduğunu Fenerbahçe ye geLince açıkLadı. GaLatasaray da oynarken neden FenerbahçeLiyim ben desin gibi..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Olur mu Hayrettin abi,röportajı yapan adamada baskı yapmışlar...

Ligtv'nin röportajını örnek verirken inan şimdi inanma...

Bu arada tesisin ayrınıtlı videosunu çekmişler bugün.Adı sır gibi saklanan oyuncuya gönderiyorlarmış,buda onun için belirleyici bir unsurmuş...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Hangi futboLcu geLeceği kuLübün Tesisini görmek ister yahu

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Eğer gelecek futbolcu büyükse,geleceği kulübünde tesisleşme,taraftar,ekonomik,sportif başarı vb gibi konularda hangi düzeyde olduğunu bilmek ister Hayrettin abi...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Gudhjohsen dir o zaman kesin. Onda zaten böyLe pek bir narin, herşeyi beğenmez havası var

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Hatta Carew gelip 2-3 gün İstanbul'da kalmıştı.Ondan sonra karar vermişt imza atamaya...

Beşiktaş kimi alıyor?

Sır transfer! 2008-2009 sezonu şampiyonu Beşiktaş, Mehmet Topuz transferi ile ilgili ortaya çıkan sorunları halletmeye çalışırken, bir yandan da kadrosuna farklı oyuncular katmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Siyah-Beyazlı kulüp kadrosunda bulunan Matias Delgado veya Zapotocny'nin gönderilmesi halinde kadrosuna ünlü bir futbolcuyu katmak için uğraş veriyor. Beşiktaş yönetimi bu transferi sır gibi saklarken, bu oyuncunun isteği üzerine yönetim bugün Nevzat Demir Desisleri'nin detaylı bir çekimini yaptırtarak görüntüleri bu oyuncuya yolladı.

BEŞİKTAŞ'A SIR TRANSFER

Tesislerin hem içi hem de sahaların detaylı ve uzun bir şekilde görüntülendiği CD'de, tüm ayrıntılar futbolcuya iletildi. Yapılmak istenen transferin kafasındaki soru işaretlerinin giderilmesi için böyle bir yola başvurulduğu öğrenildi. Adı sır gibi saklanan bu oyuncu yollanan görüntüler sonrası tesileri beğenirse bu transfer için resmi temaslar başlayacak.

Kaynak : DHA

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Gudhjohsen dir o zaman kesin. Onda zaten böyLe pek bir narin, herşeyi beğenmez havası var
    Bana Kanouté gibi geliyor abi.

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

gazetelerde tevez görmüştüm belki cidden odur :/

Default Kartal'ın gözü Almeida'da

Beşiktaş yönetimi, Bobo'nu satılması halinde Werder Bremen'in Portekizli forveti Hugo Almeida'yı kadroya katmayı planlıyor.

Transferde Kayserisporlu Mehmet Topuz ismi üzerinde yoğunlaşan Beşiktaş, yeni isimler için temaslarını sürdürüyor. Siyah-beyazlı yönetimin gündeminde, Werder Bremen'in Portekizli forveti Hugo Almeida bulunuyor.
    Siyah-beyazlı yönetimin, Yunanistan'ın Olympiakos ekibiyle görüşen Bobo'nun yerine forvet arayışlarına girdiği belirtiliyor.

Brezilyalı futbolcunun Beşiktaş'tan ayrılmasına kesin gözüyle bakan yöneticilerin, bu futbolcunun bonservisinden gelecek parayı, Werder Bremen'le 2011 yılına kadar sözleşmesi bulunan Hugo Almeida'nın transferine ayıracağı öne sürüldü.

Yapılan ilk teklife olumlu yanıt veren Portekizli futbolcun 2006’da geldiği Alman ekibinin formasıyla bu sezon lig ve Avrupa Kupaları’nda 38 maça çıkarken, toplam 13 gol attı.
    Bremen’de oynadığı 3 sezonda 39 gol kaydeden Almeida, Portekiz Milli Takım forması altında çıktığı 19 maçta ise 3 gol kaydetti.

Beşiktaş'ın, Almeida'nın yanı sıra Metalist Kharkiv'in Senegalli stoperi Papa Gueye ile ilgilendiği de belirtiliyor.

NTVSPOR
    ; i

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

ALmeida yı istemem ben yahu.

Kanoute iLe Papa geLsin.

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

ALmeida yı istemem ben yahu.

Kanoute iLe Papa geLsin.
    Katılıyorum. İnşallah gelir.

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

amaan Gueye! hayran olmuştum o adama bize 4 attıkları maçta bide yanında Jaja mıydı onu da getisek tadından yenmez
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Hayrettin abi gibi düşünüyorum ben de

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by MeMo View Post

aziz baskaninin yalan soyledigi ortada. mehmet topuz sadece arayip bana talipmisiniz , talipseniz goruselim dedigine inaniyorum ben, fenerbahceliyim neden desinki aziz yildirima.

gunlerdir forumda dolanan kayserisporu tutuyorum roportajini herkes yayinlayip inaniliyo, ayni roportaji yapan adam kamera arkasinda mehmet topuzun besiktasli oldugunu soylediginde inanilmiyo. ben bunu anlamiyorum. ayni roportajda mehmet topuz kayseride oynadigi icin kayserisporluyum diyor ama kamera arkasinda muhabirden kimseye soylemeyecegine dair soz alip besiktasli oldugunu soyluyor.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

"50 milyon dolar da verseler Fenerbahçe'de oynamam, Beşiktaşlıyım" dien adam nasıl bir Beşiktaşlıymış da ilk önce Fenerbahçe'yi arıyor, isteyen istediğine inanır da biraz mantık yürütün.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Tuttuğu takımı bana söylemişti !..

Mehmet Topuz, tapusu Fenerbahçe’de ama gönlü Beşiktaş’ta olan, son günlerin futbol gündemini allak bullak eden bir transfer gündeminin bir numaralı aktörü...

Tapusu Fenerbahçe’de; Çünkü Kayserispor ve sarı-lacivertli kulüp yöneticileri bunu böyle açıklıyorlar.
    Beşiktaş bir taraftan 'Biz anlaştık' diyor, Topuz destekliyor. “Ben Beşiktaşlıyım ve Fenerbahçe forması giymem” diyor. Transfer dönemlerinde sürekli bu tür açıklamalara rastlarız. Ama bir farkla; futbolcu imzayı attıktan sonra “Ben zaten doğuştan Beşiktaşlıyım, Fenerbahçeliyim, Galatasaraylıyım veya Trabzonsporluyum” der. Ama Mehmet Topuz gibi, daha imzayı atmadan, hem de transferi böylesine çıkmaza girmişken, “Ben şu takımlıyım, şu takımın formasını giyerim, bu takımın formasını asla giymem” diyen bir futbolcuya en azından bugüne kadar ben rastlamadım.

Beşiktaş yönetimi Mehmet Topuz’la anlaştıklarını ve Milli futbolcunun önümüzdeki sezon siyah-beyazlı formayı giyeceğini açıkladıktan sonra Fenerbahçe yönetimi "Biz bonservisini aldık" açıklamasını yapıyor.
    İşte burada işler karışıyor.

Fenerbahçe “Biz aldık” derken, Topuz “Beşiktaşlıyım” diyor ve bir anda ortalık karışıyor.
    Bir taraftan da Galatasaray’ın eski yöneticisi Fatih Gökşen “Topuz aslında Galatasaraylı” diyor.
    Diğer yandan da Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Topuz’un kendisine Fenerli olduğunu söylediğini dile getiriyor.

Adeta bu iş içinden çıkılmaz bir hal alıyor!

Ve en son Aziz Yıldırım’dan bir açıklama daha geliyor:
    “Mehmet Topuz Ligtv.com.tr’ye de daha önce 3 büyükleri tutmadığını söylemiş”.

16 MAYIS 2006
    Sayın Aziz Yıldırım’ın dile getirdiği bu söylemin bulunduğu röportajı 16 Mayıs 2007’de yaptık Mehmet Topuz’la.

Kayserispor tesislerinde, yönetim kurulu toplantı odasında gerçekleştirdik röportajı.
    Mehmet Topuz bugün olduğu gibi o dönem de transferin gözdesiydi. Hatta Kayserispor Başkanı Recep Mamur, “Satmıyorum, bilboardlara reklam vereceğim” demeye kadar işi getirmiş durumdaydı ve doğal olarak Topuz’la transferinide konuşmuştuk.

Ardından doğal olarak tuttuğu takımı da sormuştum kendisine.

RÖPORTAJDA POLİTİK YANIT VERMİŞTİ !..
    Topuz’a, “Futbolculara hep tuttuğun takım var mı? diye sorulur. Futbolcular da 'Küçükken bir takım tutuyordum ama artık profesyonelim, tutmuyorum' derler” dediğimde, kendisi ilk olarak şu cevabı vermişti:
    “Benim abim Kayserispor Taraftarlar Derneği'ndeydi. Benim de elimden tutardı ve küçük yaşta maçlara götürürdü. Deplasmanlara bile götürürdü. Kayserispor aşkıyla büyüdüm”.

“Sen Kayserispor taraftarısın ve 3 büyüklerden hiçbirini tutmadın yani” dediğimde de
    “Yok tutmadım. Küçük yaştan beri, kendimi bildim bileli hep Kayserispor'un maçlarına gidip geldim. O yüzden Kayserisporluyum” cevabını vermişti bana.

Ancak bu bölüm röportajda yazılması kaydıyla söyledikleriydi Topuz’un. Yani bir anlamda politik bir cevaptı.

"BEŞİKTAŞLIYIM"
    Ancak Mehmet Topuz, küçüklüğünde tuttuğu takımı "Yazılmaması koşuluyla" söylemişti bana. Ve gazetecilik kuralları gereği bunu hiçbir yerde yazmadım ve söylemedim.

Ancak son günlerde yaşanan gelişmelerin ardından, Mehmet Topuz'un o gün yazılmaması koşuluyla söylediği hangi takımı tutuğu gerçeği, bugünlerde dile getirdiği söylemleri doğruluyor.

Mehmet Topuz, o gün off the record olarak bana küçüklüğünden beri Beşaktaşlı olduğunu söylemişti. Bugünlerde söylediği gibi.

Tam 2 yıl önce yine transferin bir numaralı gündem maddesini oluşturan Mehmet Topuz, bundan 5 yıl önce Galatasaray yöneticilerine "Galatasaraylıyım", geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe yöneticilerine "Fenerbahçeliyim" Beşiktaş ile anlaştıktan sonra ise televizyon kameralarına "Beşiktaşlıyım" açıklamasını yaparken bir anlamda "Mehmet Topuz hangi takımla görüşüyorsa o takımı tuttuğunu söylüyor" kanısını gözler önüne seriyor.

Ama bir gerçek var ki, Mehmet Topuz, hiçbir kulübün temsilcisi olmayan bana, 16 Mayıs 2007’de gerçekleştirdiğim röportajda yazılmaması kaydıyla “Beşiktaşlıyım” demişti.

Erdem Erol
    Ligtv.com.tr
    Haber Müdürü
    [email protected]

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Metalist Kharkiv'in sportif direktörü resmi sitelerinden Papa Gueye'nin satılmayacağını açıkladı...

Mesaj Yetkileri