Sayfa 37 / 480 İlkİlk ... 2735363738394787137 ... SonSon
1,081 ile 1,110 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Hayrettin abi bende forvet transferi yapılmasına karşıyım...

Gönder Zapo ile Delgado'yu.Şampiyonlar Ligini kaldıracak bir stoper,birde orta saha al bitir işi.İleride Bobo,Holosko,Nobre,Batuhan her türlü iş yapar...

Ancak şöyle bir durum olabilir.Bobo'nun da gönlü gitmekten yana olduğu için satmak istiyor olabilirler.Çünkü seneye sözleşmesi bitiyor ve bedavaya gidebilir.Zaten Bobo'dan para kazanmazsak bu yönetim intihar etsin...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yok artık adaş bu saatten sonra anaokulu cocugunu Bobo'nun menajerı yapsan para kazandırır sana yanı =) Bu arada Ligtv'de Euro 2008 maçlarını veriyor ve İvanschitz'i dikkatle izliyorum. Çok kaliteli bir oyuncu bence sol ayagına cok hakim, pasları çok iyi, kaleyi gördüğü anda şansını deniyor ayrıca bencil bir oyuncu da değil .. Delgado'dan sonra ilaç olur bence .. Yanlış mıyım?

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Yani satılmazda seneye beleşe giderse diyorum...

İvanschitz yetenekli oyuncu ama oda yumuşak,oyunun sadece ofans yönünü oynuyor.Bize daha güçlü bir orta saha lazım.Orta saha diyorum yani on numara istemiyorum.Maniche,Emana,Dudu,Fernando Menegazzo,Kim Källström vb...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Ve Bobo yuvadan uçuyor…

Werder Bremen, Bobo için yaptığı teklifi 6.5 milyon Euro'ya çıkardı.

BEŞİKTAŞ, 7.5 MİLYON EURO'DA DİRETİYOR

ALMAN KULÜBÜ SON TEKLİFİNİ 22 HAZİRAN PAZARTESİ VERECEK

Beşiktaş'a 2005-2006 sezonunun devre arasında Brezilya'nın Corinthians kulübünden altı aylığına kiralık olarak gelen Bobo, o sezonun bitiminin ardında dönemin teknik direktörü Jean Tigana'nın isteği ile kadroda tutulmuştu. 2006-2007 sezonu öncesi 2 milyon Dolar karşılığında bonservisi Corinthians kulübünden alınan Bobo, Siyah Beyazlı takımla 4 yıllık sözleşme imzalamış ve attığı kritik gollerle takımının bir çok maçtan galip ayrılmasını sağlamıştı.

Beşiktaş forması giydiği toplam üç buçuk yıllık süre zarfında Brezilya A Takımı aday kadrosuna da çağırılan Bobo, bu sezonun bitiminin ardından geçmiş yıllarda olduğu gibi yine transfer teklifleri almaya başladı.

Siyah Beyazlı takımın iki kupa zaferi ile kapattığı geçtiğimiz sezon sona ermeden Yunanistan'ın Olimpiyakos takımından ciddi teklif alan Bobo, kulüplerin anlaşamaması üzerine Beşiktaş'ta kalmıştı. Hatta Kırmızı Beyazlı kulübün yetkilileri Türkiye'ye gelerek, Beşiktaş Kulübü Başkanı Demirören ile yüz yüze görüşmüşlerdi. Daha sonra Yunanistan'ın Panathinaikos kulübü de Brezilyalı oyuncu için devreye girmiş ancak onlar da Beşiktaş'ın istediği bonservis ücretini ödemeye yanaşmamışlardı.

Siyah Beyazlı kulüp 24 yaşındaki golcü futbolcu için 8 milyon Euro'luk tavan fiyat belirlemişti. Beşiktaş yönetiminden konu ile ilgili açıklama yapan bazı üyeler, Bobo'yu 8 milyon Euro'dan aşağı satmayı düşünmediklerini dile getirmişlerdi.

WERDER BREMEN BOBO İÇİN YAPTIĞI TEKLİFİ 6.5 MİLYON EURO'YA ÇIKARDI

Beşiktaş'ın istediği bu bonservis ücretine en çok yaklaşan kulüp Almanya'dan Werder Bremen oldu. Alman kulübü Bobo için daha önce 5.5 milyon Euro ve forvet oyuncusu Markus Rosenberg'i önermiş, ama bu teklif kabul görmemişti. Werder Bremen'in son olarak teklifini 6.5 milyon Euro'ya çıkardığı öğrenilirken, iki taraf arasında pazarlıkların son aşamaya geldiği ve Beşiktaş'ın 7.5 milyon Euro karşılığında Bobo'yu satmaya hazır olduğu kaydedildi. Werder Bremen'in son teklifini 22 Haziran Pazartesi günü vereceği öğrenilirken, Alman kulübünün 7.5 milyon Euro'yu vermesi halinde Bobo'yu renklerine katması bekleniyor.

DHA

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Delgado+Bobo 12 milyon euro temiz versinler işte

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

7.5 verir Werder Bremen iyi para iyiii
    o parayla düzgün bir oyuncu alsak bari...

bu arada yeni forum teması pek bi güzel olmuş Gilette'i seviyoruz! hakem bayanları da
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

En fazla 7'ye anlaşılır heralde.O da iyi bir rakam bence.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nerzhull View Post
    7.5 verir Werder Bremen iyi para iyiii
    o parayla düzgün bir oyuncu alsak bari...

bu arada yeni forum teması pek bi güzel olmuş Gilette'i seviyoruz! hakem bayanları da
    Evet yahu foruma daha da bi istekli girmeye başladım

KARTAL'A İKİ SÜPERSTAR ..

Saha'nın bitmek bilmeyen kaprisleri nedeniyle transferi askıya alan Beşiktaş Yönetimi Fiorentina'dan Mutu'yu resmen istedi. Bu arada kariyerine yeni bir başlangıç yapmak isteyen Adriano da Siyah-Beyazlılar'a teklif edildi ..

Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılacak olmanın verdiği avantajla girişimlerini sürdüren Siyah-Beyazlılar, Romanya'nın dünya futboluna sunduğu büyük yetenek Mutu ile temasa geçti. Savunma oyuncusu Per Kroldrup'u istediği dönemde Fiorentina ile iyi ilişkiler kuran Kara Kartallar, bu kez Mutu için Mor Menekşeler'in kapısını çaldı. Fiorentina Sportif Direktörü Pantaleo Corvino Mutu'yu satabileceklerini resmen ifade etti. Halen eşiyle birlikte Amerika'da tatilde olan Mutu ise hem İstanbul'a sıcak bakabileceğini vurguladı hem de Devler Ligi'nde forma giyeceği için transfere yeşil ışık yaktı ..

sakary Ali Misafir

Denizli hangi mevkilere transfer istiyor?

Beşiktaş'ta Başkan Yıldırım Demirören'in Teknik Direktör Mustafa Denizli ile evinde bir araya geldiği ve transfer çalışmaları hakkında bilgi verdiği öğrenildi. Yaklaşık iki saat süren görüşmede Denizli'nin kadroyu Bobo'nun yerine bir santrfor, Zapotocny'nin yerine de bir stoperle takviye edilmesini istediği belirtildi.

Denizli'nin "Kadromuz Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edebilecek düzeyde. Bir hücum ve bir de defans oyuncusuyla daha da güçleniriz" dediği, Demirören'in ise "Evertonlu Saha ile görüşmelerimiz olumlu geçti. Sadece ailesi Türkiye'ye gelmeye sıcak bakmıyor. İkna etmek için çalışıyoruz" karşılığını verdiği bildirildi.

Beşiktaş'ın Fransız golcü Saha'nın transferini gerçekleştirememesi halinde alternatifini de belirlediği ortaya çıktı. Barcelona'da yedek kalan, geçen sezon da 11 maçta ilk onbirde oynayıp 3 gol atan İzlandalı Gudjohnsen'in Saha'nın alınamaması halinde transfer edileceği ileri sürüldü.

Siyah - Beyazlıların Zapotocny'i göndermeleri halinde de yerine Bayer Leverkusen'da geçen sezon 11 maçta 1 gol atan Karim Haggui'ye yönelecekleri ifade edildi.

Görüşmede Mehmet Topuz konusunun da açıldığı ve Denizli'nin "Mehmet topuz transferi gerçekleşmedi diye canımızı sıkmamıza gerek yok. Zaten çok gerekli bir transfer değildi, Beşiktaş takımının başarılı olmak için Mehmet topuz'a ihtiyacı yok" dediği belirtildi.

LİGTV

İyi bir defans derken herhalde sol bek kastediyor bir tane sol bek alırlar iyi bari birde hücüm diyerek Bobo'nun yerine o halde orta sahayı falan bozmayacak Delgado gene takımda kalıyor bence kalmalıda.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Şöyle haberlere inanmayın yahu.M.Denizli ile Y.Demirören konuşuyor,onlar bu konuşmayı nasıl duyuyor.Yanlarına gdip dinlemişler mi?

Habere bak Haggui diyor.Haggui Hannover'e gideli kaç hafta oldu...

Ama bir defans Bobo giderse bir forvet alınacağı kesin.Sol bek için Çağlar,İsmail yoklanıyor.Defans denilen isim stoperde olabilir.Hatta Papa Gueye olma ihtimali yüksek...

Nesil
    2007
    Yer
    Kastamonu

beşiktaş transfer sisteminde genç futbolculara yönelse iyi olur

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Satın gitsin
    Sentugo.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sentugo View Post
    Satın gitsin
    Kimi kardeş ? =)

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Bobo'yu diyor sanırım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Çok kısa ve net bir mesaj olmus o açıdan =)

Keşke satın gitsin deyince satılsa be birader .. O'nun yerine ADRİ gelsinn

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

İsmail Köybaşı'nı kesinlikle bırakmıyoruz dedi yöneticiler. Dün Gaziantep televizyonunda basın toplantısını yayınladılar. Bizim en önemli transferimiz kadroyu korumak olacak dedi yöneticiler.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yasiz Adriaonun geleceğine inanıyormusunuz.. Ben hiç bir şans bile vermiyorum. Adam İnterden sıkıldı Brezilyaya gitti Adam için para itibar önemli değil. Ailesinin yaında olması önemli şu anda.. En azından o öyle diyor..

Bu arada ben son mesajda bobo ile ilgili bir haber gördüğüm için satın gitsin dedim bir baktım benim mesajıma kadar bir sürü mesaj atılmış Satın demekle satılır tabi.. Adamlar 6.5 milyon veriyorlar..
    Sentugo.

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

Adriano koşarak gelir İstanbul'a geceler süper tam onluk
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    onluk => ona göre => Adriano'ya göre anlamında yazayım dedim
    Last edited by Knightmare : 20.Haziran.2009 at 18:09 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

ligtv tamamıyla hikâye. Yalan haber yapmakta üstlerine yok. Haggui dışında kaç tane oyuncu yazdılar hepsi de boş çıktı.

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

bizim türk takımları Newcastle United'ı sömürse olmazmı? adamlar ligten düştü, kadrolarında süper oyuncular var. Bi tanesini de biz kaparız mesela Coloccini

Bursaspor Zapo'yu kiralamak istiyormuş. Var mıdır bu haberin aslı astarı ?

Kaynak : TRT Spor

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Bursaspor bir tane boşnak stoper almıs galiba onu duydum ama.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Bursaspor bir tane boşnak stoper almıs galiba onu duydum ama.
    Yönetim yalanladı o transferi. . .

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Ertuğrul Sağlam'ın Zapo'yu istemesi Sercan transferinde ki tek kozumuz olabilir.Zapatocny artı iyi bir paraya Sercan gibi kaliteli bir ismi kadromuza katarsak bence önümüzdeki 5-6 yıllık forvet ihtiyacımızı tamamen kapatırız.Hem kontejyan doldurmaz hem de Batuhanla ilerde çok iyi ikili olurlar.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Beşiktaş yönetimi Sercan transferi gündemimizde yok diye açıklama yapmıştı. Kiralık gidebilir muhtemelen Zapo çünkü Beşiktaş'ın alırken ödediği ücreti ödeyecek bir anadolu kulübü yok şu anda, Beşiktaş da zarar etmek istemeyecektir, kiralık yollamak en iyi çözüm gibi.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Mutu'da Son Durum ..

Beşiktaş'ta teknik direktör MustafaDenizli'nin ısrarla istediği Mutu konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor. ABD'de tatilde bulunan Mutu'nun, eşiyle görüştükten sonra Beşiktaş'a 'Evet' dedği ve daha önceki transferlerde yaşanan 'eş engeli'nin Mutu'da yaşanmayacağı bildirildi. Beşiktaş bonservis bedelini düşürmek için çalışmalara hız verdi. Türkiye hakkında vatandaşlarıyla görüşen ve olumlu referanslar alan Mutu'nun Beşiktaş'a çok sıcak baktıgı kaydedildi.

Fiorentina da tıpkı Beşiktaş gibi Şampiyonlar Ligi'ne katılıyor. Ancan Mor Menekşeleri ön eleme turlarında Arsenal ve Lyon basta olma üzere güçlü rakipler bekliyor. Bu durum da, Mutu'nun transferini olası kılıyor ..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Kaynak : FANATİK
    Last edited by anil luque : 21.Haziran.2009 at 19:17 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bobo eğer çok istekli değilse gitme konusunda bence satmayalım.Çünkü yerini doldurmak kolay olmayacak.Kalacaksada sözleşme imzalanmalı seneye ücretsiz gitmesin diye..

Zapo'nun yerinede kaliteli bir stoper alınmayacaksa bence gerek oraya bir hamle yapmaya.Zapo iyi bir alternatif diye düşünüyorum.Transferde 2 isimle anlaştık şu ana kadar.Sanırım 2 yada 3 transferle kapatacağız transferi.Bobo giderse yabancı bir forvet,Zapo giderse yabancı bir stoper vede sol bek için yerli bir isim.Aceleye gerek yok.Takıma katkıda bulunacak isimler alınsın yeter.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu Mutu fanatikten başka bir yerde yayınlandı mı ? gelirse çok iyi transfer yapmış olur Beşiktaş da zannetmiyorum yani geleceğini ..

fanatik okumaya tenezzul bıle etmıorum ılk defa mutu olayını ben burda duydum enteresanmıs walla fenada olmaz hanı

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

Mutu'yu Beşiktaş formasıyla hayal bile edemiyorum aynı Tevez'i edemediğim gibi. kolpa Fanatik, ne uydursam diye didinip duruyor her gün. maksat okurların ilgisini çekmek, çok satmak...

Mesaj Yetkileri