1 ile 30 arası toplam 31 sonuç

Konu: F.Bahçe'ye çok ağır ceza!

Hybrid View

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Konudan saptırma yaptığından bahsediyorum. Sonuçta bu bambaşka bir konu. Bir türlü anlatamadım kendimi.

Ayrıca... Pek inandırıcı değil resim konusu, linkin aynı olması, zamanlar falan.. Neyse kimin doğru kim yanlış bilmek haddimize değil, öyle diyorsan öyle olsun.
    Aynı resmi iki farklı konuda, aynı linkten kullanmışlar. Doğaldır.

Quote Originally Posted by welet1905 View Post
    Bayan basketçilerinizin başına stadda gelmez bu olaylar salonda gelir. Çünkü basketbol salonda oynanır. Bilmiyosan söyliyim dedim
    Merak etme, ben daha 8-9 yaşımda oynamaya başladım basketbolu, neyin nerede oynandığını çok iyi bilirim. Sizin televizyondan izlediğiniz o zaman ki Türk basketbolların yıldızlarından basketbol eğitimi aldım. Sakatlığımdan dolayı bıraktım.

Not: Ben stad derken futboluda kastettim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Not: Ben stad derken futboluda kastettim.
    Bunu demen bile senin amacının konuyu saptırmak olduğunun göstergesidir. Biz burada basketbol salonlarına holiganların ve basketboldan anlamayan futbol seyircilerinin girmesinden, salonlarda çıkan olaylardan bahsediyoruz. Sen ise olayı futbol tribünlerine çekmeye çalışıp olayı farklı boyuta taşıma amacı içindesin ki bu yaptığında tahrik ve olay çıkarmaktan başka bişey değildir. Herkes burda Fenerbahçe Ülker'e verilen cezayı ve sahaya atlayıp kendisinden kat kat iri adamları dövme girişiminde bulunan komik(!) vatandaşı konuşuyor, sense bu tip olayların tuttuğun takımın oyuncularının da başına futbol sahalarında geldiğini söylüyorsun. Afedersin ama futbolun şu anki konumuzla alakası nedir ? Ha yok demiyorum. Sebebini de 2. cümlemde söyledim. Eğer konu futbol sahalarındaki olaylara gelirse tamamen amacın dışına çıkmış olur bu konu

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by welet1905 View Post
    Bunu demen bile senin amacının konuyu saptırmak olduğunun göstergesidir. Biz burada basketbol salonlarına holiganların ve basketboldan anlamayan futbol seyircilerinin girmesinden, salonlarda çıkan olaylardan bahsediyoruz. Sen ise olayı futbol tribünlerine çekmeye çalışıp olayı farklı boyuta taşıma amacı içindesin ki bu yaptığında tahrik ve olay çıkarmaktan başka bişey değildir. Herkes burda Fenerbahçe Ülker'e verilen cezayı ve sahaya atlayıp kendisinden kat kat iri adamları dövme girişiminde bulunan komik(!) vatandaşı konuşuyor, sense bu tip olayların tuttuğun takımın oyuncularının da başına futbol sahalarında geldiğini söylüyorsun. Afedersin ama futbolun şu anki konumuzla alakası nedir ? Ha yok demiyorum. Sebebini de 2. cümlemde söyledim. Eğer konu futbol sahalarındaki olaylara gelirse tamamen amacın dışına çıkmış olur bu konu
    Benim anlatmak istediğim spor müsabakalarında olan olayların unutulmaması. Bunu ilk yapan bizmiş gibi gösterilmesi. Daha öncede başka sporlarda da oldu ama bundan daha fazla cezada verilmedi. Zaten ben cezaya karşı değilim. Elbette alacağız. Ama bu cezayı basketbol seyircisi aldı, holiganlar değil. Onlar sadece ligde üç-dört maça gelen adamlardı. Onlarda hangileridir bellidir.

Mesaj Yetkileri