Sayfa 51 / 480 İlkİlk ... 41495051525361101151 ... SonSon
1,501 ile 1,530 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Ferrari transferi çok iyi oldu.

Sivok'u da satıp Metzelder'i alalım kimsenin aklında birşey kalmasın

Bir kadro da ben kurayım.

----------------------Rüştü----------------
    Ekrem---Metzelder--Ferrari---İsmail

------------Ernst--Fink--Tello-----------

Holosko----------------------------Nihat
    ---------------------Nobre-----------------

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Fotoğraflarla Ferrari;

FM'de Roma'yı aldığımda (FM 2007 olması lazım) Ferrari ile Mexes'i oynatıyordum defansta, kupa bırakmamıştım İtalya'da ve Avrupa'da. Ferrari kaliteli futbolcu, çok başarılı olur. Toraman'dan 10 gömlek kadar üstün, aynı şekilde G.Zan'dan da.

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

kesinleşti mi ferrari transferi ? kesinleştiyse çok iyi transfer . demirörenin kafasına geçen sene taşı kim düşürdüyse helal olsun

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Ferrari'nin alınması için yabancı kontejyanı sorunu yok mu ?

Sivok,Zapo,Tello,Holosko,Bobo,Ernst,Fink,Delgado (8 tane)

Zapo gitti galiba kesin ?

Zapo yerine Ferrari yazarsak 8 kaliteli yabancı hangi 2 tanesi oynamayacak merak konusu

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Önprotokol imzalandı.Zapo gittiği an resmen imzalayacak.Zapo Antep'e çocuklarının eğitimi için gitmek istememiş,İstanbul'da kalmak istiyormuş.İBB'ye gidecek büyük ihtimalle...

Delgado sakat,sözleşmesi dondurulabilir.Sahaları dönmesi 4-6 ayı bulacakmış...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

ernst fink değişmeli oynayabilir,sivokla ferrari de rotasyona girebilir toromanı sabit oynatırlarsa.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Delgado ile Fink , +2'yi oluşturur bence. Yusuf geldi 35 yaşına Delgado satılıp yerine başka bir oyuncu alınmalı ama Delgado ameliyat olacakmış yada olmuş emin degilim 6 ay sahalarda yok.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Çok denendi Sivok o bölgede,yeterli değil.Sivok'un önlibero oynadığı maçlarda Ernst'inde performansı düşüyor.Sivok çünkü stoper oynama alışkanlığından dolayı hep geriye ya da yana oynuyor.Çok geride kalıp stoperlerin içine giriyor.Kendiside söyledi ben orta saha oynamayı sevmiyorum,stoper oynamalıyım diye.Onun önlibero oynadığı maçlarda savunma ile orta saha arasında inanılmaz boşluk oluyor ve orta saha tek başına Ernst'e kalıyor.Cisse bile sırf bu yüzden son zamanlarda çok iyi göründü.Ernst ile oynayacaksan yakın oynayacaksın ona,dikine oynacakasın ve arkasını sağlam tutup hücuma destek vermesini sağlayacaksın.Bu yüzden orada yetersiz Sivok...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

DeLgado en az 4 ay oLmayacak. Fizyoterapi biLmem ne derken en az 5-6 ay sahaLardan uzak oLacak. Her türLü riski aLır karşıLıkLı sözLeşmeyi fesih eder, MetzeLder ve Ferrari yi direk aLırdım..

Kadro şöyLe oLur..

GK- Rüştü
    DR- Toraman
    DL- İsmaiL Köybaşı
    DC- Ferrari
    DC- MetzeLder
    AML - TeLLo
    AMR - HoLosko
    MC - Fink
    MC - Ernst
    FC - Nobre
    FC - Nihat

Uefa da da iş yapar, Türkiye Liginde de esip gürLer. Daha ne.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2009
    Yer
    TEKİRDAG

Ya ben birşey söylemek istiyorum.Gerçekten çok seviyeli bir forum burası.Bakıyorumda hiç fanatizm yok yorumlarda.Objektif yaklaşıyor olaylara herkes.Sizlerin arasında yeniyim ama sizleri tebrik ederim bu ortamdan dolayı.Hayran kaldım.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

HoşgeLdin arkadaşım aramıza.

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    DeLgado en az 4 ay oLmayacak. Fizyoterapi biLmem ne derken en az 5-6 ay sahaLardan uzak oLacak. Her türLü riski aLır karşıLıkLı sözLeşmeyi fesih eder, MetzeLder ve Ferrari yi direk aLırdım..

Kadro şöyLe oLur..

GK- Rüştü
    DR- Toraman
    DL- İsmaiL Köybaşı
    DC- Ferrari
    DC- MetzeLder
    AML - TeLLo
    AMR - HoLosko
    MC - Fink
    MC - Ernst
    FC - Nobre
    FC - Nihat

Uefa da da iş yapar, Türkiye Liginde de esip gürLer. Daha ne.
    Toraman'ın sağ bek oynaması dışında kadroya tamamen katılıyorum. Fink'i izlemedim hiç, o yüzden nasıl oynar bir bilgim yok, o yüzden ben oraya Sivok'u koydum. Tam düşündüğüm gibi bir kadro, daha önceki mesajımda da yazmıştım zaten.

UEFA'da iş yapmayı bırak, ŞL'de de sürpriz yapabilir.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Toraman ın sağ bek oynaması bence iLeri de geri ye hiç dönmeyen HoLosko yüzünden daha iyi oLur. Toraman pek atakLara katıLmayan bir oyuncu. Daha çok defansif oLarak böLgesinde oynuyor. Ekrem ya da Rıdvan Lı bir bek kurgusu daha çok açık vermemize neden oLabiLir. Ön tarafta tam bir kanat değiLde daha çok ofansif bir tip oyuncu varsa arkasında daha defansif anLayışLı bir adam daha mantıkLı oLabiLir gibi.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Ben olsam Metzelderi tercih ederim üstün alman teknolojisi

Del Piero_10 Misafir

Ferrari, Türkiye şartlarında gayet iyi transfer olur. Biraz ağır oluşu dışında eksiği yok gibi. Kaç para verileceğini merak ettim, sonuçta Genoa için önemli bir oyuncu.

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    Ferrari, Türkiye şartlarında gayet iyi transfer olur. Biraz ağır oluşu dışında eksiği yok gibi. Kaç para verileceğini merak ettim, sonuçta Genoa için önemli bir oyuncu.
    katılmıyorum. Ferrari, Sivok'tan ve Zapo'dan hızlıdır.

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

Zapo kiralık, Delgado sözleşme dondurulsun ikiside gelsin çok sevdim bu iki oyuncunun transferi konusunda gelişme kaydetmemize. alalım ikisinide
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    sevindim* olucaktı pardon
    Last edited by Knightmare : 01.Temmuz.2009 at 21:17 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Quote Originally Posted by Mercenary View Post
    sivokla zapoyu yolla ferrariyle metzelderi al iste :P

vaktı zamanında demıstım cıkacak sanırım keske baska bısı deseydım besıktas torresı alsın falan

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Mercenary View Post
    vaktı zamanında demıstım cıkacak sanırım keske baska bısı deseydım besıktas torresı alsın falan
    sivoku gondermek cok buyuk bir hata olur, ferrari sag bekte oynayabilen bir isim bana gore ortada metzelder sivok sagda ferrari cok iyi olur
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    TURKEY/ BEŞIKTAŞ, Keen On Mutu

According to Turkish media sources, Beşiktaş are interested in acquiring the services of Fiorentina's Romanian forward Adrian Mutu (30) and have invited the player's manager to Istanbul for negotiations.

http://www.onlysoccer.net/?action=read&idsel=38459

kaynak olarak turk basinini gostermis ama mutu haberi cikmasi bile beni cok heyecanlandirdi. bobo gider mutu gelir, zapo delgado gider ferrari materazzi gelir ise eger boyle birsey olursa herhalde sevincten istanbul sokaklarinda ciplak kosarim . saka bir yana bu transferler gerceklesir ise samp liginde gruptan cikmak surpriz olmaz.
    Last edited by brotha : 01.Temmuz.2009 at 21:38 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

dostum bu dedıgın olursa ınonu ve deplasman farketmez gıderım herhalde butun maclara okulu asarım sampıyonlar lıgı macı ıcın yurtdısına bıle gıderım ıns ama ıns bole olur.

bıde sıvoku ben olesıne solemıstım gıtsın dıe bı derdım yok

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Sivoku nasıl beğeniyorsunuz anlamyorum çok gereksiz bi adam bence..Stoperdede iyi değil..

Ferraira iyi transfer metzelderde alınırsa defans oturur..Ama hala sağbek eksik ekremin asl yeri orası değil türkiye liginde idareten oynar..

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by bjk_melo_151 View Post
    katılmıyorum. Ferrari, Sivok'tan ve Zapo'dan hızlıdır.
    Zaten Sivok'tan ve Zapotocny'den yavaş dememiş ki
    (/s)

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Onurap View Post
    Sivoku nasıl beğeniyorsunuz anlamyorum çok gereksiz bi adam bence..Stoperdede iyi değil..

Ferraira iyi transfer metzelderde alınırsa defans oturur..Ama hala sağbek eksik ekremin asl yeri orası değil türkiye liginde idareten oynar..
    arkadasim sen pek takip etmiyosun sanirim. sivok gercekten cok kaliteli bir adam, pozisyon almasini ve topa hamle yapmasini cok iyi biliyor. gerektigi yerde sertde olabiliyor bazen ayari kaciriyor ama olsun. ayrica topu oyuna iyi sokuyor , dan dun oynamiyor yani. zaten bu yuzden orta sahadada oynayan bir futbolcu. mental ve fizik olarak iyi bir oyuncu. hem daha 25 yasinda sanirim.cok genc degil tabiki ama cok calisan bir oyuncu bence kesinlikle kalmali 1-2 seneye kalmaz kendini cok gelistirip avrupadan teklifler alacaktir.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

İlginç gelişmeler ardı ardına yaşanıyor...

Şu anda Ferrari ve Metzelder elde.Ancak kontenjan açılmadan resmi imzaların atılması mükün değil.Yani kontenjan boşaldığı anda Denizli'nin tercih ettiği isim Beşiktaş'a gelecek...

Bunda sorun yok.Yeni gelişme ise şu;

Bu iki isimden daha iyi bir isimle anlaşma zemini aranıyor ve heran sürpriz olabilir ve o isim gelebilir...

İsim belli değil ancak aklıma Lucio geliyor...

Brezilya dızısıne dondu ıyıce olay bnce kabak tabı vermeden halletsınler ısı.

Enterokinaz Misafir

Quote Originally Posted by anilton View Post
    İlginç gelişmeler ardı ardına yaşanıyor...

Şu anda Ferrari ve Metzelder elde.Ancak kontenjan açılmadan resmi imzaların atılması mükün değil.Yani kontenjan boşaldığı anda Denizli'nin tercih ettiği isim Beşiktaş'a gelecek...

Bunda sorun yok.Yeni gelişme ise şu;

Bu iki isimden daha iyi bir isimle anlaşma zemini aranıyor ve heran sürpriz olabilir ve o isim gelebilir...

İsim belli değil ancak aklıma Lucio geliyor...
    lucio halen daha dünya'nın en iyi stoperlerinden birisi. 30 yaşında iken türkiye'ye gelmesi pek mümkün değil bana göre.

metzelder ve ferrari uygun isimler beşiktaş için. kaçırılmamalı bence.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Ferrari ile Metzelder'in kaçırılma gibi bir ihtimali yok zaten şuanda.İkisi garanti...

Kontenjan boşaldığı anda Hoca'nın "olsun" dediği kişi imza atacak...

Ancak bu iki isimden daha iyi ve Başkan'ın belki sürpriz yapabilirim dediği kişi içinde anlaşma zemini aranıyor...

Bu isim olmadığı taktirde zaten Ferrari-Metzelder(bence Ferrari) ikilisinden birisi gelecek...

Nesil
    2006

Ferrari geldi mi? NTVSpor'u izliyordum orada sağ tarafta yapılan transferleri gösteren listede, Beşiktaş'ın yaptığı transferlerde Ferrari yazıyordu.

İmza atılmadı resmı bır acıklamada yapılmadı dıe bılıorum ben.

Mesaj Yetkileri