Bende duydum 2 gün içinde gurbetçi bir oyuncu imzalayabilirmiş.Kimmiş acaba merak ediyorum bu kadar haber çıktığına göre kaliteli bir gurbetçidir.
Bende duydum 2 gün içinde gurbetçi bir oyuncu imzalayabilirmiş.Kimmiş acaba merak ediyorum bu kadar haber çıktığına göre kaliteli bir gurbetçidir.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Evet var öyle bir haber,kim olduğu merak konusu?
Bugün Ntvspor'da Deniz Naki ismi çıktı.Ancak daha yeni St.Pauli'ye gitti Deniz...
Nuri Şahin olabilirmi acaba ? Eskiden ilgileniyordu sanırım Beşiktaş (:
bu gurbetçi oyunculardan ikisi herhalde bir tanesi veli kavlak diğeri deniz naki zannedersem çünki bi kaç yerde gurbetçilerin bunlar olabileceği yazıyordu
Nuri Şahin Dortmund ile 4 yıllık yeni sözleşme imzaladı ve şu aşamada Türkiye'ye dönmeyi düşünmediğini belirtti...
Veli Kavlak'ın da adı geçiyor.Geçtiğimiz sezon Frankfurt'a transfer olan Ümit Korkmaz'ın adı geçiyor....
Bakalım kim olacak bu isim...
Ümit Korkmaz'ı Euro 2008 maçlarında izlemiştim oldukça hızlı ve adam eksiltebilen bir oyuncu sanırım ayagı kırılmıştı geçen sezon ama sakatlıgını tam atlattıysa çok yararlı olabilir Beşiktaş'a. Ama Beşiktaş'ın bir sürü kanat oyuncusu var + Quaresma ile görüştügünü söylüyorsun Anıl abi.
Abi Quaresma gelsin de tek derdimiz o olsun![]()
Sol ofansa adam lazım Eralp.Sağda Holosko oynayacak solada o tip süratli adam geçen,aynı zamanda bitiriciliğide iyi olan bir kanat oyuncusu lazım...
Tello sol içte oynayacak bu sene...
Quaresma SoL kanatta da oynayabiLiyor, hatta sağdan daha iyi oynuyor![]()
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
transfermarktweb.com sitesi balon haberleriyle ünlü bir sitedir. Fenerbahce'ye Eto'o,Ronaldinho,Henry gibi isimleri yazanlarda onlardi![]()
Şöyle birşeyde var;
Teklif yapmak ayrı transfer yapmak ayrı...
Ancak Quaresma'ya teklif yapmış olmak bile insanı mutlu ediyor...
Quaresma gelir mi,bence gelmez...
bence Quaresma gelmesse riverdan buonanotte gelsin kaç kere adamın haberi çıktı beşiktaşa geliyor die keşke buonanotte gelse keşke ama![]()
bence bu senede en idaalı takım beşiktaş arakadaşlar içinizi rahat ttutun gene çifte kupa şampiyonu olacaz inşallah
Porto'nun sol acıgı Rodriguez gitmemşise Porto'dan tam Beşiktas ın aradıgı adam ilaç gibi gelir sol kanada ama porto bırakmaz![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Quaresma Porto'da değil ki İnter'de.
yahu heryerde yabancı transfer ıcın esıp gurledıgımız soylenıyor yok tabata yok marek sapara, quaresma vs.vs.vs. bnce ferrarıden sonra baska bı yabancı yalan olacak gıbı ya hadı hayırlısı
şurada anket düzenlesek tabatayı kim seçer hala anlamadılarmı biz şampiyonlar ligine gidecez ve önümüze bi hedef almışsak küçük takımların küçük oyuncularını almıcaz avrupa liginde oynamış tecrübeli futbolcular yada genç yetenekler ama ne yazık ki bizim kulüpte fazla genç yeteneklere önem vermiyor bi ismail ve rıdvan transferi hariç çok basit adamlar alıyoruz daha ofans gücü ve tekniği iyi bir oyuncu alınması lazım
Ben isterim şahsen Tabata'yı.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Quaresma alınabilirse süper olur yahu![]()
Beşiktaş'ın gizli yürüttüğü Tabata bombası patladı. Kulüp akşam saatlerinde Tabata'yla anlaşmaya varıldığını açıkladı
Beşiktaş, geçtiğimiz sezon Gaziantepspor forması altında başarılı maçlar çıkartan Tabata için Kırmızı-Siyahlı kulüple anlaştı..
Brezilyalı oyuncu için Antep Başkanı İbrahim Kızıl ile yapılan görüşmelerin olumlu sonuçlandığı akşam saatlerinde gündeme bomba gibi düşerken Gaziantepli yöneticiler de transfer olayını doğruladılar.
Beşiktaş'ın bu transfer için Gaziantepspor Kulübüne 8.5 milyon euro bonservis bedeli ödeyeceği ileri sürüldü.
Tabata olayında bu gelişmeler yaşanırken Siyah-Beyazlı kulübün 6.5 milyon euro ve 3 futbolcu karşılığı Gaziantep'ten daha önceden transfer ettiği İsmail Köybaşı'na henüz imza attırmaması da kafaları karıştırırken, Beşiktaş'ın bu oyuncunun transferinden vazgeçip Tabata'ya yöneldiği iddiaları ortaya atıldı.
Beşiktaş'ın Brezilyalı oyuncunun transferini yarın borsaya bildireceği de iddia edildi
internethaber
Murat abi dedin ve geldi nasıl bir agzın varya![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Tabata'ya 8,5 milyon €'mu?
İsmail'i geri mi verecekmişiz?
Bknz.
Zokaspor (Turksportal Gazetesi) Transfer ve Bilimum Spor Haberleri
Bugün basın organlarında çıkan, Beşiktaş`ın Gaziantepspor`lu Tabata`nın transfer edildiğine dair haberlere Siyah Beyazlı yönetimden yalanlama geldi. Beşiktaş`lı yöneticiler ``Çıkan bu haberler asılsızdır, yabancı kontenjanımız zaten dolu. Tabata ile ilgili transfer haberleri gerçeği yansıtmamaktadır`` açıklamasında bulundu.
Quaresma'nın Türiye'ye gelme ihtimali bile kulağa çok hoş geliyor. Tabata ile ilgili haberlere zaten inanmamıştım..
Mustafa Denizli’nin ‘Birkaç gün içinde bir gurbetçi futbolcuyu transfer edeceğiz’ açıklamasının altından Ümit Korkmaz çıktı.. Bundesliga’da Eintracht Frankfurt forması giyen 21 yaşındaki sol ayaklı orta saha oyuncusu ile Kartal’ın her konuda anlaştığı belirtildi. Alman yöneticiler, 2012’ye kadar anlaşması olan Ümit için 2.5 milyon euro bonservis bedeli istedi.
iyi de ümit korkmaza 2.5 milyon vereceğiyemize o zaman aydın karabulutu niye gönderdik ümitten dahamı kötü bi futbolcu hayır değil tabikide herhalde yönetime şampiyonluk parası kupa parası ligi bitirme parası falan filan bunlar fazla geldi sacıyorlar hepsini ya bide giden futbolcularda beleşe gitti onamı yanarız
Tam emin değilim ancak Zapo kiralık gidiyor...
Daha iyisini alırsan göndereceksin tabi Zapo'yu.Zapo kötü olduğu için gitmiyor,çok daha iyisi geldiği için gidiyor.Bu arada Zapo 4,5 milyon €'ya alındı(4 yıllık taksit) ama yıllık 750 bin € gibi bir rakama oynuyor Zapo...
Zapo + 4 mn euro ya Tabatayla anlaşmışız diye duydum.Doğrumu bu haber ?