Sayfa 59 / 480 İlkİlk ... 949575859606169109159 ... SonSon
1,741 ile 1,770 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Bonservis bedeli konusundaki olumsuz eleştirilere katılmıyorum,paran varsa öder alırsın,bu kadar.Bu oyuncu oynadığı paraya değecek mi,maçlar başladığında göreceğiz.Yabancı oyuncuları buraya getirebilmek için onlara garanti bir miktar para ödemek zorundasın,maç başı paraya oynamazlar.Fakat aradaki uçurum çok fazla olduğu zaman takımın kötü olduğu dönemlerde bazı yerli oyuncular "banane onlar daha çok kazanıyorlar,takımı onlar kurtarsın" diyebilirler (genelleme yapıyorum,yanlış anlaşılmasın) Ki bu durumu sezon içerisinde Fenerbahçe ve Galatasaray da yaşadı.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    alınan para ile ilgili nasıl karısmassınz cok mu azmı olacagını söylemek lazımdı bi genç futbolcuya cok para bence , beşiktas diger oyuncularınada cok para dagıtıyor.

Oynamayan Nobre'ye yılda 2.200 aynı şekilde 2.100 ferrari'ye de yıllık 2.500 verilecekmiş ve nihata yılda 3.000 bu paralr takım içinde huzur bozabilir bi gün cıkar Holosko der yılda 800 küsur alıyorum her maca oynuyorum her macı kurtarıyorum bende 2.000 küsur istiyorum derse takımın dengesi allak bullak olur ben perfonsa bakarım banane paradan demek yanlıs olur ha aynı durum Lincoln ve Carlos içinde geçerli
    Bonservise karışmam tabi hakkını verirse oyuncu.Bonservisle denge mi bozulur?Ferrari ne diyecek; "İsmail'in bonservisine niye 5,5 verdinizde beni 4,5'a aldınız,ben İsmail kadar etmezmiyim" mi diyecek?...

Yıllık 500 bin dolar alacak İsmail...

Nobre'yi daha iyi takip et,oynayıp oynamadığını anlarsın...

Bu yıllık ücret-denge olayına girersek F.Bahçe ve G.Saray'ı günlerce tartışmak gerek.Bu konuda en dengeli takım Beşiktaş'tır.Bizim 10-15 tane futbolcunun yıllığını toplasak G.Saray ve F.Bahçe'li 2-3 oyuncunu yıllığına denk gelir...

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Öyle birşey diyemez sonucta bonservisi kulüpler belirliyor.

Yıllık ücret konusunda Nobre'yi savunman cok sacma Beşiktaş'a kaç maç kazandırmıs bir elin parmak sayısın geçmez nobre serbest kalıyordu naz çekti yönetim şampiyonluk yolunda dengelerin yüzünden bozulmaması için ucuk bir rakam önerdi ...

Hak eden 5.000 de alır yolda 10.000 da ama dedigim gibi hak eden , Beşiktaş'ta hak etmeyen oyuncu sayısı cok fazladır ...
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Nobre'yi savunmadım.Sadece oynamadı demişsin,oynadığını belirttim.Fazla olabilir,ama M.Denizli Nobre'nin kalması için aşırı derecede ısrarcı oldu.Hatta bu uğurda Bobo'nun satılmasına vize verdi.Yönetimde bundan dolayı sözleşme yenileyebilmek için biraz yüksek bedel verdi.Nobre'ye vermiyoruz deyip bedavaya gitseydi o zamanki kopacak fırtınayı düşünemiyorum.Nobre'yi nasıl kaçırdın elinden,nasıl bedavaya verdin,Yıldırım Demirören hep böyle yapıyor gibi yorumlar geleceğinden eminim...

Nobre geçen sene sakatlanana kadar M.Denizli'nin ileri uçtaki ilk tercihiydi.Ve çok faydalı oldu geçen sene.Bu senede öyle olacak...

Herkes hak ettiği değeri bizde görür sanki bu sezon fenerde, galatasarayda cokmu hak eden futbolcu vardıda ligi o yüzden mi 4 ve 5.bitirdiler artık para var eskisi gibi amatör ruh yok o amatör ruhu kuracak ekiplerde yok bence bu saatten sonra kimse hangi takım oyuncuya neden bu kadar fazla para verdi demeyelim sezon içersinde görecez kimin hak edip haketmediğini

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Yalnız ben Galatasaray da ve Fenerbahçe de yok demedim olmaz olur mu her takımda var.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

yaa arkadaşlar bu konu bizleri aşar bu Quaresma konusu ne oldu o da herhalde beşiktaşa gelmek istiyormuş klüpler anlaşırsa seve seve oynarım demiş bu konuda bilgisi olan varmı?

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Nerde demiş,yok öyle birşey...

Bana göre Quaresma'nın gelme ihtimali %1...

İnşallah gerçekleşir o ihtimal orası ayrı...

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Lincoln'ün disiplinine sahip bir adam hiç istemiyorum.
    Profesyonel kelimesini yalnızca söz olarak kullanan oyuncu da istemiyorum.
    Adam gibi takımla çalışmalara katılan,
    Takımı için oynayan oyuncu istiyorum.
    Varsın çok para alsın.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

İsmaiL e veriLen para yüksek gibi görünsede mantıken baktığınız zaman Türk futboLunda en eksik böLgeye yıLLarca sıkıntı çekmeyeceğiniz bir adamı aLdığını düşünürseniz o zaman pekte kimse homurdanmaz. Ben bir sağ bek e o kadar para versek isyan ederdim ama İsmaiL gibi geLecekte MiLLi takımında beki oLacak potansiyeLde ki bir isim için veriLen bu ücret doğaLdı. OturaLım düşüneLim bakaLım Türkiye de soL bekte oynayacak bir isim transfer edeLim herkes kimi aLıcak..Sonuçta Antep te bunun biLincindeydi ve bu kozu kuLLanarak yüksek fiyata sattı, İbrahim üzüLmez de oLduğu gibi.

Zapo Kasımpaşa iLe bu gün imzaLayacak Ferrari de bu gün imzaLar herhaLde. Çok kaLiteLi bir stoper aLdık. Türkiye ye Popescu, Zago ve Lugano iLe beraber geLmiş en iyi yabancı savunma oyuncusudur bana göre.

Bobo durumuna göre iyi bir fiyata satıLırsa yönetim yine iyi bir transferi yapıcak ama Bobo konusunda da rahat takıLıyorLar. Gitsede oLur, gitmesede oLur havaLarı var bu yüzden de yaptıkLarı düşünce de farkLı. Zaten Bobo kaLırsa bizim için iyi oLur ama giderse ve yerine yine iyi bir transfer geLiceksede bizim için iyi oLacak. O yüzden fazLa takıLmaya gerek yok.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by AirJeT View Post
    İsmail'in geleceği çok parlak sol ayaklı olması kredisini artırır ve inşallah beşiktaşı ibrahim üzülmez vakasından kurtarır milli takımımızı da kurtarır ama hakan balta konusunda katılmıyorum ibrahim üzülmezi çok rahat 2ye 3e katlar hakan balta bence bu sözü tartışma konusu olsun diye söylemedim sadece kendi düşüncemi söylüyorum...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Şunu da söylemeden geçemicem Roberto Carlos her ne kadar parasını çıkarsada bence Fenere performans açısından verdiği tartışılmalıdır. Dikkat ederseniz özelliklede bu sene Fenerbahçe gollerini hep Carlos'un kanadından yedi...

neticede hepimiz aynı şeyi söylüyoruz ismail konusunda =) roberto carlos da ilk geldiği sene de gayet iyi oynadı ama sonradan düşüş yaşadı sözleşmesi bitince yollanmalıydı yönetim hata yaptı uzatarak o başka , ama hakan balta konusunda katılamıycam benim için üzülmez daha iyi bir futbolcu euro2008 de bana saç baş yoldurmuştu bu da benim görüşüm tabi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    neticede hepimiz aynı şeyi söylüyoruz ismail konusunda =) roberto carlos da ilk geldiği sene de gayet iyi oynadı ama sonradan düşüş yaşadı sözleşmesi bitince yollanmalıydı yönetim hata yaptı uzatarak o başka , ama hakan balta konusunda katılamıycam benim için üzülmez daha iyi bir futbolcu euro2008 de bana saç baş yoldurmuştu bu da benim görüşüm tabi
    zaten İsmail konusunda kimsenin itirazı olmamalı bonservisini bu kadar arttıran Türkiye'de sıkıntılı bir bölgede oynadığı ve yaşının genç olması. Ama bonservis biraz daha aşağı çekilebilirmiydi o nu bilemem...
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Delgado'nun mukavelesi askıya alınıyor

Beşiktaş, sakatlığı nedeniyle uzun süre sahalardan uzak kalacak olan Arjantinli oyuncusu Matias Delgado'nun sözleşmesini askıya almak için TFF'ye başvuru yaptı.

NTV Spor
    Güncelleme: 12:23 TSİ 09 Temmuz. 2009 Perşembe

Beşiktaş kulübü, yabancı kontenjanını boşaltmak için operasyon geçiren ve sahalardan ne kadar uzak kalacağı belli olmayan Matias Delgado'nun sözleşmesini askıya almak için Futbol Federasyonu'na başvurdu.

Hafta içinde karın kaslarındaki ağrıları nedeniyle İspanya'da operasyon geçiren ve uzun süre yeşil sahalardan uzak kalacağı bildirilen Delgado'nun sözleşmesini sağlık sorunları nedeniyle askıya almayı planlayan Beşiktaş'ın, bu şekilde yabancı kontenjanını boşaltmayı hedeflediği ileri sürüldü.

Daha önce Fenerbahçe'nin Appiah'ta uyguladığı yöntemin benzeri bir uygulama için harekete geçen siyah beyazlı kulübün, Arjantinli futbolcu için askı süresini 6 ay olarak belirlediği kaydedildi. Beşiktaş yönetiminin Delgado'nun sağlık raporlarını önümüzdeki günlerde Futbol Federasyonu'na iletmesi bekleniyor.

Beşiktaş, Delgado ile 1 Haziran 2009 tarihinde iki yıllık sözleşme yapmış ve Arjantinli futbolcunun sözleşmesini 31 Mayıs 2011'e kadar uzatmıştı.

Sheriff Misafir

Bizim Appiahla yaşadığımız sorunların sebebi bu girişimimiz olmuştu. Şimdi Beşiktaşta aynı sorunla karşılaşabilir.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Delgado'nun sözleşmesi sonunda donduruluyor demek...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bu demek oLuyor ki Bobo takımda kaLıcak ve Quaresma, Bounanotte ikiLisinden birisi geLicek
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quaresma yalan oldu,zaten bana göre daha öncede belirttiğim gibi gelme ihtimali %1'di.Ama Buon gelirse mükemmel olur...

Quaresma'yı menajerler önermiş bize,bizim bir girişimimiz olmamış.Bonservis +3 yıllık 40 milyon €'ya varan bir bedel çıkmış ortaya...

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Bu demek oLuyor ki Bobo takımda kaLıcak ve Quaresma, Bounanotte ikiLisinden birisi geLicek
    Bounanotte gelirse süper olur Hayrettin Abi...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Delgado’nun Ameliyatı İyi Geçti
    09.07.2009 13:33

Kulüp Doktorumuz Devrim Urgun, İspanya'da ameliyat olan Kaptanımız Matias Delgado'nun durumu ile ilgili açıklama yaptı.
    Kulüp Doktorumuz Devrim Urgun, Delgado'nun dün İspanya'nın Barselona kentinde doktor Cugart tarafından ameliyat edildiğini söyledi.

Kasığından çift taraflı olarak gerçekleştirilen ameliyatın 2,5 saat sürdüğünü belirten Urgun, "Delgado 3 gün boyunca hastanede yatarak tedavi olacak. Daha sonra yaklaşık 1 ay boyunca pansuman ve kontroller için hastaneye gidip gelecek. Ardından durumuna tekrar bakılacak" dedi.

Doktor Cugart ile görüşerek bilgi aldığını anlatan Devrim Urgun, ameliyatın çok başarılı geçtiğini ve Delgado'nun tahmin edilenden daha önce toparlanabileceğini söyledi.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Bu haberler ne kadar gerçek olsa da Delgado sağlıklı bir şekilde futbola dönmesi için yaklaşık bi 5 ay geçmesi lazım.Bu dönemde sözleşmesi dondurulup yerine genç bir yabancı alınabilir.

Buonanotte mi ne karın ağrısıysa o alınsın isterim ben

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

"Delgado'yu dondurabiliriz"

Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, sakatlığı nedeniyle yaklaşık 4 ay sahalardan uzak kalacak Delgado'nun sözleşmesini geçici bir süre dondurabileceklerini söyledi.
    BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde yapılan antrenman sırasında gazetecilerle sohbet eden Mustafa Denizli, bir gazetecinin ''Delgado'nun sözleşmesini geçici bir süre dondurmak için Federasyona başvurmuşsunuz? Bu konuda ne söyleyeceksiniz?'' sorusu üzerine, ''O denenebilir, ortak karar verme aşamasındayız'' dedi."

Delgado ile konuştuğunu belirten Denizli, ''Delgado olumlu yaklaştı. Hatta bu, 'kendisinden geldi' diyebilirim. Burada alacağımız her karar, hem kulübün, hem takımın, hem de futbolcunun lehine olacak karardır. Şu anda 4 ay itibariyle istifade edemeyeceğiz bir futbolcunun, eğer öyle bir imkanı çıkarsa ortaya, niye istifade etmeyelim'' diye konuştu.

Mustafa Denizli, ''Delgado'nun sözleşmesi dondurulursa, onun yerine 10 numara pozisyonunda Gaziantepsporlu Tabata olabilir mi?'' şeklindeki bir soru üzerine de, ''Her ihtimal olabilir. Alternatif düşüncelerimiz içinde her şey olur ama önce şartların ortaya çıkması lazım. O da bugün yarın çıkar'' dedi.

-''HER FUTBOLCUYA TEKLİF GELEBİLİR''-

Mustafa Denizli, transfer teklifleri aldığı söylenen Bobo'nun kafasının rahat olması gerektiğini kaydetti.

Denizli, ''Bobo'nun kafası rahat mı?'' sorusu üzerine, şunları ifade etti:

''Rahat olması lazım. Dünyanın her ülkesinde, her futbolcuya belli kulüplerden teklifler gelebilir. Değerlendirmeyi futbolcu yapar. Futbolcunun bütün amacı kontratı yaptığı zaman, hangi kulüpte olursa olsun, daha iyi bir teklifle karşılaşmaktır. O zaman bazı oyuncuların kafasında soru işaretleri gelebilir. Bunlar sadece bizim Bobo için değil, her takım futbolcusu için olabilir. Galatasaraylı Arda ve Servet'in de kontratları devam ediyor, ama istenen oyuncular.''

Mustafa Denizli, ''Bu düşünceniz teknik direktörler için de geçerli olabilir mi?'' şeklindeki soruya karşılık, ''Olduğu zaman düşünülür, ama ben hariç konuşuyorum. Biz kararımızı verdik'' dedi.

-''TAKIMIN KAPTANLARI BELLİ''-

Mustafa Denizli, takımın kaptanlarının belli olduğunu, takımda 'kaptanlık' diye bir sorun olmayacağını söyledi.

Delgado'nun olmadığı süreçte dün akşamki şampiyonluk balosunda kupayı taşıyan İbrahim Üzülmez, İbrahim Toraman, Nobre ve Serdar'ın o görevi yapacak yetenekte, yapmayı da hak etmiş futbolcular olduğunu vurgulayan Denizli, ''Ayrıca bizim takımda kaptanlık diye bir sorun olmaz. Hiç düşünmediğiniz oyuncuya o bandı takıp, sahaya kaptan olarak çıkartabilirim. Bant çok önemli değil, ben 12 sene bantsız çıktım'' diye konuştu.

Mustafa Denizli, sol kanatta oynayan genç bir gurbetçi oyuncuyla iki defa görüştüğünü, transferinde çok önemli bir sorun kalmadığını belirterek, bu transferin önümüzdeki günlerde bitebileceğini ifade etti.

Denizli, ''Bu sene yaptığınız transferler, önümüzdeki 5-6 senenin planları mı?'' şeklindeki bir soru üzerine de ''Şu anda düşüncemiz Türkiye'de ön plana çıkan genç oyuncuların bazılarını takıma katmak. Bunların arasına Necip'i de koyarsak, 3-4 tanesi bu kadrolar için yeterli'' dedi.

Zapotocny'nin Kasımpaşa'ya transferiyle ilgili bir soruya karşılık Denizli, ''Zapotocny burada çalışıyor. 'Zapotocny gidecek' diye bir şey yok. Şartlar takım için hangi ortamın uygun olduğunu gösterirse onu uygularız. Burada hem kulübün, hem takımın hem futbolcunun ortak menfaatleri önemlidir. Kontenjan sorun değil, açılır'' diye konuştu.

İnternette forumlarda yazışan taraftarların Batuhan'ın takımda kalmasını istediği şeklindeki haberlerle ilgili de Denizli, ''Onları sizden duyuyorum. Şu anda öyle bir düşüncem olsa sizinle paylaşırım'' demekle yetindi.

Mustafa Denizli, ''Futbolcular röportajlarda şampiyonluğu size mal ediyorlar. 'Hoca bu işi biliyor' diyorlar. Siz ne diyorsunuz?'' şeklindeki soruya da, ''Ben şampiyonluğu bilmiyorum, ben onları biliyorum. Onları bildiğim için öyle söylüyorlar. Onlarındır o. Ben başlarında organize eden kişiyim'' derken, bir gazetecinin, ''Futbolcular ligdeki Fenerbahçe maçından sonra hepimizin suratı asık, tek yüzü gülen Denizli'ydi' dediler'' şeklindeki sözleri üzerine de ''Bir musibet, bin nasihattan iyidir'' diyerek, sözlerini tamamladı.

09.07.2009
    Kaynak : AA

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Gordon kiralık gitmiş--->

Schildenfeld kiralık gitti

Beşiktaş Kulübü, futbolcusu Gordon Schildenfeld'i Avusturya'nın Sturm Graz takımına 1 yıllığına kiraladı.
    Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş'den İMKB'ye gönderilen yazıda, ''Şirketimiz profesyonel futbolcusu Gordon Schildenfeld, Avusturya'nın Sturm Graz takımına, 1 yıllığına kiralanmıştır'' denildi.

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Kaynak: LigTv
    Last edited by FoRZa SKiNCLuB_I9o3 : 10.Temmuz.2009 at 00:36 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

buonanotte de sağlam fizik olsaydı bence çoktan avrupanın sayılı klüplerinden birinde ilk 11 bile giyebiliyor olabilirdi teknik ve zekası çok iyi tartışmasız ama tsl de ne yapar tam bir muamma.ama ben en az delgado kadar oynar diyorum en kötü fiziki haliyle bile yırtıcı bir yapısı var bence.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by skinclub View Post
    Gordon kiralık gitmiş--->

Schildenfeld kiralık gitti

Beşiktaş Kulübü, futbolcusu Gordon Schildenfeld'i Avusturya'nın Sturm Graz takımına 1 yıllığına kiraladı.
    Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş'den İMKB'ye gönderilen yazıda, ''Şirketimiz profesyonel futbolcusu Gordon Schildenfeld, Avusturya'nın Sturm Graz takımına, 1 yıllığına kiralanmıştır'' denildi.
    Kiralaya kiralaya sözleşmesini dolduracaklar akıllıca bi yöntem aslında..

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

evet gayet akıllıca

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

Quote Originally Posted by skinclub View Post
    evet gayet akıllıca

Ancak Graz maaşın yüzde yüzünü mü ödüyor; orası da var. Eğer öyleyse tazminat ödemektense kiralanması en mantıklısı...

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

yok ödemez, ödeyemez Beşiktaş'tan aldığı parayı kimse vermez ona
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Default Yatagindan Bombaladi !!

Yönetime sürekli ameliyat için başvurdum, reddettiler. Bazıları sanki bilerek ameliyatımı geciktirdi

6 aylık askı için kimse benden onay almadı. Böyle bir girişimde bulunamazlar. Avukatımla görüşüyorum

Ameliyat sonrası ne bir yönetici ne de hocamız aradı. Beşiktaş’ın terk edilmiş kaptanı olarak hastanedeyim
    Beşiktaşlı Delgado’yu, Barcelona da yıldız futbolcu ve sanatçıların tedavi olduğu Quiron Hastanesi’nin 7. katında, 702 numaralı odada tek başına TV izlerken buldum. Türk gazetecisi olduğumu söyleyince, önce durakladı, sonra “Hakkımda yalan yazacaksan hemen söyle. Çünkü buna alıştım. Tek sakatlık geçirdim, siz Türk gazeteciler, ‘Delgado yine sakatlandı... Müzmin sakat’ diye başlıklar attınız” yakınmasında bulundu. Ben de Milliyet gazetesinden geldiğimi hatırlattım ve söyleyeceklerini, her zamanki gibi virgülüne dokunmadan yazacağımı ilettim.
    Ve bu kısa sohbetten sonra işte bu açıklamalar ortaya çıktı:

-Geçmiş olsun, ameliyat nasıl geçti?
    Teşekkürler. İspanya’da Eto’o, Puyol gibi yıldızları da ameliyat eden Dr.Ramon Cugat tarafından yapılan başarılı bir operasyon geçirdim. Bir-iki gün sonra taburcu olup, evde dinleneceğim. Doktorumun söylediğine göre en geç 3 ay içinde takımdaki yerimi alırım. Bunu erken tarihe çekmeye de çalışacağım. Eylül’de takımın başındayım. Çünkü dedikodular beni rahatsız ediyor.

-Evet futbolundan çok, sakatlığın gündeme geliyor Türkiye’de...
    Neden geldiğini bir de bana sorun. Beşiktaş’a transfer olduktan sonra sadece bir sakatlık geçirdim. Yönetime sürekli ‘Önemli bir ameliyat değil, bırakın hemen halledeyim’ dememe rağmen, bana ‘Sakin ol sırası gelir’ yanıtı verip, geçiştirmeye çalıştılar. Haftalarca ağrılarla, ağrı kesicilerle futbol oynamaya çalıştım. Kendimi yüzde yüz futbola veremedim. Performansım düştü. Ertuğrul Sağlam beni istemiyordu. Uzun süre futbol oynamadım. O sürede, yönetime ‘Madem oynamıyorum. Bırakın bu ameliyatı aradan çıkartayım’ dedim. Bana ret cevabı verdiler.
    Bakın bundan daha ilginci; geçtiğimiz sezon Beşiktaş’ın, Ankaraspor ile oynadığı son karşılaşmadan sonra forma giymedim. O arada yine ameliyat için başvurmuştum. Ligin bitimine 1 ay vardı. Bir ay da tatille geçti. Etti iki ay. Ligin başlamasına daha 1 ay var. Alın size 3 ay. Beni dinleselerdi, şimdi ligin baslangıcında takımımın başındaydım.
    Komple teorilerine inanmak istemiyorum. Ama bazıları sanki bilerek ameliyatımı geciktirdi. Şimdi tam ameliyat dönemime denk gelen bir tarihte, bonservisimin askıya alınması için federasyona başvurulduğu haberleri gelmeye başladı.

-Ben de tam bu konuda soru sormak istiyordum. 6 ay askıya alınacakmışsın.
    Nasıl alacaklarmış, anlatsınlar da biz de anlayalım. Birincisi; benim onayım alındı mı ? Hayır. ikincisi; sadece 5-6 hafta takımdaki yerimi alamayacağım. Öyle 6 aylık sorunum yok. Eylül’de takımdayım. Üçüncüsü; bu takımın kaptanıyım. 10 numaraya lâyık görüldüm. Takımını yarı yolda bırakacak başka kaptanlara benzemem. Kartal’a yakışan durumda geri döner, ilk 11’de yer bulmaya çalışırım.

-Beşiktaş senden onay alındığını, hem de yasal olarak askı hakkının olduğunu açıklıyor.
    Benden kimse onay almadı. Kimseye de onay vermedim. Benim bu onayım olmadan da bu girişimde bulunamazlar. Avukatımla görüşüyorum. 6 ay oynamama gibi bir riskim yok. Neye dayandırarak, hangi yasaya bağlı bunu yapacaklar.

-Beşiktaş’ın niyeti ne olabilir ?
    Anlamak zor. Beni istemiyorlar desek, o zaman geçen yıl neden sözleşme yenilediler ? Başkan, bana sürekli ‘Seninle beraberiz’ mesajları verdi. Geçtiğimiz sezon Espanol takımından ciddi bir teklif aldım. Başkan’a ‘Gideyim’ dedim, ‘Bir yere gidemezsin. kaptan olacaksın” diye geri çevirdi. Ben de kaldım. Sorunlu bir futbolcu değilim. Herkesle iyi ilişkilerim var. Beşiktaş’ı da çok seviyorum. Yan gelip, yatarak, maaş alan futbolcu olmak istemiyorum. Bu nedenle ameliyat için defalarca talepte bulundum. Ameliyatım bitti, hiçbir şey yapmadan para kazanmamak için, hemen çalışmalara başlayacağım.

-Hastanede yalnızsın. Beşiktaş’tan kimse sana eşlik etmiyor mu ?
    Güldürme beni... Bırak Beşiktaş doktorunun yanımda olmasını, ameliyat sonrası bir arayan bile olmadı. Ne bir yönetici, ne de hocamız Mustafa Denizli durumumu sordu. Ailemin dışında benimle ilgilenen yok. Beşiktaş’ın, terk edilmiş kaptanı olarak hastanedeyim. Federasyondan önce sağlık gelir ! Oraya lisansımın askıya alınması için başvurmadan önce, kaptanlarının durumunu sorsalar daha iyi olurdu.

Parası ödenecek

Delgado’nun sözleşmesini askıya alma kararı veren Beşiktaş’ın Arjantinli oyuncuya hak edişlerini düzenli olarak ödeceyeği bildirildi. Sözleşmesini 6 ay süreyle askıya almak için federasyona başvuran siyah-beyazlı kulübün bu süreçte futbolcunun kazanımlarını aksatmayacağı vurgulandı. Beşiktaş’ın 6 ay sonra Delgado’nun sağlık durumuna göre ya yollarını ayıracağı ya da bir başka kulübe transferine olanak tanıyacağı ileri sürüldü.

Milliyet

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by tarikko View Post

-Hastanede yalnızsın. Beşiktaş’tan kimse sana eşlik etmiyor mu ?
    Güldürme beni... Bırak Beşiktaş doktorunun yanımda olmasını, ameliyat sonrası bir arayan bile olmadı. Ne bir yönetici, ne de hocamız Mustafa Denizli durumumu sordu. Ailemin dışında benimle ilgilenen yok. Beşiktaş’ın, terk edilmiş kaptanı olarak hastanedeyim. Federasyondan önce sağlık gelir ! Oraya lisansımın askıya alınması için başvurmadan önce, kaptanlarının durumunu sorsalar daha iyi olurdu.

Milliyet
    Yazıklar olsun sana Milliyet,bu kadarda yalan haber olmazki kardeşim...

Deelgado bu sözleri söyleyecek en son kişidir...

Demek kimse ilgilenmiyormuş onunla he.Kulüp doktoru bu bilgileri bir yerlerinden mi uydurdu?

Delgado’nun Ameliyatı İyi Geçti
    09.07.2009 13:33

Kulüp Doktorumuz Devrim Urgun, İspanya'da ameliyat olan Kaptanımız Matias Delgado'nun durumu ile ilgili açıklama yaptı.
    Kulüp Doktorumuz Devrim Urgun, Delgado'nun dün İspanya'nın Barselona kentinde doktor Cugart tarafından ameliyat edildiğini söyledi.

Kasığından çift taraflı olarak gerçekleştirilen ameliyatın 2,5 saat sürdüğünü belirten Urgun, "Delgado 3 gün boyunca hastanede yatarak tedavi olacak. Daha sonra yaklaşık 1 ay boyunca pansuman ve kontroller için hastaneye gidip gelecek. Ardından durumuna tekrar bakılacak" dedi.

Doktor Cugart ile görüşerek bilgi aldığını anlatan Devrim Urgun, ameliyatın çok başarılı geçtiğini ve Delgado'nun tahmin edilenden daha önce toparlanabileceğini söyledi.

Beşiktaş

Demek kimse ona sözleşme konusunda birşey sormamış he,Mustafa Denizli biryerlerinden mi uyudurdu?

Hayır bunlar biryerlerinden uydurmadı ama sen herzamanki gibi yine işkembeden salladın...

BJK Nevzat Demir Tesisleri"nde yapılan antrenman sırasında gazetecilerle sohbet eden Mustafa Denizli, bir gazetecinin ""Delgado"nun sözleşmesini geçici bir süre dondurmak için Federasyona başvurmuşsunuz? Bu konuda ne söyleyeceksiniz?"" sorusu üzerine, ""O denenebilir, ortak karar verme aşamasındayız"" dedi.

Delgado ile konuştuğunu belirten Denizli, ""Delgado olumlu yaklaştı. Hatta bu, "kendisinden geldi" diyebilirim. Burada alacağımız her karar, hem kulübün, hem takımın, hem de futbolcunun lehine olacak karardır. Şu anda 4 ay itibariyle istifade edemeyeceğiz bir futbolcunun, eğer öyle bir imkanı çıkarsa ortaya, niye istifade etmeyelim"" diye konuştu.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Delgado'nun sözleşmesi dondurulup yerine bir oyuncu alınacaksa Şampiyonlar Ligi'nde iş yapacak bir adam bakmalıyız bence.Tabata'ya şu an için pek sıcak bakmıyorum doğrusu.Çünkü yerel başarı için faydalı olur bence.Lig için o mevkide Tello ve Yusuf işimizi görür..
    So what?
    Saike

Mesaj Yetkileri