Sayfa 68 / 480 İlkİlk ... 1858666768697078118168 ... SonSon
2,011 ile 2,040 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Böyle bir aptalllık olabilir mi , Galatasaray ile Fener kapısıyor Mehmet Topuz transferinden ders alıp bütün oyunculrı aldırıyor gazete yani iyi ki bi dillere düştü bu konu nedir her beşiktaş transfer haberinde topuz'dan ders alan beşiktaş robben i bitirdi vs . yazıktır.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Böyle bir aptalllık olabilir mi , Galatasaray ile Fener kapısıyor Mehmet Topuz transferinden ders alıp bütün oyunculrı aldırıyor gazete yani iyi ki bi dillere düştü bu konu nedir her beşiktaş transfer haberinde topuz'dan ders alan beşiktaş robben i bitirdi vs . yazıktır.

yazindan hic birsey anlasilmiyor, biraz daha duzgun turkceyle yazsaydin.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Denizli'den Deco itirafı!

Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Chelsea'nin dünyaca ünlü Portekizli yıldızı Deco ile ilgilendiklerini söyledi.

TEKNİK DİREKTÖR DENİZLİ : "DECO İLE İLGİLENİYORUZ, AMA CHELSEA KULÜBÜ VE TEKNİK DİREKTÖR ANCELOTTİ DECO'YU BIRAKMAYI DÜŞÜNMÜYOR"

Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Sevilla yolculuğu öncesi basın mensuplarıyla bir sohbet gerçekleştirdi. Denizli, son günlerde adı Beşiktaş ile anılan Portekizli yıldız futbolcu Deco ile ilgilendiklerini doğrularken, bu futbolcunun hocası ve kulübü tarafından transferine izin verilmediğini açıkladı. Denizli, Deco'nun Beşiktaş'ta oynamaya sıcak bakmasına rağmen, Chelsea kulübü ve teknik direktör Ancelotti'nin Deco'yu bırakmayı düşünmediğini ifade etti. Tecrübeli teknik adam ayrıca yeni bir yabancı transferi yapmak için sözleşmesinin dondurulması gündemde olan Matias Delgado konusunda hala bir sonuç alamadıklarını dile getirdi. Denizli, Delgado konusunda hergün farklı açıklamalar ve farklı cevaplar geldiğini, bu yüzden Arjantinli futbolcunun sözleşmesinin dondurulması ile ilgili somut adım atamadıklarını sözlerine ekledi.

BEŞİKTAŞ HUELVA'DAN SEVILLA'YA GEÇTİ

Yeni sezon öncesi İspanya'da düzenlenen Barış Kupası'na katılmak için 21 Temmuz'da İspanya'nın Huelva kentine gelen Beşiktaş, bugün Huelva'daki hazırlıklarını tamamlayarak, turnuvanın ikinci maçında Porto ile karşılaşmak için Sevilla kentine geçti.

Siyah beyazlı takım, bugün TSİ 23.30'da oynayacağı Porto maçı sonrası turnuvadan elenmesi halinde yarın akşam saatlerinde İstanbul'a dönecek.

Övünç ÖZDEM/SEVILLA, (DHA)

Ahhhh ahhh...

Ne yapacaksın Ancelotti Deco'yu,Ballack var,Lampard var...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Deco..Hayali bile güzel.. Ah be Carlo..
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Posteri asılıydı odamda eskiden.Hedef büyültmek güzel şey.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Demek ortada görüşüp anLaşıLmış bir durum var ama AnceLotti her maçta Deco yu kuLLanarak ve oyunu yönLendirme işini hazırLık maçLarında Deco ya vererek ona ihtiyacı oLduğunu gösterdi.

Sanırım DeLgado böyLe sorunLar çıkarmaya devam ettiği sürece de transfer yapamayacağız.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Deco transferi olabilir gibi geliyor bana.Tabii Deco'da isterse.

Chelsea'den bir 10 numara transferi bekleyelim bence Eğer bu transfer gerçekleşirse biz de DECO 'yu alabiliriz.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Arjantin kulübünün teknik direktörü Gorosito, Beşiktaş`ın peşinde olduğu orta saha oyuncusu Diego Buonanotte`yi Kanada kampı kadrosuna almayıp, Siyah-Beyazlı takıma yeşil ışık yaktı
    Arjantin devi River Plate, Beşiktaş`a Diego Buonanotte jesti yaptı. River Plate Teknik Direktörü Nestor Raal Gorosito, takımdan ayrılması gündemde olan üç futbolcuyu Kanada kampına götürmedi. Gorosito, transferin gözdesi olan Ahumada ve Ferrari`nin yanı sıra Diego Buonanotte`yi hazırlık maçlarında oynatmayarak Siyah-Beyazlı kulübe sıcak bir mesaj gönderdi. 1.61`lik Buonanotte için Siyah-Beyazlı kulüp 4.5 milyon euroyu gözden çıkardı. Ancak transferde bir adım daha atılması için Beşiktaş yönetiminin yabancı kontenjanı sorununu çözmesi gerekiyor. Siyah-Beyazlılar, Delgado`nun sözleşmesindeki pürüzleri kaldırdıktan sonra prensipte anlaşma sağlanan Buonanotte için tekrar River Plate ile görüşme masasına oturacak. Teknik Direktör Mustafa Denizli`nin Buonanotte`yi çok istediği belirtilirken, Siyah-Beyazlı yöneticiler ise bu transferle ileriye dönük önemli bir yatırım yapabileceklerini hesaplıyor. Siyah-Beyazlı yöneticiler, `Buonanotte hem takım için faydalı bir futbolcu hem de ileride kulübe para kazandıracak yetenekte bir futbolcu. Bobo nasıl fiyatını katladıysa Buonanotte de kulübe para kazandırarak Beşiktaş`tan ayrılır` görüşünü savunuyor.

akşam

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    ıstanbul

Buonanotte yu 4.5 mılyon euroya bırakıcaklarını sanmıyorum ama daha yuksek bı meblaya gelebılır turkıyeye

Deco'yu Inter maçında oynatmıştı Ancelotti, sanırım bu yıl Deco'dan faydalanacak, o yüzden satacağını düşünmüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Deco da Beşiktaş'a gelecek.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Deco'yu Inter maçında oynatmıştı Ancelotti, sanırım bu yıl Deco'dan faydalanacak, o yüzden satacağını düşünmüyorum.

Hem de DECO'yu takımın beyni yapmış herşey onun üzerine kurulu.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Chelsea hala Pirlo'yu istiyor.Alırlarsa belki birşeyler olabilir...

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Chelsea hala Pirlo'yu istiyor.Alırlarsa belki birşeyler olabilir...
    Milan Pirloyu satmaz ki onu da satarlarsa kume dusmemeye oynarlar zaten

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Zaten benim Deco transferindeki tek umudum bu.Chelsea'nin daha iyi bir 10 numara alması.

Bu arada Akşam'da Buonanotte ile ilgili gelişme olduğu da yazıyor.Hayırlısı olsun.

Ancelotti değişik bir adam. Deco'dan faydalanmayı istemesi ilginç, ben Chelsea gibi bir takımın başında olsam geçen yıl bekleneni veremeyen Deco'yu yollardım, yaşı da ilerliyor zaten. Çok daha iyisini alabilecek bir takım, hem gencini hem iyisini.

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Buananotte de harika olur ama Deco daha güzel olur.Chelsea'yi anlamak güç.Para var o bölgede oynatabileceğin 100 tane adam var.Bize mi gıcıklık yapıyorsunuz ya ?

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Bozüyükspor'un başarılı futbolcusu Onur Bayramoğlu Beşiktaş Futbol Kulübüne 5 yıllık imza attı.

Bir süredir Onur için Trabzonspor Kulübü ile temasta olan Bozüyükspor son anda Beşiktaş ile anlaşmaya vardı.Trabzonspor Kulübünün Onur'un bonservis bedelini geniş zamana yayarak ödemek istemesi Bozüyükspor'un bu transferden vazgeçmesine neden oldu.Dün ani gelişen transferle Beşiktaş'lı olan Onur Bayramoğlu'na bundan sonraki futbol hayatında başarılar diliyoruz.

http://www.bozuyuk11.com/?part=haber&gorev=oku&id=87534

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Hayırlı olsun , Demirören'in yıldız alacagız acıklaması bu transfere itafen degildir inşAllah

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Bizim RONALDO'yu gölgede bırakacak olan transferimiz buydu

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Hayırlı olsun , Demirören'in yıldız alacagız acıklaması bu transfere itafen degildir inşAllah
    Offff bu kadarda basit yorum olmazki yahu...

Doğruysa hayırlı olsun...

1990 doğumlu Onur...

Onur Bayramoğlu

Bozüyükspor yazılarımı blogu yakından takip edenler bilecektir. İşte o Bozüyükspor, -büyük bir ihtimalle- tarihinde ilk kez ulusal takıma bir oyuncu verdi; bu sezon Eskişehir DSİ Bentspor'dan alınan Onur Bayramoğlu.

4 ocak 1990 Eskişehir doğumlu Onur, orta sahanın ortasında görev yapıyor ve uzun boyuna rağmen(1.86 cm) tekniğiyle dikkat çekiyor. TFF 2. lig'de bu sezon o kadar çok maç seyrettim ki Onur gibi ayaklarına hakim ve hem sol hem de sağ ayağını kullanabilen bir futbolcuya rastlamadım.

Bozüyükspor, sezona 5'te 0 yaparak başlamıştı ardından teknik direktör değişikliği geldi ve göreve Güngören Bld. Spor'un eski teknik direktörü Mustafa Serin getirildi. Serin'in gelişiyle birlikte Onur'un da futbol tarzı pozitif yönde değişikliğe uğradı. Eski teknik direktör İsmail Ertekin döneminde Onur, daha ziyade yedekten oyuna giren, girdiği zaman çok koşmayan, futbolun sadece rakip yarı alandaki işlerini yapan "bildiğimiz" teknik futbolculardan biriydi. Serin, takımın başına geçer geçmez Onur'u ön libero gibi bir göreve soyundurdu. Belki tam olarak ön libero oynamıyordu ama eski mevkisinden birkaç adım geriye çekilmişti ve en önemli fark, artık ilk 11'de sahaya çıkıyordu.

Geçen hafta, Bozüyükspor'un Gebzespor'u 1-0 yendiği maçta stadyumdaydım. Deniz Kolgu'nun takımdan gönderilişiyle birlikte orta sahanın tüm yükü Onur'un omuzlarına kalmıştı. Maçın tek golünü yine Onur attı. Ceza yayının üstünden çektiği şut, kalecinin müdahalesine rağmen ağlarla buluştu. Ki Onur, o maçta uzaktan bir çok şut çekti ve o şutlar ya kaleyi birkaç cm ile sıyırdı ya da kaleci tarafından kurtarıldı. Yani demek istediğim; Onur, uzaktan da gayet sağlam şutlar atıyor. Onun "minare"cilik çalıştığını şu ana kadar hiç görmedim.

Onur'un Bozüyükspor'la 31 mayıs 2011'e kadar sözleşmesi var. Fakat sözleşmenin sonuna kadar Onur Bayramoğlu'nu elimizde tutabileceğimizi düşünmüyorum. Daha ara transfer döneminde bile birçok gazetede Onur'la ilgili haberler yazılıp çizildi. Şunu açık söyleyeyim, Onur'u transfer eden kulüp çok büyük bir iş yapmış olur. Bunu futbolculuğu için değil; karakteri ve sporcu kökenlerine bakarak da söylüyorum. Babası eski milli masa tenisi sporcusu; annesiyse Bentspor'un voleybol branşında yıllarca kaptanlık yapmış bir isim.

Sanki Onur'un menajeriymişim gibi bir yazı oldu ama onu bir kez seyretseniz aynı duygulara siz de kapılırsınız. Bence bu ismi bir kenara not edin çünkü ileride lazım olabilir.

http://www.uzunpaslar.com/2009/03/onur-bayramoglu.html

Onur Bayramoğlu

Tribündergi'de ve msn'de hep bana Onur nasıl bir futbolcudur, kimdir, necidir, hangi mevkide oynar, süper ligi kaldırır mı? gibi bir çok soru soruluyor. Bende buraya bir yazı yazayım da merak edenler burdan okusun istedim.
    Onur 9o doğumlu. Eskişehirli. Dsi Bentspor forması giyerken yetenek avcıları tarafından keşfedilen, Süper lig ve 1. ligten gelen bir sürü teklife rağmen daha fazla oynayabilmek için Bozüyükspor'u seçen, deyim yerindeyse 2.ligin Kaka'sı, tribünlerin sevgilisi olan bir genç yetenek. Bu kadar uzun bir cümleyi nasıl kurdum hayret doğrusu. Tip olarak ve oyun stili olarak Kaka'yla çok benzerlik gösteriyor. Sezon öncesi bir hazırlık maçından sonra, rakip takımın teknik direktörü Onur'u izlerken maçı kaybettik demiş. Fotomaç'ta okumuştum bunu ve heyecanla Onur'u izlemeyi beklemiştim. Beklediğime de değdi. Çok iyi performans sergilerken maalesef 5-6 haftadır sakatlıkla boğuşuyor ve forma giyemiyor. O takıma yeniden dahil olunca Bozüyükspor daha iyi yerlere gelecek buna eminim. Bursaspor başta olmak üzere bir sürü süper lig takımının peşinde olduğunu duyuyoruz. Onu kim alırsa müthiş bir iş yapmış olur ama gönül bu şanslı takımın Eskişehirspor olmasını ister. Onur'un tüm hedeflerine bir an önce ulaşması dileğiyle..

http://grossofabio.blogspot.com/2008...bayramolu.html
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Onur Bayramoğlu (Bozüyükspor)

FARKettim

Dünyanın en büyük oyuncularından olan Kaka, bu yıl Bozüyükspor forması giyecek(!) desem gülersiniz değil mi? Şimdi gülün. Lig başlayınca "Vay be!" diyecek, bana hak vereceksiniz. Kaka lakabını da hocası İsmail Ertekin vermiş ona. Bozüyükspor'un maçına gittim, gördüm; ağzım açık kaldı. Müthiş bir yetenek. Bozüyükspor'la rakip olarak oynayan bir takımın teknik adamı da onun için "Büyülendim. Onu seyrederken maçı kaybettik" dedi. Burada birçok yeni ismi okuyan okurlarımıza yepyeni bir yıldız adayını takdim ediyorum. Adı Onur Bayramoğlu. 1990 Eskişehir doğumlu. Ailesinin tek çocuğu. Ülkemizde iyi sporcu yetiştirmesiyle bilinen DSİ Bentspor'da futbola başladı. İlk hocası Eyüp Tiftikçi.
    Bu yıl Anadolu Lisesini bitiren genç oyuncunun sporculuğu aileden geliyor. Öyle ki, baba eski bir futbolcu ve millbir masa tenisi oyuncusu; anne eski bir eskrim sporcusu ve DSİ Bentspor Voleybol Takımı'nda yıllarca kaptanlık yaptı. Bozüyükspor, genç başkanı ve genç kadrosuyla çok can yakmaya geliyor. Onur'u görünce ligin sonunu görebiliyorum. Siz de seyredin, farklılığı fark edin.

Cevdet Ünüvar

Fotomaç
    Last edited by anilton : 30.Temmuz.2009 at 19:43 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Onur çok yetenekli birisi arkadaşlar. Bence çok iyi transfer yaptı Beşiktaş. Kendisi Eskişehir'li. Eskişehir DSİ Bentspor'dan yetişme. Onu tanıyan bir kaç arkadaşım var. İnanılmaz bir tekniği var, inanılmaz bileklere sahip diyolar. Ondan top alamazdık diyen bile var. Kendini geliştirirse hakikaten Ronaldo'dan daha çok ses getirebilir...
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Trabzonun elinden kapmış Bjk..

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Güzel oldu bu transferde.Sessiz sedasız gelecek 10 yılın takımını kuruyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by KaF KeF View Post
    Trabzonun elinden kapmış Bjk..
    İsteyen takımları özet geçeyim;

Trabzonspor-Beşiktaş-Eskişehirspor-Gençlerbirliği-İstanbul Büyükşehir Belediyespor...

Belli başlıları bunlar.
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Giresunspor'a kiralık yollasınlar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Lincoln bombası

Elano´yu ezeli rakibine kaptıran, Deco´yu elinden kaçıran Beşiktaş´ta, teknik heyet sürpriz bir ismi gündeme getirdi: Lincoln bizde iş yapar mı?

Mustafa Denizli’nin istediği ‘10.5 numara’ için birçok isim gündeme gelmiş, önemli futbolcularla görüşmelerde bulunulmuştu. Son olarak listesine aldığı Elano’yu Galatasaray’a kaptıran Siyah-Beyazlılar’a bir kötü haber de İngiltere’den geldi. Chelsea’nin gözden çıkardığı Deco’yla ciddi şekilde temasa geçen Kartal son dakika şokuyla sarsıldı. İnter, Barcelona’dan Hleb’i transfer edemedi ve rotayı Deco’ya çevirdi. Mourinho, eski öğrencisiyle bir görüşme yaptı ve Deco’nın İnter’e transferi de büyük ölçüde gerçekleşti. Gelen haberlerle birlikte Deco hayali de resmen bitmiş oldu...
    Elano ve Deco gidince...
    Bu ortamda eli boş kalan Siyah-Beyazlılar’da orta saha krizini çözmek için alternatifleri gözden geçiren teknik heyet şok bir ismi gündemine aldı. Düzenlenen toplantıda, Galatasaray’ın köprüleri attığı Lincoln masaya yatırıldı. Yıldız oyuncunun yeteneklerinden kuşku duymayan Siyah-Beyazlılar, Sambacı’yı kiralayıp ekonomik yönden de bu işten karlı çıkmanın hesaplarını yapıyor. Ancak taraftar ile camianın Lincoln ismine nasıl bakacağı büyük bir soru işareti...
    Orhan Yıldırım

Kaynak:Fanatik

Yalan haber'de son nokta

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

geeeeç Fanatik geeeeç başka haber uydur bu olmadı
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Mesaj Yetkileri