Sayfa 86 / 480 İlkİlk ... 3676848586878896136186 ... SonSon
2,551 ile 2,580 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

  1. #2551
    Nesil
    2007
    Yer
    Bursa
    Mesajlar
    7,745

    Default

    Tebrikler İyi bi transfer , miktar tartısılmamlaı takıma verecegi deger olmalı nasıl 500 bin avroluk adam yıldız oluyorsa 8 milyon verilen adam da başarılı olacaktır , 8 milyon dolar a hangi kulüp batmıs

    Hayırlı Olsun
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

  2. #2552
    Nesil
    2006
    Yer
    İzmir
    Yaş
    35
    Mesajlar
    1,103

    Default

    Öncelikle hayırlı olsun Beşiktaş'a..Avrupa'da yararlı olacaktır umuyorum..

    8milyon Euro gerçekten çok ciddi bir rakam ama diyecek çok fazla birşey yok sonuçta olmuş bitmiş bir olay..

    Zaten Yıldırım Demirören geldiği günden beri çok ciddi paralar harcayarak yapıyor yatırımlarını..Yani bu ilk değil..Del Bosque den başlayıp Zapolara kadar giden bir yol..Sivok,Tello dışında fazla bir transfer başarısı olduğunu da söylemek zor yönetimin..

    Yönetimin Beşiktaş'ın parasını bu şekilde savurması bir Galatasaraylı olsam bile benim bile içimi acıtıyor açıkçası..

    Bu paralara kimler gelmezdi..Bounanotte den tutun Dos Santos lara kadar..
    Neyse hala şaşkınım ama hayırlı uğurlu olsun..

  3. #2553

    Default

    sana bu gün 8 mliyon avro gözüne bir oyuncu için çok gelmeye bilir ama yaşı 30 olmuş bir oyuncudan bahsediyoruz sen alıyon bunu seneye kaça satarsın ki o yaşta o adama 8 milyon avro azmı değil hem star bir oyuncumu tribüne oynayacak kapasiteye sahip değil bide cıkmışın hayırlı olsun diyorsun

  4. #2554
    Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..
    Mesajlar
    7,353

    Default

    Açıkçası bu transferi bekliyordum, fakat transferi etüd ettiğimde ilk söylentilerin çıktığı günden beri yanlış adım olacağını düşündüm, hala aynı düşüncedeyim.

    Bugün Beşiktaş'ın kadrosuna baktığımızda ben Tabata'nın yerini doldurabilecek 4 adet oyuncu sayabilirim. Peki o halde neden Tabata?

    Birçoğumuz transferin mali boyutundan bahsediyor. Elbette şaşılacak bir rakam önerilmiş. Tabata 20 yaşında olsa buna anlam verilebilir. Ancak Tabata'nın ne yazık ki "yarını" yok. Beşiktaş'ta inanılmaz bir performans sergilerse maksimum 3 milyon euroluk bir teklif alır yurtdışı alıcılarından.İsteneni veremezse de muhtemelen karşılıklı fesih söz konusu olur.

    Kaldı ki ben Beşiktaş'ta Tabata'nın ekstrem bir performans sergileyeceğine de inanmıyorum. Bunu dayandırdığım nokta ise Tabata'nın oyun anlayışı ile Beşiktaş'ın ondan istedikleri arasındaki Everest Tepesi kadar fark. Ben Tabata'nın üst düzey bir yeteneğe sahip olduğunu da düşünmüyorum.

    Ben bir Galatasaray'lıyım. Lig için elbette Beşiktaş'ın yabancı hakkını böylesine yanlış bir seçimden yana kullanması beni sevindirmeli. Ancak ben herşeyden evvel bir Türk futbolseverim. Bu takım Şampiyonlar Ligi'nde bizi temsil edecek. Şu halde de böyle yanlış bir seçime elbette ki üzülürüm. Tek tesellim böylesine fahiş bir paranın yurtdışına değil de Gaziantepspor'a gitmiş olması...

  5. #2555
    Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07
    Yaş
    33
    Mesajlar
    2,162

    Default

    bence iyi transfer türkiye ligini de tanıyor şu durumda . verilen para fazla . 8milyonun hakkını veremez ama en az 5i kurtaracak bi performans sergileyecek bence .

  6. #2556
    sakary Ali Misafir

    Default

    8 milyon euro'ya Avrupadan Kimleri getirirsin sen ya Tabata kim kardeşim.Gerçekten yazık büyük yazık.

  7. #2557
    Nesil
    2006
    Yaş
    36
    Mesajlar
    712

    Default

    neresi iyi transfer bunun yahu, allahınızı severseniz savunacak bir tarafı yok.

    yemin ediyorum benim ğibi beşiktaşa zarar ğelmesin diye savunan ve kötülemeyen adam çileden çıktı ya inanamıyorum.

    daha önceki mesajlarıma bakın bir kere yönetimi kötülemedim, tabatayı da alabiliriz kötü transfer demem ama 8 m euro ne demek.

    ismaili 5.5 a aldık,bonservisi yüksek olabilir ama hakkını verebileceğini düşündüm hala daha eminim, sonuçta sol bek ve yerli statusunde.

    tabata transferi ğerçek ise bu fiyata koruyacak bir yanı kesinlikle yok. yıldırım demiroren bana transferi sen yap desin, 8 m euroya neler alırım.

    yıldırım demiroreni, del bosqueye verilen 8 m euroda,ğordonlarda,diattalarda,hiğuainlerde veya delğadolarda bu kadar eleştirmedim.

    bu kadarı olursa pes doğrusu

  8. #2558
    Nesil
    2007
    Yer
    Ankara
    Yaş
    35
    Mesajlar
    9,473

    Default

    Helede Sneijder'in 15 Milyon Euro'ya İnter'e gittiğini düşünürsek G.Antep iyi iş yapmış

  9. #2559
    Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06
    Yaş
    37
    Mesajlar
    6,743

    Default

    Quote Originally Posted by anilton View Post
    Bir Allah'ın kuluda futbol adına yorum yapsın yahu...

    Beşiktaş'ın finansını bu denli düşündüğünüz için teşekkür ederim...

    Tamam para çok diyebilirsiniz ama ne yapar ne eder onuda bir değerlendirin...

    Elano 7'miş,Keita 8'miş.F.Bahçe'nin M.Topuz,Özeri'i aldığı paraya tekabül ediyor bu iki yıldızın ücreti.Tekrar söylüyorum böyle değerlendirirsek F.Bahçe'nin Guiza'yı aldığı paranın yarısının yarısından daha az miktara Baros'u aldı.Yanlış anlaşılmasın örnek veriyorum sadece.Olaya böyle bakarsak işin içinden çıkamayız...

    Para var huzur var...
    İsmail 6,5 ediyosa Özer 15 milyon eder bir kere burada duracaksın. Mehmet Topuz'a o kadar para vermemizin sebebide çok açıktır. TÜRK statüsünde oynatacak alacak adam YOK. Sol ayaklı diye İsmail'e 6,5 milyon € veren Beşiktaş. Eee ne farkı kaldı ?

    Tabata Türk olsa anlarım hadi oynatacak adam yok yabancı sınırı var diye. Ama 30 yaşındaki birine 8 milyon € verirsen buna herkes güler. Dün gelen grubu gördük. Bu takımların ortasahası ( 4. torbadan gelen WFL bile ) Beşiktaş'ın ortasahasından kat kat daha üstün. Tabata'yla Yusufla ŞL'de oynarsan hüsrana uğrarsın. Takımın başındaki Mustafa Denizli'nin ne kadar ŞL tecrübesi olduğu ortada. Rekor kırdırmıştı bize.

    Bazılarıda bekleyip görelim diyo ama Tabata sezon başından beri ve geçen sezonun son 5-6 maçında yattı. Bu haftada Kırmızı kart gördü zaten. Sanmıyorum gelsin başarılı olsun.

  10. #2560
    Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun
    Yaş
    36
    Mesajlar
    16,014

    Default

    Avrupadan oyuncu alınabiliyor olsa alacaktı zaten yönetim.

    Parasal konuları geçelim gözümüzde illa ki büyüyor ancak hiçbirimiz kulübün maliyesinden sorumlu değiliz.



    Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

  11. #2561
    Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5
    Yaş
    38
    Mesajlar
    1,691

    Default

    Tabata gelirse Demirören gidene kadar Beşiktaş benim için biter! ne bi maçını izlerim, ne bir forma alırım...bu adam midemi bulandırıyor....
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

  12. #2562
    Nesil
    2003
    Yer
    Bursa
    Yaş
    42
    Mesajlar
    7,182

    Default

    Başımdan aşağı kaynar suLar döküLdü.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

  13. #2563
    Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul
    Yaş
    48
    Mesajlar
    2,312

    Default

    Dün sabahtan beri Deco dendi, Deco'nun karakter yapısını pek sevmem ama takımı canlandıracak bir oyuncuydu oynamasa bile. Tabata gibi oyuncu anca Anadolu kuluplerinde oynayınca futbolunu alkışlayacağımız helal olsun bu kadar paraya böyle bir oyuncu bulmuşlar diyebileceğimiz biri. Büyük takımda oynaması ,nerdeyse eleğini asması ve üzerine faiş bir fiyat ödenmesi gerçekten büyük bir transfer yanlışı. 10.5 numara bu muydu yani Mustafa Denizli tabiriyle ? Demirören'in yaptığı basın toplantılarındaki getirmek için uğraştıkları bu muydu?

    Delgado'nun iyileşmesini bekleyip hiç transfer yapmamaları daha iyiydi. En ufak bir şeyde takım içi homurtularda başlar.Senin kasanda 7-8 milyon euro varsa verecek ve bunla yurtdışından oyuncu getiremiyosa bu transfer komitesi ve sorumluları ben olsam bu sabah kapıyı göstermiştim. Böyle rezalet olmaz.



  14. #2564
    Nesil
    2003
    Yer
    Bursa
    Yaş
    42
    Mesajlar
    7,182

    Default

    Hadi Tabata geçen sezon 20 goL 20 asist yapmıştır, geLdiğinden beri esiyor, gürLüyordur tamam dersin bu adam süper bir star, kaçırmayaLım aLaLım.

    Ama DeLgado dan hiç bir fazLası oLmayan, hatta eksiği oLan bir adama bu kadar para vermek beni deLirtiyor. AkıL, sır ermez bu mantığa yahu. Deco, Dos Santos, Bounanotte, gibi adamLar bekLerken geLen adama bak.

    Tam yönetim akıLLanıyor derken sezon başından beri yaptıkLarı iLe yine bir Çağ geriye götürdüLer bizi.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

  15. #2565
    Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06
    Yaş
    37
    Mesajlar
    6,743

    Default

    Abi transferi Mustafa Denizli'ye bıraksalar hoca iyi oyuncuları alır gelirdi. Bu sene alınan adamlar Mustafa Denizli'nin isteğiyle alınmış adamlardı en son Tabata olayına kadar.. Ben sanmıyorum Mustafa Denizli Tabata'yı özellikle istiyo olsun.

  16. #2566
    Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun
    Yaş
    36
    Mesajlar
    16,014

    Default

    Başkanlar arasında ki samimiyet beni para konusunda endişelendirmiyor açıkcası. Bir başka takımda olsaydı Tabata ve bu kadar para o kulübe ödenseydi ben de sizler gibi burada yaygara koparırdım ancak başkanlar arasındaki yakınlık beni sakinleştiriyor. Hatta Kızlı'ın Beşiktaş'ta görev alması bile bekleniyormuş.



    Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

  17. #2567
    Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye
    Yaş
    33
    Mesajlar
    3,150

    Default

    Yalnız Buonanotte'yi bu ligde oynatmazlardı. Bacak kadar boyuna bakmadan çalıma diziyor diyip ağzına ağzına vururlardı onun. Türkiye Ligi'nde biraz da fizik gücü lazım. Ama Avrupa'da Tabata'dan çok daha iyisini bulabilirlerdi o paraya. Beşiktaş'ın sorunlarının Tabata'yla hallolacağını hiç sanmıyorum. Bence Beşiktaş'a herşeyden önce sağlam bir santrafor lazımdı, o görevi vasat Nobre, istikrarsız Bobo ve santrafor olmayan Nihat'a emanet etmek ne kadar doğru bilemiyorum.

  18. #2568
    Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06
    Yaş
    37
    Mesajlar
    6,743

    Default

    Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Başkanlar arasında ki samimiyet beni para konusunda endişelendirmiyor açıkcası. Bir başka takımda olsaydı Tabata ve bu kadar para o kulübe ödenseydi ben de sizler gibi burada yaygara koparırdım ancak başkanlar arasındaki yakınlık beni sakinleştiriyor. Hatta Kızlı'ın Beşiktaş'ta görev alması bile bekleniyormuş.
    Murat alakanı cidden anlayamadım İbrahim Kızıl'ın cebine girmiyoki bu paralar. Başkanlar arasında yakınlıık olsada Delgado'ya 10 milyon € verip alacak değil herhalde Kızıl.

    Haa senin dediğin gibi olsun görev alsın bu paraları yanındamı getirecek

  19. #2569
    Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun
    Yaş
    36
    Mesajlar
    16,014

    Default

    İsmail burası Türkiye Burada konuşulacak şeyler değil....



    Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

  20. #2570
    Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06
    Yaş
    37
    Mesajlar
    6,743

    Default

    Yaa nesi konuşulmayacak Allah aşkına. Beşiktaş'ın kongresi olduğu gibi o takımlarında kongresi oluyo bütün gelir gider dengeleri orda açıklanmak zorunda. 15 milyon € gibi bir parada Anadolu takımları için bulunmaz nimet.
    Last edited by eXcitinG : 28.Ağustos.2009 at 14:51 Reason: beLgeLer iLe ispatLanmamış konuLar hakkında yorum yapmayaLım.

  21. #2571
    Del Piero_10 Misafir

    Default

    Bayern Münih'in 36 milyonluk Mario Gomez transferinden sonraki ikinci büyük fiyasko gibi duruyor şu ana kadar.

  22. #2572
    Nesil
    2007
    Yer
    istanbul
    Yaş
    33
    Mesajlar
    2,208

    Default

    hele bir oynasın sonra karar verilir tabata iyi bir oyuncu yaşıda 28 , 30 değil. ilk bakışta 8 milyon euro fazla gibi görülebilir ama şimdi beşiktaşı şampiyonlar liginde 2. tura çıkartır ligde de zirveye oynatırsa kimse bir şey diyemez.

  23. #2573

    Default Marca: "Van der Vaart Beşiktaş'ı reddetti"

    İspanyol spor gazetesi Marca, Real Madrid'in Hollandalı futbolcusu Rafael Van der Vaart'ın Beşiktaş'tan gelen ''süper teklifi'' reddettiğini yazdı.
    Haberde, Beşiktaş'ın Van der Vaart'a sezon başına net 5 milyon avro önerdiği, ancak Hollandalı futbolcunun ''İspanyol ligini bırakıp Türkiye'de futbol oynamak istememesinden'' dolayı teklifi hemen geri çevirdiği iddia edildi.

    Real Madrid'in gelecek sezon için kadrosunda düşünmediği 26 yaşındaki orta saha oyuncusu için Almanya'nın Hamburg takımının da teklif götürdüğü, ancak Beşiktaş'tan çok daha düşük bir para önerildiği ifade edildi.

    İspanya'nın Atletico Madrid takımının da Van der Vaart ile ilgilendiği ileri sürülüyor.

    Sporx


  24. #2574
    Del Piero_10 Misafir

    Default

    29 veya 30 yaşında olması çok önemli değil, muhtemelen son transferini yaptı. Önemli olan Rosina, Elano, Keita, Andre Santos gibi oyunculardan maliyetçe yüksek ancak kalite olarak çok geride olması.

    Maliyet olarak bakıldığında neredeyse Elano+Keita = İsmail+Tabata

  25. #2575
    Nesil
    2006
    Yer
    istanbul
    Yaş
    34
    Mesajlar
    3,719

    Default

    Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    İsmail 6,5 ediyosa Özer 15 milyon eder bir kere burada duracaksın. Mehmet Topuz'a o kadar para vermemizin sebebide çok açıktır. TÜRK statüsünde oynatacak alacak adam YOK. Sol ayaklı diye İsmail'e 6,5 milyon € veren Beşiktaş. Eee ne farkı kaldı ?

    Tabata Türk olsa anlarım hadi oynatacak adam yok yabancı sınırı var diye. Ama 30 yaşındaki birine 8 milyon € verirsen buna herkes güler. Dün gelen grubu gördük. Bu takımların ortasahası ( 4. torbadan gelen WFL bile ) Beşiktaş'ın ortasahasından kat kat daha üstün. Tabata'yla Yusufla ŞL'de oynarsan hüsrana uğrarsın. Takımın başındaki Mustafa Denizli'nin ne kadar ŞL tecrübesi olduğu ortada. Rekor kırdırmıştı bize.

    Bazılarıda bekleyip görelim diyo ama Tabata sezon başından beri ve geçen sezonun son 5-6 maçında yattı. Bu haftada Kırmızı kart gördü zaten. Sanmıyorum gelsin başarılı olsun.
    Daha önce yaptığım o şu eder bu bu eder yorumu mu oku...

    Yusuf için herkes güldü.Şampiyon yaptı,kupayı aldırdı...

    Holosko için 5 + Burak,Koray'ı verdik herkes 2.Youla dedi...

    Aynen öyle bekleyip görelim...

    Bu arada 8 milyon €'ya alınması çok doğru olur demiyorum yanlış anlaşılmasın.Hatta 8 milyon € verileceğinede inanmıyorum.Verildiysede mecbur kalındığından verilmiştir.Avrupa'da bu saatten sonra oyuncu getirmek zor.Avrupa'da oynadı iyi adamlar zaten,gelseler bile ŞL'de oynayamazlar.Deco'yu kulüp bırakmıyor,Vaart gelmiyor.Başka çare yok.G.Antep'de ucuza bırakmaz Tabata'yı.Hatta Kızıl dün canlı bağlandı satmıyorum dedi.Satması için tek sebep baş döndürücü bir teklif olmalıydı.Ben Tabata'nın futbolculuğuna bakıyorum.Örneğin G.Birliği maçında Uğur İnceman'ın yerinde Tabata oynasa şuanda 7 puandık.Daha önce F.Bahçe transferlerinede aynı yorumu yapmıştım.Parası beni ilgilendirmez.Var ki veriliyor.Ben oyuncuya bakarım,eksik bölgeme merhem olur mu,takıma çabuk uyum sağlar mı,takıma katkıda bulunur mu?

    Bence evet...

    Doğal olarak hayır diyenlerde olacak...

    Bekleyip görelim...

  26. #2576
    Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun
    Yaş
    36
    Mesajlar
    16,014

    Default

    FM09 (9.0.3) TABATA'nın son hali...



    Bu arada Beşiktaş formalı resmi yok mu yahu



    Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

  27. #2577
    Nesil
    2006
    Yaş
    36
    Mesajlar
    712

    Default

    Quote Originally Posted by anilton View Post
    Daha önce yaptığım o şu eder bu bu eder yorumu mu oku...

    Yusuf için herkes güldü.Şampiyon yaptı,kupayı aldırdı...

    Holosko için 5 + Burak,Koray'ı verdik herkes 2.Youla dedi...

    Aynen öyle bekleyip görelim...

    Bu arada 8 milyon €'ya alınması çok doğru olur demiyorum yanlış anlaşılmasın.Hatta 8 milyon € verileceğinede inanmıyorum.Verildiysede mecbur kalındığından verilmiştir.Avrupa'da bu saatten sonra oyuncu getirmek zor.Avrupa'da oynadı iyi adamlar zaten,gelseler bile ŞL'de oynayamazlar.Deco'yu kulüp bırakmıyor,Vaart gelmiyor.Başka çare yok.G.Antep'de ucuza bırakmaz Tabata'yı.Hatta Kızıl dün canlı bağlandı satmıyorum dedi.Satması için tek sebep baş döndürücü bir teklif olmalıydı.Ben Tabata'nın futbolculuğuna bakıyorum.Örneğin G.Birliği maçında Uğur İnceman'ın yerinde Tabata oynasa şuanda 7 puandık.Daha önce F.Bahçe transferlerinede aynı yorumu yapmıştım.Parası beni ilgilendirmez.Var ki veriliyor.Ben oyuncuya bakarım,eksik bölgeme merhem olur mu,takıma çabuk uyum sağlar mı,takıma katkıda bulunur mu?

    Bence evet...

    Doğal olarak hayır diyenlerde olacak...

    Bekleyip görelim...

    dünyada forvet arkası bi deco birde van der vaart kaldı sanki. rosına 7 m euroya zenite ğidiyor, son transferini yapan kariyerinde hiç bir üst noktası olmayan senede 10 ğol 10 asist yapamamış bir adama 8 m euro vermektense delğadoyu beklerim daha iyi.

    8 m euroya kimle alınır kimler helede yabancı statüsünde, sanki kimsenin keşfetmediği 20 yaşında keirrison ğibi bir adam alıyoruz

  28. #2578
    Nesil
    2006
    Yer
    istanbul
    Yaş
    34
    Mesajlar
    3,719

    Default

    Sorunda orada.Delgado'nun sözleşmesini dondurma konusunda sıkıntı yaşadılar.Transferin bitmesine az bir zaman kala anlaşılınca aleleacele Tabata'yı bitirdiler.Yoksa bu dondurma olayı 1 ay önceden falan olsa Tabata'ya sarılmazlardı denize düşen yılan misalıi...

    Delgado-Tabata kıyasını tartışmam.Oynasın göreceğiz...

    Onun üç yılda yapamadığını 35 yaşındaki 3 ayda yaptı...

  29. #2579
    Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa
    Yaş
    36
    Mesajlar
    1,617

    Default

    Quote Originally Posted by ridvanv View Post
    dünyada forvet arkası bi deco birde van der vaart kaldı sanki. rosına 7 m euroya zenite ğidiyor, son transferini yapan kariyerinde hiç bir üst noktası olmayan senede 10 ğol 10 asist yapamamış bir adama 8 m euro vermektense delğadoyu beklerim daha iyi.

    8 m euroya kimle alınır kimler helede yabancı statüsünde, sanki kimsenin keşfetmediği 20 yaşında keirrison ğibi bir adam alıyoruz
    Rosina 7 mn eder Zenit için.Zenit ünlü doğalgaz sirketi Gaspromun ortaklığına sahip maddi gücler yerinde Pogrebnyak,Arshavin gibi yıldızlarını satınca maddi anlamda rahatlar...

    Tabata transferi için sadece sunu söyleyebilirim.Antep 3 yıl rahat edecek bu sene bonservis ücretleriyle

    Hayırlı olsun

  30. #2580
    Nesil
    2006
    Yaş
    36
    Mesajlar
    712

    Default

    sorun orada falan değil, ben bu yönetime hiç mi hiç ğüvenmiyorum artık. delğadoyu 1 ay öncedende bu şartlarda dondurabilirlerdi, ama çok önceden belli bir olaydı tabata transferi. taraftara böyle bir yalan uydurdular, o 1 aydada yok deco yok van der vaart belki ğelir hayaliyle delğadonun sözleşmesini bahane ettiler.

    ne olduda 5 ğün kala kabul etti delğado?

    delğado tabata kıyası yapmıyorum, tabata delğadodan iyi futbolcu olabilir. ama ben 8 m euronun karsılığını alacağıma hiç mi hiç inanmıyorum.

    holoskoya 5 m euro artı 2 oyuncu verdik, ama 2-3 senede kazandırdıkları bana yeter, tabatada holosko kadar kazandırabilir. Ama Holoskoyu satmaya kalksan yine en az 5 m euroya alıcı bulursun, ama tabataya bulamazsın.

    Verilen 8 m euronun dönüşü olabilmesi için tabatanın bizi şampiyonlar liğinde 2.tura çıkarmasını beklerim, şampiyonlar liğindeki performansını ğörücez. Eğer bu tabata ile ilk ikiye ğiremez isek kimse bize hikaye anlatmasın, yok takım kotu yok şanssızdık falan. 8 m euro veriyosan o adam seni tek başına oynatıcak

Mesaj Yetkileri

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •