1 ile 30 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Anlatamıyorum galiba.

Borsaya bildirmeyecek değil. Gaziantep ile bir anlaşma yapılır formalite icabı ve bundan dolayı da 6 milyon euro verilir bu çok mu zor ?

Beşiktaş sadece 8 veripte 4'Ü antepe gideceğine her iki kulüp içinde daha mantıklı olan 6verip 6alırlar.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Anlatamıyorum galiba.

Borsaya bildirmeyecek değil. Gaziantep ile bir anlaşma yapılır formalite icabı ve bundan dolayı da 6 milyon euro verilir bu çok mu zor ?

Beşiktaş sadece 8 veripte 4'Ü antepe gideceğine her iki kulüp içinde daha mantıklı olan 6verip 6alırlar.
    Öyle bir anlaşma ile para geçişi sağlanamaz.SPK bunu sorgular, çünkü para oldukça büyük ve geçiş sebebi yok.Böyle bir anlaşma var iken ciddi bir yükümlülük olur, yargılanabilir, ceza alabilirsiniz.

İstanbulspor borç batağında iken oyuncuların paralarının ödenmesi için, Selçuk Şahin'in bonservis parası elden verilmişti. SPK bunu sorgulamış ama kanıtlayamamıştı.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Anlatamıyorum galiba.

Bende 6 milyon gibi bir paranın nasıl bir anlaşma ile verileceğini düşündüğünü merak ediyorum. Ha Demirören Şirketler Grubu sponsor olursa Gaziantep'e bilemem ama Beşiktaş Kulübü'nden bu miktarda bir para oyuncu transferi hariç hiç bir sebeple Gaziantep'e verilemez.

Parayı Beşiktaş Kulübü vermezse, Demirören kendisi verirse ki zaten Beşiktaş'ın başkanı gibi değil, sahibi gibi davranıyor, bu nedenle cebinden vermesi de sorun olmaz. Kaldı ki belki 8 değil fiyat, resmi açıklama yok ortada henüz.
    "YÜCE ATATÜRK"

Mesaj Yetkileri