1 ile 30 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Engin çok doğru söylediği bir lafı daha var. Yıldız oyuncuyu, 8 milyon Euro verip de alacağın yıldız oyuncuyu ligin 5. haftası mı alırsın? Doğru bir tespit. Beşiktaş hiçbir planlama yapmamış bana göre. Transfer politikası baştan aşağı yanlış. Bir tane doğru transfer yok içlerinde. Dolayısıyla da böyle ligde kötü sonuçlar alınıp, paralar savruluyor.
    Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Engin çok doğru söylediği bir lafı daha var. Yıldız oyuncuyu, 8 milyon Euro verip de alacağın yıldız oyuncuyu ligin 5. haftası mı alırsın? Doğru bir tespit. Beşiktaş hiçbir planlama yapmamış bana göre. Transfer politikası baştan aşağı yanlış. Bir tane doğru transfer yok içlerinde. Dolayısıyla da böyle ligde kötü sonuçlar alınıp, paralar savruluyor.
    Bu sene planlı hareket eden,alacağı oyuncular önceden belirlenmiş tek takım Beşiktaş...

Fink sezon içinde anlaşıldı.İsmail için sezon ortasında görüşmeler başladı.Nihat her transfer döneminde alınmak istenen isimdi.Ferrari M.Denizli'nin sezon içinde Metzelder ile birlikte alınmasını istediği stoperdi.Hatta bunu sende söylemiştin bir transfer topicinde Beşiktaş alacağı oyuncuları önceden belirlemiş biz hala alacağımız oyuncuyu yeni izliyoruz gibisinden birşeyler...

Tabata ekstra bir transfer.Delgado'nun sakatlığının bu kadar uzun süreceği düşünülmedi.Yani Delgado'nun bölgesine transfer yapılmayacaktı.Yapılsa bile Delgado satılıp yapılacaktı.Ameliyat olduktan sonra patlak verdi sakatlığının uzun süreceği.Böyle olunca satılamazdı,sözleşmeyide az bir zaman kala dondurdular.Zaten sözleşme donmasa yine kimse alınmayacaktı.Tello o bölgede kullanılacaktı.Ama hem yıllık alacağının verilmesi sonucu dondurma işine yanaşan Delgado'nun kabul etmesi,hemde 4 haftalık periyotta Tello'nun o bölgeyi götüremeyeceğinin anlaşılması bu transferi zorunluk kıldı...

Doğru transfer yok dediğin isimler kimler,oturup konuşalım?Herkes skor yorumcusu olmuş.Maçları 90 dakika izlersin,görürsün takım ne oynamış,gereksiz dediğin isimler ne yapmış o zaman konuşursun...

He izledim diyorsan buyur...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Bu sene planlı hareket eden,alacağı oyuncular önceden belirlenmiş tek takım Beşiktaş...
    Denizli'nin o meşhur karga benzetmesi yaptığı açıklamada söyledikleri

Tecrübeli teknik adam transfer çalışmalarıyla ilgili olarak ise bu sezon öncesi belirledikleri transfer politikasını Gökhan Zan'ın takımdan gidişiyle değiştirdiklerini ifade ederek, son günlerde çok konuşulan "10,5" numaraları futbolcu alınmasa da yola devam edebileceklerini söyledi.

"Beşiktaş bu sezona 3 tane ameliyatlı futbolcuyla girdi. Daha sonra da düşünmediğimiz sakatlıklar gerçekleşti. Bobo, Yusuf, Nobre ve hatta Tello'dan sakatlıkları nedeniyle yeterli verimi alamadığımızı söyleyebilirim. Biz Gökhan Zan'ın gidişinin ardından transfer stratejimizi değiştirdik.

Burdan anlaşılıyor ki Ferrari Gökhan Zan'ın gidişi üzerine alınmış.Daha önceden planlanmış bir transfer değil. Tabata gibi aynen...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by uLtimatoM View Post
    Denizli'nin o meşhur karga benzetmesi yaptığı açıklamada söyledikleri

Tecrübeli teknik adam transfer çalışmalarıyla ilgili olarak ise bu sezon öncesi belirledikleri transfer politikasını Gökhan Zan'ın takımdan gidişiyle değiştirdiklerini ifade ederek, son günlerde çok konuşulan "10,5" numaraları futbolcu alınmasa da yola devam edebileceklerini söyledi.

"Beşiktaş bu sezona 3 tane ameliyatlı futbolcuyla girdi. Daha sonra da düşünmediğimiz sakatlıklar gerçekleşti. Bobo, Yusuf, Nobre ve hatta Tello'dan sakatlıkları nedeniyle yeterli verimi alamadığımızı söyleyebilirim. Biz Gökhan Zan'ın gidişinin ardından transfer stratejimizi değiştirdik.

Burdan anlaşılıyor ki Ferrari Gökhan Zan'ın gidişi üzerine alınmış.Daha önceden planlanmış bir transfer değil. Tabata gibi aynen...
    Şampiyonlar Ligini kaldırabilecek tecrübeli,yabancı bir stoper transferde ilk hedeflerden bir tanesiydi.Bu yabancı stoperin gelmesi demek Zapo'nun gitmesi demekti...

Böylece Ferrari,Sivok,Toraman+G.Zan alternatifleri olacaktı stoperde.G.Zan'ın gitmesi Toraman'ın da sakatlığını uzun sürecek olması savunmada alternatifleri azalttı.Bunun için İ.Kaş alındı.Mustafa Hoca zaten İ.Kaş transferi üzerine böyle bir açıklama yaptı.G.Zan gitmeseydi Ferrari değil İ.Kaş alınmayacaktı...

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Katılmıyorum. Planlı hareket edilse muhakkak kanat oyuncusu alınır, Tabata yerine daha klas veya daha az maliyetli futbolcu alınırdı. Denizli diyor ki transferin sonlanmasına günler kaldığından Tabata'dan başka alacak oyuncumuz yoktu, 3 günlük süre zarfında Tabata'yı aldık. İşte bu plansızlıktır. Planlama demek, birçok alternatif hazırlanır, imza aşamasına getirilir, Delgado problemi çözüldüğü an imza atılırdı.

Doğru transfer yok dediğin isimler kimler,oturup konuşalım?Herkes skor yorumcusu olmuş.Maçları 90 dakika izlersin,görürsün takım ne oynamış,gereksiz dediğin isimler ne yapmış o zaman konuşursun...

He izledim diyorsan buyur...
    Skora göre yorum yapmak adedim değildir. Skordan ziyade oyuna bakıyorum ve Beşiktaş'ın oyunu ortada. Çok gol pozisyona giren, rakibi abluka altına alan bir takım göremiyorum. Kanattan akınlar yapamıyor, beklerin hücuma katkısı iyi değil. Bu noktada İsmail ile Rıdvan'ı eleştirebiliriz.

Ferrari'ye dünya kadar para verildi ama Zapotocny'den fazlası var mı? Geçen sene aynı paraya alınan Zapo, şu an Bursaspor'da takır takır oynuyor, Ferrari de öyle çok üstün değil Zapo'dan.

İsmail Köybaşı için de verilen 5.5 milyon Euro fazla. Bu kadar para verdiğin oyuncu, geleceğe yatırımsa, gelecekte bir R.Carlos olmalı ki verdiğin paraya değsin. İsmail'i sene içinde göreceğiz, Gökhan Gönül'ün sağ bekte yaptıklarını o da yaparsa o zaman verilen parayı haketmiş demektir.

Beşiktaş Serdar Kurtuluş'un, Batuhan'ın kıymetini bilemezken İsmail Köybaşı için 5.5 milyon Euro'yu veriyorsa, burada bir tezat vardır. Batuhan çok daha yüksek potansiyele sahipken, ona sahip çıkmıyor Mustafa Denizli ve yine aynı şekilde yönetim ama İsmail için 5.5 milyon Euro ile Serdar'ı gözden çıkarabiliyor.

Beşiktaş M.Topuz'u alabilse çok isabetli bir transfer olacaktı şüphesiz.

Mesaj Yetkileri